Şimdi Ara

Pioneer 2011 Model Teypler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
1
Favori
93.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HackAv

Deh-8350sd bu modeli çok güzel fiyatı inşallah uygundur...

Alıntıları Göster
    320 Tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-deh-8350sd-cd-mp3-usb-oto-teyp-43271781/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 25 Şubat 2011; 21:38:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

320 Tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-deh-8350sd-cd-mp3-usb-oto-teyp-43271781/detay

Alıntıları Göster
    evet bende gittigidiyordan o fiyata aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ringstar

arkadaşlar deh-8350sd modelini aldım bir iki gün içinde elimde olacak inşallah.yalnız aklıma takılan bir konu var.şimdi bu cihazdan frekans kesimi yapabiliyoruz.bu durumda ben amfiyi full konumuna mı almalıyım.subwoofer ve midleri hepsini full yapıp frekans ayarlarını teypten mi yapsam?bir diğer konuda cihazın 3 tane amfi çıkışı var.ön ve arka +sub.amfinin 2 girişli ön ve arka olarak.ben önlere midleri ve ovalleri paralel bağlamıştım,arkaları da köprüleyip basa verdim.şimdi nasıl yapcam kafam karıştı biraz.teyibin sub çıkışını yine arkalara versem kalan tek girişe ne bağlayacam?acaba front girişinin soluna teyibin bir çıkışını,sağına da teyibin diğer çıkışını mı bağlasam?ya biraz çorba gibi oldu ama anlayan bilen varsa cevaplarsa sevinirim.selamlar hepinize....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,bir ayrıntı yanlış anlaşılıyor gibime geldi.Cihaz özelliklerinde belirtilen 216.000 colour ifadesi tuş renklerinin 216.000 değişik renk alabildiği anlamını taşımıyor.Bu ifade çözünürlükle ilgili bir değeri yansıtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kolega35

Arkadaşlar,bir ayrıntı yanlış anlaşılıyor gibime geldi.Cihaz özelliklerinde belirtilen 216.000 colour ifadesi tuş renklerinin 216.000 değişik renk alabildiği anlamını taşımıyor.Bu ifade çözünürlükle ilgili bir değeri yansıtıyor.

Alıntıları Göster
    Dün Pıoneer 9350 Baktık Sesi gerçekten harika Fiyatı 399 TL.

Orijinalden alıntı: Göktug7

Dün Pıoneer 9350 Baktık Sesi gerçekten harika Fiyatı 399 TL.

Alıntıları Göster
    10 Band Eq koysalarmış ne olurmuş sanki pioneerda bi acayipleşti son zamanlarda

2007 2008 2009 da 7 banttı, 2010 ve 2011 de 5 band oldu
    13 ve 16 band olan modeller de var eski serilerde
    şimdi sizce hangisi alınır bunlardan ? 9250 mi 8350 mi? yoksa gidip eski modellerden 7250 yada 7750 mi alsak?
    en kalitelisi hangisi? bu ay içerisinde alacağım bir model ama henüz netleşmedi? işi bilen arkadaşlar hangisinin alınacağı konusunda yardımcı olurlarsa seviniriz..( bütçe 300 -450 arası )

Orijinalden alıntı: stilist07

şimdi sizce hangisi alınır bunlardan ? 9250 mi 8350 mi? yoksa gidip eski modellerden 7250 yada 7750 mi alsak?
    en kalitelisi hangisi? bu ay içerisinde alacağım bir model ama henüz netleşmedi? işi bilen arkadaşlar hangisinin alınacağı konusunda yardımcı olurlarsa seviniriz..( bütçe 300 -450 arası )

Alıntıları Göster
    Bence en iyisi 8850mp olur
    Bir de buna iPod Adaptör ve Apple iPod Nano alınırsa 4-8 Gb, bomba olur

• quote:

Bence en iyisi 8850mp olur
    Bir de buna iPod Adaptör ve Apple iPod Nano alınırsa 4-8 Gb, bomba olur

Alıntıları Göster
    değerlendirmeye alacağım 8850 yi ancak sıfır satan bulamadım 2. eline bile 400-500 tl arası istiyorlar sanırım ...

• quote:

değerlendirmeye alacağım 8850 yi ancak sıfır satan bulamadım 2. eline bile 400-500 tl arası istiyorlar sanırım ...

