Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.085
Cevap
90
Favori
495.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    LX 86 nın kılavuzunda ki konuya giriş yazısı ile sorunuzu cevaplamış olayım.
    Daha detaylı bilgiyi Pionneer AVR modellerinin kılavuzlarında bulabilirsiniz.

"Otomatik olarak optimum ses ayarının (Tam Otomatik MCACC) yürütülmesi
    Tam Otomatik MCACC Kurulumu, çevre gürültüsünü, hoparlör bağlantısını ve hoparlör boyutlarını ve hem
    kanal gecikmesi hem de kanal düzeyi için testleri dikkate alarak dinleme bölgenizin akustik özelliklerini ölçer.
    Sisteminizle birlikte sağlanan mikrofonun kurulumunu yaptıktan sonra, alıcı, hoparlör ayarlarını en iyi düzeye
    getirmek ve özel odanız için denkleştirmek için bir dizi test tonundan alınan bilgiyi kullanır.
    Tam Otomatik MCACC Kurulum prosedürünü gerçekleştirerek, bağlı hoparlörlerin frekans faz özellikleri de
    kalibre edilir."

Her modelde çıkıyor mu bilmiyorum kutu içerisinde bir adet mikrofon çıkıyor ve dinleme noktanızda kulak hizasına
    bu mikrofonu yerleştiriyorsunuz,sonrasında avr nin menüsünden start veriyorsunuz,kendisi bütün ayarları yapıyor
    ve bunu memory e kaydediyorsunuz isterseniz bu ayarların üzerinden manuel değişiklik yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayee

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: erayee

pioneer vsx-921 e güncelleme yapan varmıdır?

Yazılım güncellemesi diyorsanız ben yaptım

Bir fark yarattımı? güncellemenin ne özelliği var?

Hiç eski yazılımı dinlemedim , avr yi media marketten aldım gün güncelledim , avr gelmeden yazılımı indirmiş hazırlamıştım bile :)

Bence güncelleyin gayet stabil sorun yok yani

Fixes the following issues. (Modification of BridgeCo firmware)
    - Audio is delayed with Air play by using few devices (Related QI : B2017218, B2047210)
    - Audio is intermitted with the end of FLAC file
    - Cannot play the certain MP3 file (Play the file which is not selected, Change to other file during playing, Title of the other file
    is displayed.)
    - Improvement of performance of PAUSE function
    - Server error occurs when playing AAC file from Push controller
    - Performance of Plug Player is slow

Orijinalden alıntı: PRODJ

VSX-921 0.236 yazılım detayları ( en son sürüm )

Fixes the following issues. (Modification of BridgeCo firmware)
    - Audio is delayed with Air play by using few devices (Related QI : B2017218, B2047210)
    - Audio is intermitted with the end of FLAC file
    - Cannot play the certain MP3 file (Play the file which is not selected, Change to other file during playing, Title of the other file
    is displayed.)
    - Improvement of performance of PAUSE function
    - Server error occurs when playing AAC file from Push controller
    - Performance of Plug Player is slow

Üstat bu yeni yazılımmı ben en son 8 ay önce aldıgımda yazılım yüklemiştim şuan cihazın update bölümünde yeni yazılım yok siteden usb ilemi yüklemek gerekli.

• Bu yazılım 17-04-2012 tarihinde yayınlanmış.Sizin cihazınızda çok yüksek olasılıkla bu firmware yüklüdür.

Aşağıdaki likten yazılımı indirip USB bellek ile güncellemeyi deneyebilirsiniz.Zaten yüklü ise yeni güncelleme yok uyarısı verecektir.

• Yıllardır bu Pioneer AV Receeivers forumunu takip ederim. Herkes sürekli atıp tutar, yok bunu sattım bununla değiştirdim, bu model yetmedi daha üst modele geçtim, LX 73 kesmedi, LX 83 aldım vs. vs. Okuyorum hala daha da benzeri yorumlar gırla gidiyort. Şimdi yeni serileri alacağım satacağım diye konuşuluyor. Eh buyrun işte fırsat. İki yıl önce aldığım ama kolon bütçesi ayıramadığım için kutusunu açmadan beklettiğim babalar gibi sıfır LX 83'ü gayet de ehven bir fiyata satışa çıkardım. Burada da iki kez yazdım ama bir tek yorum, bir tek teklif, bir tek like bile gelmedi yahu! Hani ne oldu üyelerin yüksekten atıp tutan halleri? Bu kadar yıldır okuduğum yazıların hepsi de eften püften boşa sallanan şeylermiş. Bundan sonra bu başlığa olan güvenim ve inancım sıfır!

