Şimdi Ara

Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
17
Favori
27.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Delete..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Ağustos 2015; 21:16:37 >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bu cihazdan bende var. Ne yapın edin cihanızı güneş ışığından ve sıcaktan koruyun. Yoksa benimle aynı acı sonu paylaşırsınız (resimlere bakın lütfen)
    Bundan iki ay önce sağ alt köşede parmak izi gibi kristalize bir leke belirdi. Çarpma, darbe veya zorlama yok, kendiliğinden. Sonra zamanla bunlar kanser hücreleri gibi ekrana yayıldılar. Son durum bu. Alacak olanlara uyarı mahiyetinde burada paylaşmak istedim. Ayrıca sizden tavsiye istiyorum. Şu durumda ne yapabilirim? Cihazdan çok memnundum aslında. Arliberator sayesinde full mirroring yapıyor ve telefonumu cihaz ekranında kullanabiliyordum. Şimdiden teşekkürler.
    Not : Benim cihaza has bir durum değil bu. Genel bir problem. Buraya bakabilirsiniz aynı sorunu yaşayanları görmek için.
     Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokten -- 6 Ağustos 2015; 13:31:38 >




  • Telefonunzda mirrorlink özelliği varsa mhl kablo ile uğraşmadan telefonu usb girişine bağlayarak yansıtabilirsiniz. xperia z2 ile kullanıyorum.Hem de tel şarj oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 9 Ağustos 2015; 14:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo59 kullanıcısına yanıt
    Ben düşünüyorum 0506 057 64 29 / İZMİR (elestern'in bahsettiği arkadaşıyım)
  • Şu cihaz her açıldığında çıkan uyarı yazısı kaldırılıyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar sph-da 110 'umu satmayı düşünüyorum demiştim ve sattım.

    DH kullanıcısı "Logitéch" nick'li "ALPER BİTİRGEN" isimli arkadaşımız satın aldı. Kendisini hiç tanımam, bu alışveriş nedeni ile tanıştık. 750 TL fiyat biçtiğim teybime sıkı pazarlık sonucunda 650 tl fiyat ile anlaştık.

    Fakat gel gelelim ödeme konusu sıkıntılı oldu. o beni tanımaz ben onu. kapıda ödeme ile göndermemi istedi, kapıda ödeme gönderiminde fatura kesilmesi gerektiği için, ücretin yarısını gönderip ürünü teslim alınca'da kalanını gönderecekti.

    dediği gibi ücretin yarısını gönderdi. bende ürünü kargoladım, ertesi gün ürünü teslim alınca; taktırıyorum, tamircideyim vb. gibi gibi mazeretlerle ödemeyi sürekli erteledi . ve cumartesi günü saat 5 i geçirdikten sonra ürünü taktırdığını yalnız ekranında toz olduğunu belirtti. (tahminimce fiyat kırmaya çalıştı) bende memnun değilse ürünü geri göndermesini ve ücretini iade etmeyi teklif ettim. "problem değil nazar boncuğu olsun" dedi ve saat 5 i geçtiği için bankamatikten direk hesabıma ücreti yatırmaya gitti.
    kalan 325 tl 'nı (bankamatik 120 tl üzerini kabul etmediği için (ne alaka bende bilmiyorum)) 120 tl parçalar halinde süründüre süründüre bu güne kadar yatırdı son yatırması gereken 85 tl'yi 70 tl olarak yatırıp whatsapp'ını engelledi. (ekteki fotoğrafta Alper bey'in göndermiş olduğu ödemeler bulunmaktadır.)

    15 tl ile ne fakir olurum ne de zengin . Sadakam olsun

    bu yazıyı yazma nedenim Alper Bey' DH üzerinden satışlar yapmakta, arkadaşlara uyarım maddi konulara girerseniz peşin çalışın.

