Şimdi Ara

pioneer aslen ne malı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
34.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pioneer aslen ne malı (japon, çin, alman, v.s)

veya pioneer alırken neye dikkat etmek gerek

piyasada Pioneer Ts - 6992 marka hoperlör 175 ytl civarı ama internetteki alış-veriş sitelerinde 120 ytll civarı bunun nedeni kaçak olma ihtimalı varmı veya çin malı falan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso0707 -- 3 Mart 2008; 11:06:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer: Ülke Menşei ve Orijinallik

Pioneer, ses ve video ekipmanları alanında uzmanlaşmış, dünya çapında tanınan bir markadır. Ancak, ürünlerinin üretim yeri konusunda kafa karışıklığı olabilir.

• Pioneer Vietnam Malı mı?

Evet, Pioneer'ın bazı ürünleri Vietnam'da üretilmektedir. Şirket, üretim maliyetlerini düşürmek ve küresel talebi karşılamak için Vietnam'da fabrikalar kurmuştur.

• Pioneer Hangi Ülkenin Malı?

Pioneer, Japonya merkezli bir şirkettir. 1938 yılında Tokyo'da kurulmuş olup merkezi hala Japonya'dadır.

• Pioneer Nerenin Malı?

Pioneer ürünleri Japonya, Vietnam ve diğer ülkelerde üretilmektedir. Üretim yeri, ürün modeline ve şirketin üretim stratejisine göre değişebilir.

• Pioneer Orijinallik Sorgulama

Orijinal Pioneer ürünlerini satın almak önemlidir. Sahte ürünler düşük kaliteli malzemeler kullanılarak üretilebilir ve performans sorunlarına neden olabilir. Pioneer ürünlerinin orijinalliğini kontrol etmek için şunları yapabilirsiniz:

• Satıcıdan yetkili bir Pioneer satıcısı olduğunu doğrulamasını isteyin.
    • Ürünün üzerindeki seri numarasını Pioneer'ın web sitesinde kontrol edin.
    • Ürünün ambalajını ve kullanım kılavuzunu dikkatlice inceleyin.

• Pioneer Hangi Ülkenin Markası?

Pioneer, Japonya merkezli bir markadır. Dünya çapında ses ve video ekipmanları pazarında lider bir konumdadır.

• Pioneer Teyp Nerenin Malı?

Pioneer teypler, üretim modeline ve şirketin üretim stratejisine bağlı olarak Japonya, Vietnam veya diğer ülkelerde üretilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Japon olması lazım.Ama son dönemde çoğunlukla Çin'de üretim yapıyorlar.

6992 modeli kaçak,Digicom'un getirdiği modeller ovallerde 6901-6911-6921 modelleri,69x2 serileri latin amerika piyasası ürünleri.Avrupa ürünleri de genelde Çin'de üretiliyor,bende 6911 var,orijinal ve garantili,ama üzerinde Çin yazıyor.Teyp de 2900 ama onun üretim yerine bakmadım.
  • 6992 modeli nasıl kaçak yani dandik mi
  • Pioneer firması kuruluş olarak Japonya olması lazım,eski hoparlörleri de zaten Japonyada üretilirdi.
    Bende bi çift 16cm hoparlörü vardı Japon üretimi de,sesine hastaydım çok kaliteliydi ve güzel bi mid-tiz performansı vardı...Wooferları ise Meksika üretimiydi,eski free-air serileri felan meksikada üretilmişti.

Şimdi ise hemen hemen hepsi çin üretimi olması lazım,nedeni zaten belli,düşük maaliyet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso0707

6992 modeli nasıl kaçak yani dandik mi

Kaçak olanlar dandik değil,onlar da orijinal Pioneer,ama latin amerika piyasası için üretilen ürünler.Bu cihazlar nerden temin ediliyor,ülkeye nasıl geliyor doğrusu ben de merak ediyorum.

Teyplerde de sonu 50 ile biten cihazlar bu grupta.O yüzden fiyatları bu kadar düşük.Ama hoparlörlerin fiyatları garantili ürünlerden daha ucuz değil,hatta bazı yerlerde pahalı bile.Ben 2006 sonunda 6911'i 130 liraya almıştım,şimdi de 100-110'a bulmak mümkün.Muadili olan 6972-6982'nin de fiyatları 100'den aşağı değil.
  • Yav pioneer aslinda ilk kurulan firma olarak japonya ve japon uretimi suan ki ev ürünler yani kule tipi hoparlörler veya ev anfileri hep japondur ev ile ilgili ürünleri ama diğerlerini bilmiyorum... Oto ürünleri olarak üst modeller deh-mp80p gibi modeller japonya da üretilio diye biliyorum :)
  • ingiliz markası diye biliyorum.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon Malı Lastikler Hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal japon olanını bulmak çok zor.
  • japon. hatta ilk kurulduğunda hoparlör üretmiş, teyp üretimine sonradan başlamış diye biliyorum ama emin değilim. son yıllarda birçok şirket gibi onlar da maliyeti düşürmek için üretimi çin'e kaydırdılar.
  • japon malı
  • Çin yada Japon malı yanılmıyorsam
  • arkadaşlar menşei kesinlikle japon
  • 1982 yılında kurulmuş, bir japon firmasıdır
  • Japon...

ayrıca hangi ülkede üretilirse üretilsin kalite aynıdır pioneerde..
  • Benim 7950 'im Thailand malıymış şimdi baktım
  • pioneer aslen japon malıdır ama son zamanlarda uzakdoğu ülkelerinin maliyetleri düşük olduğu için firmalar taiwan çin kore gibi ülkelere kaymaktadır. düşünün artık adidas gibi bi firma bile çine kapak atmaya çalışıyor. aynı şekilde bu tür elektronik devleride üretim maliyetlerini düşürüp rekabeti arttırabilmek için diğer ülkelere kaymaktadır
  • pioneer JAPON malıdır ....

cihazların arkalarında bazan farklı ülkeler görülebilir çünkü pioneer malzemesini gönderip başka ülkelerin üretim için işçilik gücünü ucuza kullanmakta bunu tüm markalar yapmaktadır ama işlmeciler entegreler yani ana malzeme hep japon malıdır saygılarımla
  • arkadaşlar bende ts-a6972e modelinde 3-way coaxiel spekaers ve ts-w307f modelinde sub-woofer larak hoparlörleri mevcuttu, arkadaşlara sattım ama orijinal bandrolu var her ikisi de thailand malı aslen japondur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 4 Nisan 2008; 19:52:58 >
  • 50 model numaralılardan kesinlikle uzak durun. Kalite açısından ciddi sorunları var. Bana kalırsa orijinal değiller.
  • deh-5050ub teybim var geyette iyi tek farkı rds olmaması kalite açısından bir sorunum olmadı bu güne kadar ancak duyduğuma göre pcb leri farlıymış 00 modelleriyle
    ayrıca pioneerde japon malıydı artık çinde üretim yaptırıyor ama çok ileri düzey ürünleri ve ev sistemlerini japon malı hala daha
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.