Orijinalden alıntı: bgun

Yıllardır bu Pioneer AV Receeivers forumunu takip ederim. Herkes sürekli atıp tutar, yok bunu sattım bununla değiştirdim, bu model yetmedi daha üst modele geçtim, LX 73 kesmedi, LX 83 aldım vs. vs. Okuyorum hala daha da benzeri yorumlar gırla gidiyort. Şimdi yeni serileri alacağım satacağım diye konuşuluyor. Eh buyrun işte fırsat. İki yıl önce aldığım ama kolon bütçesi ayıramadığım için kutusunu açmadan beklettiğim babalar gibi sıfır LX 83'ü gayet de ehven bir fiyata satışa çıkardım. Burada da iki kez yazdım ama bir tek yorum, bir tek teklif, bir tek like bile gelmedi yahu! Hani ne oldu üyelerin yüksekten atıp tutan halleri? Bu kadar yıldır okuduğum yazıların hepsi de eften püften boşa sallanan şeylermiş. Bundan sonra bu başlığa olan güvenim ve inancım sıfır!

Sizin LX-83 için istediğiniz fiyatın 500 lira üstünü millet LX 86 için istiyor. Gelip de 3500 lira teklif eden olsa ben elimdeki LX-85'i akıllı kumandasıyla beraber veririm. Tamam belki bu cihazlar ikinci el ama sonuçta sizin LX 83 hiç kullanılmamış olsa bile 3 yıldır rafta bekleyen ve değişiklik geçirmiş bir cihaz. Yani LX-85 86 87'den tamamen farklı 7 kanallı bir cihaz. Bu yüzden karşılaştırabilmeniz mümkün değil LX 83 ile daha sonraki modelleri.

Bu kadar kızmanızın sebebini anlayamadım.

Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910
    Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1)
    Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210
    Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021)
    Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra

• konu açtığınız için izah ediyorum: tam hatırlamıyorum ama 3-4 ay önce lx83'ü 2000 tl gibi bir fiyata vermiştim, yine yakın zaman önce de garantili faturalı sıfır gibi lx76'ı 3250'e verdim ve yine sahibinden de lx73 1850 lira gibi fiyata satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 10 Aralık 2013; 10:21:03 >
  • Iki buçuk sene garantili pioner 921 avr mı kutulu aksesuarli olarak satışa koymadan buraya yazayım dedim ihtiyacı olan kaçırmasın tertemiz cihaz stereo tabanli sistem oldugu için cok ama cok az kullanılmış tır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: bgun

Yıllardır bu Pioneer AV Receeivers forumunu takip ederim. Herkes sürekli atıp tutar, yok bunu sattım bununla değiştirdim, bu model yetmedi daha üst modele geçtim, LX 73 kesmedi, LX 83 aldım vs. vs. Okuyorum hala daha da benzeri yorumlar gırla gidiyort. Şimdi yeni serileri alacağım satacağım diye konuşuluyor. Eh buyrun işte fırsat. İki yıl önce aldığım ama kolon bütçesi ayıramadığım için kutusunu açmadan beklettiğim babalar gibi sıfır LX 83'ü gayet de ehven bir fiyata satışa çıkardım. Burada da iki kez yazdım ama bir tek yorum, bir tek teklif, bir tek like bile gelmedi yahu! Hani ne oldu üyelerin yüksekten atıp tutan halleri? Bu kadar yıldır okuduğum yazıların hepsi de eften püften boşa sallanan şeylermiş. Bundan sonra bu başlığa olan güvenim ve inancım sıfır!

Sizin LX-83 için istediğiniz fiyatın 500 lira üstünü millet LX 86 için istiyor. Gelip de 3500 lira teklif eden olsa ben elimdeki LX-85'i akıllı kumandasıyla beraber veririm. Tamam belki bu cihazlar ikinci el ama sonuçta sizin LX 83 hiç kullanılmamış olsa bile 3 yıldır rafta bekleyen ve değişiklik geçirmiş bir cihaz. Yani LX-85 86 87'den tamamen farklı 7 kanallı bir cihaz. Bu yüzden karşılaştırabilmeniz mümkün değil LX 83 ile daha sonraki modelleri.

