Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.086
Cevap
90
Favori
495.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar pioneer vsk 921 ve hkts16 almak istiyorum sizce doğru bir seçimmi birde vsk921 yerden yüksekliği kaç cm
  • slm arkadaşlar bende kısa bir süre onkyo 809 amfi vardı,ama sesi bana pek hitap etmedi ve sattım şimdi pioneer sc1223 veya lx57 arasında kaldım.ses açısından çok fark varmıdır?özellik benim için önemli değil yardımcı olursanız sevinirim.
    PİONEER LX56 AVR/FRONT MK 950THX/CENTER MK 950 THX/SURROUND MK SS150/SUB MK MX350/BD AZUR CAMRİDGE AUDİO 751/PROJEKSYON BENQ W1070/PERDE SPECTA FİXED FRAME GRİ KONTRANS SABİT ÇERÇEVE/SPEAKER KABLO CHORD COMPANY EPIC TWIN/VANDENHUL CS122 SUPRA PLY3.4S/SUB KABLO AUDIOQEST SUB1/HDM MONSTAR 2000HD/WIREWORLD CHROMA 7 HDM
  • Sorduğunuz sorunun cevabı göreceli...
    Markalar arasında tını ve güç farkı olması kadar doğal birşey yok.
    Zira kullanılan DAC lar , trafolar , işlemciler farklı..
    Fakat;
    Sizin sorunuzun tam cevabını almanız kendi kulak eşiğiniz ve zevkiniz ile alakalı.
    Buradan "evet" veya " hayır " şeklinde alacağınız hiçbir cevap kendi vereceğiniz karar kadar gerçekçi olmaz.
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • Onkyo 809'da zayıf olduğunu düşündüğünüz neydi? Ona göre değerlendirmenizde fayda var.
  • aslında zayıf demeyimde ben biraz daha şıkırtılı daha canlı ve net sesi seviyorum.809 güzel amfi ama sesi bana hacimli ama yumuşatmak için biraz belirsizleştirilmiş gibi geldi,bu benim tamamen kişisel görüşüm.
    PİONEER LX56 AVR/FRONT MK 950THX/CENTER MK 950 THX/SURROUND MK SS150/SUB MK MX350/BD AZUR CAMRİDGE AUDİO 751/PROJEKSYON BENQ W1070/PERDE SPECTA FİXED FRAME GRİ KONTRANS SABİT ÇERÇEVE/SPEAKER KABLO CHORD COMPANY EPIC TWIN/VANDENHUL CS122 SUPRA PLY3.4S/SUB KABLO AUDIOQEST SUB1/HDM MONSTAR 2000HD/WIREWORLD CHROMA 7 HDM
  • aslında sormak istediğim pioneer sc1223 ile lx57 ses olarak birbirlerinde çok farklımıdır?
  • arkadaslar merhaba...

elimde vsx520 amfi var... sadece film izlemek icin kullaniliyor, bdp140 ve dune bd prime 3 ile... bluray iso veya mkv film izlemede...

hoparlor olarak iki alternatif dusunuyorum,

1- onlere uc adet klipsch rc52 alip dik kullanma, surroundlara rs52
    2-onlere uc adet polk tsi200 alip surroundlara tsi100

airplay mis, dlna mis, 7 kanal mis, pass through mus falan oyle ozellikler lazim degil...

ben amfi mi 921 ile degistirsem, sadece ses baglaminda cok fark yasarmiyim yoksa verecegim paraya degmez mi??

forumda tecrubeli kisilerden yorum bekliyorum..tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bende aynı sizin gibiyim ses kalitesi konusunda sıkıntılarım var ben hoparlör olarak magnat set düşünüyorum ama vsx 520 ile mi süreyim yoksa 921-923 ile mi karar veremiyorum benim içinde airplay vs. hiç önemli değil 20 m2 de kısık seste eşit şekilde surround ses alayım yeter ama 520 ile olur mu bilmiyorum 900 lü serilerde birçok ses ayarı var ama değecek mi bilmiyoruz değerli üstadlardan yardım bekliyoruz
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • hocam center dik olarak kullanıldıgında daha performansı oluyormus, yabancı forumlarda bircok arastırma mevcut..üç frontu, LCR, aynı hoparlör almaya baskın diyorlar genellikle...

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ustalar, vsx-322 receivera hdmi ile uydu cihazım bagli...ses sadece önlerden geliyo haliyle...sesi tüm hoparlörlere dagitabiliyor muyuz,? Evetse nasil?

Tesekkurler

pioneer sayfası acılmadı bi turlu bakamadım ama neox prologic tv surround gibi modlar varsa yapabilirsiniz.ama sanırım 322 de bu modlar yoktu.emin değilim.

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

Ustalar, vsx-322 receivera hdmi ile uydu cihazım bagli...ses sadece önlerden geliyo haliyle...sesi tüm hoparlörlere dagitabiliyor muyuz,? Evetse nasil?

Tesekkurler

pioneer sayfası acılmadı bi turlu bakamadım ama neox prologic tv surround gibi modlar varsa yapabilirsiniz.ama sanırım 322 de bu modlar yoktu.emin değilim.

Arkadaş Denon'larda falan var demişti..Kurcaladı ama bulamadı...

Digiturku HDMI dışında bir de optikle bağlasam (ses için) receivera ???
    Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
    bir dilim baklavanın kemoterapi ilaçlarından, her gün avuçla yediğim mide koruyucularından daha faydalı olduğunu söyledim.inanmadılar.!
  • UNDYING U kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam kumandadan standart tuşuna basarak yada adv surround dan modları seçerek yapabilirsiniz
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam kumandadan standart tuşuna basarak yada adv surround dan modları seçerek yapabilirsiniz

Teşekkürler, işe yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pioneer vsx-921 e güncelleme yapan varmıdır?

Orijinalden alıntı: erayee

pioneer vsx-921 e güncelleme yapan varmıdır?

Yazılım güncellemesi diyorsanız ben yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: erayee

pioneer vsx-921 e güncelleme yapan varmıdır?

Yazılım güncellemesi diyorsanız ben yaptım

Bir fark yarattımı? güncellemenin ne özelliği var?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.