Şimdi Ara

Pioneer Htp 071 Aldım Sorularım Var ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü mediamarkt antalya dan 599 tl ye aldım.

1 )Bunun tv üzerinden ses ayar menüsü varmı ? Varsa nasıl girebilirim ?

2 ) Şu an sistemi kurdum lakin ayarlar konusunda hic bir fikrim yok ,
    DTS filmlerde hangi ayarlarda izlemeliyim ?
    TV HD kanallarda hangi ayarlarda izlemeliyim ?

3 ) Ve bu universel kumanda nasıl uydu alıcısına ve tv ye tanıtabilirim ?

4) Mikrofonla ses ayarı oluyormuş o nasıl olucak içinden mikrofon cıkmadı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Senden ricam ürünü Lütfen bilgisayara bağlamayi dener misin.. Birde ses kalitesi nasil Bass kalitesi nasil.. Memnun musun..

hocam pc yi baglıyamıyorum cunku ekran kartımda hdmi kablo yok onun yerine farkli bir giriş var hdmi gibi ismini unuttum ,
    montitör girişini hdmi convertor ile cevirip taktım avr ye ama bu seferde sadece goruntu aktarıyor sesi aktarmıyor.
    Bildiğim kadarıyla o ürünün menüsünü tevde göremiyorsun.Cihazın ekranından ayarlaman gerekli,setup tan spekakers ayarlarından desibel ayarlarını açman lazım,tavsiyem 5 i geçme,hoparlörlerin uzaklık ayarı vardır,birde sub ayarı olacak,ondan sonrada dijital out ayarınıda otomatik olarak ayarlarsan gelen sinyale göre ses verir.Bilgisayarada 3,5 mm kulaklık jakına 2 rca kabloyla herhangi bir aux girişnden analog ses alabilirsiniz.
    Hayırlı günler

Orijinalden alıntı: Sedat.

Senden ricam ürünü Lütfen bilgisayara bağlamayi dener misin.. Birde ses kalitesi nasil Bass kalitesi nasil.. Memnun musun..

Bass kalitesi cok cok kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    pioneer sc lx 71,klipsch rf82 front,klipsch rc 62 center,klipsch rb51 rear,harman kardon 3490 stereo amfi,ps3 160 gb,definitive tecnology pf1500tl sub.castle knight2 hoparlör,technics sb hd 81 hoparlör,pioneer bdp 51 fd bluray,sony bdp s470 bluray,pioneer sx-q180hi-fi set
  • bu caihazı almayı düşünüyorum fakat bass kötü diyonuz güçlü değil mi net değil mi boğuk mu çıkıyor kötü derken ?

Orijinalden alıntı: simsek59

bu caihazı almayı düşünüyorum fakat bass kötü diyonuz güçlü değil mi net değil mi boğuk mu çıkıyor kötü derken ?

hocam ben çok memnunum bence gayet iyi tabi beklentinin nasıl olduguna baglı =)

Orijinalden alıntı: simsek59

bu caihazı almayı düşünüyorum fakat bass kötü diyonuz güçlü değil mi net değil mi boğuk mu çıkıyor kötü derken ?

Duzgun sub takarsan bass canavar gibi. Apartmani salliyor benimki.

Icinden cikan hoparlorlerden birsey bekleme ama.
    |Full HD 1920 x 1080 IPS LCD | 5.2 Inc | 4K 3840 x 2160 | 424 PPI | 16M Colors | RDS Radyo | 20.7 Mp G Lens Kamera |

Intel Core Ivy Bridge i5 3230M || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.