    Saygılarımla
     Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuNAN6 -- 7 Eylül 2015; 17:56:53 >




  • Arkadaşlar DA100 de bloetooth sürümünü güncelle seçeneği var tıklıyorum "Gülcelleniyor" diyor ama , bir şey yok :-) Güncelleyen varmı, belki günceller isek bağlantı hızını arttırabiliriz ?
  • Arkadaşlar sticke TWRP yükleyen varm?
  • cihazım mk809iv Rtl 8723 BS wifi chipsetli ve daha önceki sayfada paylaşılan mega linki yazılım mı yoksa firmware mi yani rom update eder gibi mi yoksa firmware update eder gibi mi yapıcaz bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkerimozcan -- 27 Aralık 2015; 21:47:43 >
  • Merhabalar arkadaşlar PIONEER SPH - DA 100 teybimi satmaya karar verdim.Android stick te isteyen olursa güzel bir fiyata onuda vereiblirim.App radio uncharcied kurulu vaziyette. sahibinden ilanı aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Bir kaç özelliğinden bahsedebilirim;

    Ürün Pioneer Markasının SPH-Da100 modelidir.Ürün temiz kullanılmış ve hiçbir şekilde çalışmayan bir aksamı yoktur.Kutusu hariç tüm kutu içerisinden çıkan aparatları ve kablolarıyla birlikte verilecektir.Bunun yanında extra olarak iphone 5, 5s,6, 6plus, 6s, 6s plus için gereken apple da 90 tl ye satılan iphone hdmi dönüştürücü de yanında verilecektir.1 adet 1.5 metre hdmi kablo verilecektir.Ürün digicom dan garantilidir.Garanti belgesi de resimlerde mevcuttur.Yenibosna'da ki yetkili digicom satıcısından alınmıştır.Ürünü android stick ile kullanmak amacıyla aldım fakat aracı değiştirme durumum olduğu ve yeni aracımın kendi double din teybi olduğu için satmaya karar verdim.
    Ürünün usb den müzik resim video oynatma özelliği yoktur! Cd çaları yoktur! Fakat ürüne herhangi bir telefon bağlandınız da bu özelliklerin hepsini kullanabilir ayrıca telefonunuzun ekranını komple teybe yansıtabilirsiniz.Bluetooth özelliği vardır.Telefonunuza ihtiyaç duymadan bluetooth üzerinden görüşmelerinizi yapabilirsiniz.Geri Görüş Kamerası ile birlikte verilicektir.Eksizdir! Ürünü almak isteyen arkadaşlar opel corsa c uyumlu double din teyplerle takas edebilirim fakat kendi cihazım gibi temiz olursa.Pazarlık payı azda olsa vardır.İstanbul içi satılıktır!

    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-pioneer-sph-da100-appradio-hdmi-girisli-257428209/detay/




  • Sph DA-100 teybe MK 809-4 Android stick takmaya çalışıyorum. Telefon (T-50) ile aynı anda bağlanmıyor. Her ikisini de telefon olarak görüyor. Bağlantı için bilgi verebilecek birisi var mı?
  • Sph DA-100 var bendede ama bt baglantı gözükmüyor cihazdan silinmişş gibi soluk duruyor cihazın arkada usb yeride yok nasıl güncelleme yapacagım
  • sskun S kullanıcısına yanıt
    bizim 110 larda iki tane USB var ama Sizinkiler 100 ise ve USB yoksa kullanım kitapçığını okursanız iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım kitapcıgı yok hocam sadece cihaz var elimde bir Arkadasdan aldım kullanamıyorum dedi
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz bizim cihazla aynı gibi ve USB olması gerekiyor, diğer aparatları yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sph 100 modeli hocam suan yurt dısından iphone kablosu sipariş verdim usb takılan olan ordan yaZılım güncelleyebilirsem arabaya takacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB harici yazılım güncelleme nasıl yapar bilmiyorum ama netten kullanım kitapçığı vs varsa bulup inceleyin, illaki bir yolu vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bakim hocam olmassa kabloyu bekliyecem suan elimkolum baglı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.