Şimdi Ara

Pioneer 2011 Model Teypler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
32 Misafir (21 Mobil) - 11 Masaüstü21 Mobil
5 sn
380
Cevap
1
Favori
93.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Zaten 2 si de beyaz aydınlatma, amfi çıkışları aynı
    7150ub nin ön paneli motorlu, 9350sd nin ön paneli motorlu değil
    Bence 7150ub daha iyi
    Alternatif bu 2 model sadece

Hocam bu 9350 nin kafa kısmı çıkmıyormu kullanan varsa yardımcı olsun

Orijinalden alıntı: maskemk

slm mustang arkadaşım sana bi sorum olcak pioneer 9350 model teyp kullanıyorum yaklaşık 3 ay önce aldım 1,5 ay önce 6 yıllık aküm bitmişti yıldan dolayı bitmiştir die üzerinde durmamıştım ancak geçen hafta yeni aldığım 12v 72 lik aküde boşalmış. sana sormak istediğim şu bnm teyp kontağa bağlı değil bn teypin kafasını hiç sökmüyorum biraz araştırma yaptım muhtemelen kafasını sökmeidiğimizde cd ışığı arka planda yanmaya devam ediyor bu yüzden bitmiş olabilir die düşünüorm snn fikrinide almak istedim birde teyp de bi sayaç var teybi kapatıp açtığımda o sayaç sıfırlanmıo bu da devamlı çalışıo gibi?. Teypi kontağa bağlatsam şarkı kaldığı yerden devam eder mi ve diğer yaptığım ayarlar (saati bassı vs.) sııfrlanır mı cd ışığı sönermi kafasını takıp çıkarmak zorunda kalırmıım

Kardeşim 9350 modelinin kafası çıkmıyor mu ? Çıkıyosa nasıl çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

quote:

Orijinalden alıntı: maskemk

slm mustang arkadaşım sana bi sorum olcak pioneer 9350 model teyp kullanıyorum yaklaşık 3 ay önce aldım 1,5 ay önce 6 yıllık aküm bitmişti yıldan dolayı bitmiştir die üzerinde durmamıştım ancak geçen hafta yeni aldığım 12v 72 lik aküde boşalmış. sana sormak istediğim şu bnm teyp kontağa bağlı değil bn teypin kafasını hiç sökmüyorum biraz araştırma yaptım muhtemelen kafasını sökmeidiğimizde cd ışığı arka planda yanmaya devam ediyor bu yüzden bitmiş olabilir die düşünüorm snn fikrinide almak istedim birde teyp de bi sayaç var teybi kapatıp açtığımda o sayaç sıfırlanmıo bu da devamlı çalışıo gibi?. Teypi kontağa bağlatsam şarkı kaldığı yerden devam eder mi ve diğer yaptığım ayarlar (saati bassı vs.) sııfrlanır mı cd ışığı sönermi kafasını takıp çıkarmak zorunda kalırmıım

Kardeşim 9350 modelinin kafası çıkmıyor mu ? Çıkıyosa nasıl çıkıyor?

Alıntıları Göster
    Bugün deh 5350ub ve pioneer direksiyon kumandası aldım. nakit 250 teyp+40 tl kumanda. Nereye gittiysem 250 den aşağı vermediler.
    Aslında vatan pc'den 2300ub almaya gittim ama kumanda olmayınca vaz geçtim.ayrıca direksiyon kumandası çok büyük bir keyif tavsiye ederim.Montajınıda kendim yaptım.Önceki teybe göre sesler mükemmelleşti.Onboard ses'den x-fi fatality'ye geçmek gibi bişey.
    radyo çekimi harika dururkende giderkende çok iyi çekmekte
    subwoofer çıkışı çok güçlü ve temiz, logitech z2300sub resmen evrim geçirdi(araçta logitech z2300 var)
    usb çok hızlı okumakta
    menüler hızlı,tuşların tepkimesi hassas
    her hoparlörü ve sub'ı ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz
    cd mekanizması içerde bu sayede toz pislik girmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 15 Ocak 2012; 16:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone_510