Bu kadar kızmanızın sebebini anlayamadım.

pardon da LX 83'ün yeni serilerden farkının ne kadar az olduğunu herhalde siz de biliyorsunuz. Yazdığınız şeyin hiç bir geçerliliği yok! 83 zaten daha iki yıl öncesinin en üst segment cihazı bu ürün gamında. Yenilerde Pioneer 83'ün üzerine sadece iki yılda ne buldu ne geliştirdi ne ekledi ki, benim kutusunda sıfır bekleyen cihazımın fiyatı dediğiniz kadar düşsün? Bu arada verdiğiniz bilgi de yanlış, yeniler de 7 kanal. Pioneer daha 9 kanalı aynı anda verecek alet çıkarmadı. Diğer markaların bir kısmında var. O yüzden 83ün üzerine konulan şeyler gayet kozmetik ufak tefek değişiklikler. Açılmamış kutusunda duran yepyeni alete istediğim gayet makul fiyata çok diyorsunuz bir de çekinmeden. İkinci el değil birşey değil. Alan ilk kendi açacak. İnsaf yani! Bir de şaşırıyorsunuz neden kızdığıma. Yazdığınız şeyler iyice kızdırdı. Biraz mantığa davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgun -- 10 Aralık 2013; 20:30:31 >

• Pıoneer receiver arıyorum hdmi in ve optic in olması yeterli ve 5.1 ses alabileceğim bi model tavsiye edermisiniz uygun

TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&amp;K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&amp;K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • bgun B kullanıcısına yanıt
    Ben nasil 9 kanalli cihaz kullaniyorum?

Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910
    Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1)
    Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210
    Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021)
    Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra
  • Pardon düzeltiyorum. Evet 83 7.1 kanalı doğrudan verebilirken 85-86 9.1 kanalı doğrudan verebiliyor. Ben 11 kanal olayıyla karıştırmışım. Pioneer'de 11 kanal henüz yok.

Pekala, sırf 7.1-9.1 farkından dolayı fiyatı bayağı indiriyorum. Sanki herkesin evinde 9.1 kanalı kurabilecek kadar yer ve amfi var da! Ama madem bir fark var, fiyata yansısın. Sıfır km kutusundaki böyle mükemmel bir aletin fiyatını da sırf 9.1 kanal değil de 7.1 kanal diye de bundan daha aşağı indiremem zaten. Buyrun bakalım teklifler gelsin. Herkesin iyiniyetini de böylelikle görmüş olacağım.
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&amp;K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&amp;K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Polemiğe girmek için yazmıyorum. Sadece kendi fikrimdir..
    Ben ürün arıyor olsam bu yaklaşımda bir satıcıdan bedava verse ürün almam...
    Tarzınız ve yaklaşımınız hiç hoş değil..

Katılıyorum...

+1

PSN: SBLN35
  • quote:

Bence de.
    A/V Sistem: Samsung 75’’ QLED TV / Panasonic PT-AT6000E Projeksiyon / Projektorpark 235x132 Gold (Motorlu) / Sonic Frontiers Line 1 Pre-Amp. / Vincent SP-T800 Power Amp. / Yamaha RX-V2067 AVR / Apple TV 4K / Allo USB Bridge Signature / Gustard X16 DAC / D-Smart HD PVR / Turkcell TV+ / Monster Power Center HTS-5100 / Logitech Harmony Utimate Remote / Speaker (Front: Monitor Audio PL200 - Cen.: Wharfedale Jade C2 - Surr.: Focal Sib Jet Black - Sub.: ....) / Kablolar (Speaker: Van den Hul, TTAF - HDMI: Chord, Paugge - Interconnect: Wireworld, Oehlbach, TTAF - Power: Lookab Optirius) / Truenas PC / APC SUA-1000i Smart-UPS
  • bgun B kullanıcısına yanıt
    bende bir cok sey aldım sattım. netice itibari ile sunu ögrendim eger bir malın ederi 500 tl ise ve siz 500 tl istiyorsanız satma şansınız zor çok beklersiniz. ancak .hemen satılsın istiyorsanız ederinden aşağı verirseniz anında satılıyor .o kadar sey aldım sattım hep böyle oldu.

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • like
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.