Bugün deh 5350ub ve pioneer direksiyon kumandası aldım. nakit 250 teyp+40 tl kumanda. Nereye gittiysem 250 den aşağı vermediler.
    Aslında vatan pc'den 2300ub almaya gittim ama kumanda olmayınca vaz geçtim.ayrıca direksiyon kumandası çok büyük bir keyif tavsiye ederim.Montajınıda kendim yaptım.Önceki teybe göre sesler mükemmelleşti.Onboard ses'den x-fi fatality'ye geçmek gibi bişey.
    radyo çekimi harika dururkende giderkende çok iyi çekmekte
    subwoofer çıkışı çok güçlü ve temiz, logitech z2300sub resmen evrim geçirdi(araçta logitech z2300 var)
    usb çok hızlı okumakta
    menüler hızlı,tuşların tepkimesi hassas
    her hoparlörü ve sub'ı ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz
    cd mekanizması içerde bu sayede toz pislik girmez

Alıntıları Göster
    İyi günler arkadaşlar , pioneer 2300ub aldım . Oto teyp taktırdım bir yere fakat kontağı açtığım zaman teyp açılmıyor . Elle açmam gerekiyor . Kontağı kapattığımda da aynı şekilde . Kendiliğinden kapanmıyor . Yine elle kapamak gerekiyor .

Bu teyplerde böyle mi yoksa , kablolamada hata mı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

İyi günler arkadaşlar , pioneer 2300ub aldım . Oto teyp taktırdım bir yere fakat kontağı açtığım zaman teyp açılmıyor . Elle açmam gerekiyor . Kontağı kapattığımda da aynı şekilde . Kendiliğinden kapanmıyor . Yine elle kapamak gerekiyor .

Bu teyplerde böyle mi yoksa , kablolamada hata mı var ?

Alıntıları Göster
    Kon tak kablosunu direk aküye bağlamış montajcı

Tesekkurler hocam . Peki onu ben halledebilirmiyim ? Aku kablosndan sokup nereye baglicam ben onu

Orijinalden alıntı: irresistible86

quote:

Tesekkurler hocam . Peki onu ben halledebilirmiyim ? Aku kablosndan sokup nereye baglicam ben onu

Alıntıları Göster
    Bende 1 hafta once deh 9350 aldım gerçi kafa bölümünü nasıl cıkacagını ogrenene kadar 1 hafta gectı cok hos duruyor ustune 1 mid takımı ve jbl bas var çok hoş ses veriyor.Almak isteyen yada kararsız kalan var ise hiç düşünmesin sanalpazarda garantili 369 tlye satılıyor ben aldım gayet memnunum.

• quote:

Bende 1 hafta once deh 9350 aldım gerçi kafa bölümünü nasıl cıkacagını ogrenene kadar 1 hafta gectı cok hos duruyor ustune 1 mid takımı ve jbl bas var çok hoş ses veriyor.Almak isteyen yada kararsız kalan var ise hiç düşünmesin sanalpazarda garantili 369 tlye satılıyor ben aldım gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    ]Kamasonic bi teyp var beni deli etmeye başladı artık cd. okumuyor doggru düzgün radyo kanalları hafızda kalmıyor hafızaya alıyorum siliniyor her seferinde kanal ayarlamak zorunda kalıyorum ve radyosuda iyi cekmiyor ve bi tane teyp almayı düşünüyorum
    yada bu tamir olurmu
    Bu yüzden Arkadaşlar yeni teyp almayı düşünüyorum ve alacagım teyp,de DVD okuması filim izlemek ve ses kalite cok iyi olmasını istiyorum ben bu işlerden cok fazla anlamam ama bulabildigim dvd oynatan ve bütcemide cok zorlamasın
    http://www.atateknolojicenter.com/Pioneer_DVH_735AV_3_inc_Ekranli_DVD_CD_mp3_Calar_USB_Girisli_Oto_Teyip_U1717.html ben bunu buldum ama sizlerinde görüş ve bilgilerine sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquila20 -- 21 Ocak 2012; 23:44:57 >

• quote:

Alıntıları Göster
    aynı başlıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquila20 -- 21 Ocak 2012; 23:40:16 >

Orijinalden alıntı: aquila20

]Kamasonic bi teyp var beni deli etmeye başladı artık cd. okumuyor doggru düzgün radyo kanalları hafızda kalmıyor hafızaya alıyorum siliniyor her seferinde kanal ayarlamak zorunda kalıyorum ve radyosuda iyi cekmiyor ve bi tane teyp almayı düşünüyorum
    yada bu tamir olurmu
    Bu yüzden Arkadaşlar yeni teyp almayı düşünüyorum ve alacagım teyp,de DVD okuması filim izlemek ve ses kalite cok iyi olmasını istiyorum ben bu işlerden cok fazla anlamam ama bulabildigim dvd oynatan ve bütcemide cok zorlamasın
    http://www.atateknolojicenter.com/Pioneer_DVH_735AV_3_inc_Ekranli_DVD_CD_mp3_Calar_USB_Girisli_Oto_Teyip_U1717.html ben bunu buldum ama sizlerinde görüş ve bilgilerine sunuyorum

Ben de ilk Kamasonic almıştım.

Benim cihazda daha çok kilitlenme oluyordu. Servise bile gitti geldi değişen bir şey olmadı. Bence inan uğraşmana değmez. Bütçem zorlanmasın derken akıl sağlığın zorlanır. Ayrıca bir de trafikte kullanılıyor bu cihazlar; seyir halindeyken cihazda bir sorun olduğunda riskli olur.

Benim tavsiyem ihtiyaçlarını belirle. Bu ihtiyaçların doğrultusunda Pioneer başta olmak üzere kaliteli markalar üzerinde dur. Sonra da bütçeni hazırlayıp cihazını al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

yada bu tamir olurmu

Ben de ilk Kamasonic almıştım.

Benim cihazda daha çok kilitlenme oluyordu. Servise bile gitti geldi değişen bir şey olmadı. Bence inan uğraşmana değmez. Bütçem zorlanmasın derken akıl sağlığın zorlanır. Ayrıca bir de trafikte kullanılıyor bu cihazlar; seyir halindeyken cihazda bir sorun olduğunda riskli olur.

Benim tavsiyem ihtiyaçlarını belirle. Bu ihtiyaçların doğrultusunda Pioneer başta olmak üzere kaliteli markalar üzerinde dur. Sonra da bütçeni hazırlayıp cihazını al.

Alıntıları Göster
    Biri bana

Deh-5350ub
    Deh-4350ub
    Deh-3350ub

Arasındakı farkı söyleyebilir mi ?

özelliklerine baktım hepsi aynı gibi.
    Deh-4350ub beyaz tuş takımı olduğu için cok hosuma gitti.

Görüşlerinizi bekliyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Biri bana

Deh-5350ub
    Deh-4350ub
    Deh-3350ub

4350UB'de isteğe bağlı ekran aydınlatması var, yani sadece beyaz renk değil.

3. sayfada farkların olduğu görseller var.

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Biri bana

Deh-5350ub
    Deh-4350ub
    Deh-3350ub

4350UB'de isteğe bağlı ekran aydınlatması var, yani sadece beyaz renk değil.

3. sayfada farkların olduğu görseller var.

Alıntıları Göster
    Mustang Dostum şuan Golfümde emektar deh-6750 li kullanıyorum kaç yıllık oldugunu ben bile hatırlamıyorum çok sağlam hiç bozulmadı bu güne kadar seside muhteşem ama usb desteği yok ve artık cidden çok zor geliyor iki şarkı için cd yapmak..bu hafta alacaktım iki ürünün arasında kalmıştım

Pionner FH 6050ub (2din) Golf 4 te yer müsait oldugundan.

Pioneer 8350ub.

Bunların ikisinden hangisini tavsiye edersin ?

Araştırırken 2012de çıkacak deh 7450sd ve 5450sd leri gördüm hem grafik ekran hemde tuş ve ekran aydınlatması değiştirilebiliyor.Yukarıdakilerdenmi tercih yapayım yoksa 2012 leri bekleyip onlardanmı alayım.2012 ler Türkiyede ne zaman satılmaya başlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rene54

Mustang Dostum şuan Golfümde emektar deh-6750 li kullanıyorum kaç yıllık oldugunu ben bile hatırlamıyorum çok sağlam hiç bozulmadı bu güne kadar seside muhteşem ama usb desteği yok ve artık cidden çok zor geliyor iki şarkı için cd yapmak..bu hafta alacaktım iki ürünün arasında kalmıştım

Pionner FH 6050ub (2din) Golf 4 te yer müsait oldugundan.

Pioneer 8350ub.

Bunların ikisinden hangisini tavsiye edersin ?

Araştırırken 2012de çıkacak deh 7450sd ve 5450sd leri gördüm hem grafik ekran hemde tuş ve ekran aydınlatması değiştirilebiliyor.Yukarıdakilerdenmi tercih yapayım yoksa 2012 leri bekleyip onlardanmı alayım.2012 ler Türkiyede ne zaman satılmaya başlar ?

Alıntıları Göster
    Türkiyede sonu 50,le biten Pioneerların kacak oldugunu iddaha eden bi magza görevlisi var sizce bu dogrumu
    ben bit pazarında sonu 50le biten Pioneer teype 2yıl garentisi oldugunu söyledi sizce bu dogrumudur

• quote:

Türkiyede sonu 50,le biten Pioneerların kacak oldugunu iddaha eden bi magza görevlisi var sizce bu dogrumu
    ben bit pazarında sonu 50le biten Pioneer teype 2yıl garentisi oldugunu söyledi sizce bu dogrumudur

Alıntıları Göster
    50 li Pioneer lar kaçak.Mağaza görevlisi doğru söylemiş.Bit pazarındakiler kendi garantilerini vermiştir yani bir arıza durumunda aldığınız yere götüreceksiniz.

Orijinalden alıntı: Sirigmus

50 li Pioneer lar kaçak.Mağaza görevlisi doğru söylemiş.Bit pazarındakiler kendi garantilerini vermiştir yani bir arıza durumunda aldığınız yere götüreceksiniz.

http://www.pioneer-mea.com/en/subcategory.php?subId=91&catId=46

YAni bunların hepisi kacakmı oluruyor o zaman arkadaşlar

quote:

Ne alaka anlayamadım.00 lı seriler ülkemize ithal edilen distribütör garantili ürünlerdir.50 li seriler ise aynı ürünler fakat başka ülkelere gönderilen ürünlerdir.50 li seriler yurtdışından getirilir vergisi ödenmez vs garantisi yoktur onun için ucuz.

• quote:

quote:

quote:

Ne alaka anlayamadım.00 lı seriler ülkemize ithal edilen distribütör garantili ürünlerdir.50 li seriler ise aynı ürünler fakat başka ülkelere gönderilen ürünlerdir.50 li seriler yurtdışından getirilir vergisi ödenmez vs garantisi yoktur onun için ucuz.

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Pioneer da durum böyle
    Şarkılar kendi bittiğinde rastgele çalar

quote:

quote:

50 serilerin nerden geldigi belli deil ama Distribütör garantiisi getirmedigi icin cakma cin malı olma ihtimali olma ihtimali bile var
    Bunları sormamdaki amac benim begendigim model MVH-8350BT kacak olarak tabir ettigimiz ürünlerin icinde o yüzden biraz tedirginim 500 - 600 TL verip gidip cin malı cakma pioneer almak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.