Alıntıları Göster
    2006 model bu teyp, sıfır bulamazsın, bulsan da 500-600 isterler.
    2. eli 350-450 arasında.
    Bende 2 tane 9850bt vardı, 1 tanesini arkadaşıma sattım.
    USB Adaptör de aldı benden, USB Adaptörü satıp iPod Adaptör ve Apple iPod aldık 4 Gb, çok güzel oldu.
    26 harf şarkı ismi görüntülüyor, aynı anda şarkıcı ismini falan da gösteriyor, yazılar ekranda kayıyor.
    Albüm-Artist-Tür-Parçalar gibi şarkıları listeleyebiliyorsunuz, iPoddaki listeleri görebiliyorsunuz, harf sırasıyla her türlü şarkı arayabiliyorsunuz.

• quote:

2006 model bu teyp, sıfır bulamazsın, bulsan da 500-600 isterler.
    2. eli 350-450 arasında.
    Bende 2 tane 9850bt vardı, 1 tanesini arkadaşıma sattım.
    USB Adaptör de aldı benden, USB Adaptörü satıp iPod Adaptör ve Apple iPod aldık 4 Gb, çok güzel oldu.
    26 harf şarkı ismi görüntülüyor, aynı anda şarkıcı ismini falan da gösteriyor, yazılar ekranda kayıyor.
    Albüm-Artist-Tür-Parçalar gibi şarkıları listeleyebiliyorsunuz, iPoddaki listeleri görebiliyorsunuz, harf sırasıyla her türlü şarkı arayabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    sanırım bu 9850 den elinde bir tane daha var , tavsiye ediyorsan ve satmayıda düşünüyorsan onuda değerlendirmek isterim. zira senin ve audiocu arkadaşımızın yorumlarını takip ediyorum bir süredir, yorumlarınızıda değerlendirerek tercihlerinize güveniyorum.
    eğer ürün satıştaysa istediğiniz son fiyatta nedir yazarsanız sevinirim.ben alacağım diye bakarken pioneer yeni bir model çıkaracak sonra beklemede kalacağız yine:)

• quote:

sanırım bu 9850 den elinde bir tane daha var , tavsiye ediyorsan ve satmayıda düşünüyorsan onuda değerlendirmek isterim. zira senin ve audiocu arkadaşımızın yorumlarını takip ediyorum bir süredir, yorumlarınızıda değerlendirerek tercihlerinize güveniyorum.
    eğer ürün satıştaysa istediğiniz son fiyatta nedir yazarsanız sevinirim.ben alacağım diye bakarken pioneer yeni bir model çıkaracak sonra beklemede kalacağız yine:)

Alıntıları Göster
    Bunların ikisi de satıldı
    Birini arkadaşım aldı, diğerini Sakarya dan biri aldı
    Deh-P8850mp öneririm size
    Bu modellerde USB yok
    Ama ekranları 65.000 renkli ekran ve diğer modellerden daha büyük
    Mesela 7250sd 192x48 piksel ike 9850bt ve 8850mp 256x64 piksel

• quote:

Bunların ikisi de satıldı
    Birini arkadaşım aldı, diğerini Sakarya dan biri aldı
    Deh-P8850mp öneririm size
    Bu modellerde USB yok
    Ama ekranları 65.000 renkli ekran ve diğer modellerden daha büyük
    Mesela 7250sd 192x48 piksel ike 9850bt ve 8850mp 256x64 piksel

Alıntıları Göster
    bahsettiğin modelleri bulmak biraz zor, bir kaç tane buldum 742 tl istiyor 9850 ye...sıfırmış....uygun fiyata 9850 yada 8850 bulamazsam şayet 2011 modellerden yada 2010 modellerden hangisini alayım ...bu hafta almak istiyorum

• quote:

bahsettiğin modelleri bulmak biraz zor, bir kaç tane buldum 742 tl istiyor 9850 ye...sıfırmış....uygun fiyata 9850 yada 8850 bulamazsam şayet 2011 modellerden yada 2010 modellerden hangisini alayım ...bu hafta almak istiyorum

Alıntıları Göster
    9800 buldum bir tanede 500 tl diyor ancak sanırım 350 400 tl ye verecek.9850 ile aynı ise düşünebilirim bu ürünü

9800 buldum bir tanede 500 tl diyor ancak sanırım 350 400 tl ye verecek.9850 ile aynı ise düşünebilirim bu ürünü

Alıntıları Göster
    9800 a yada 9850 ye 2.el olarak 350-400 tl verebilirim.... özelden msj atamıyorum malesef.

9800 a yada 9850 ye 2.el olarak 350-400 tl verebilirim.... özelden msj atamıyorum malesef.

Alıntıları Göster
    9850bt ile 9800bt aynı.
    Dediğin paralara zor bulursun
    Ben 550 tl ye arkadaşıma sattım 1 tanesini
    Diğerini de 600 e verdim, site üzerinden GET iloe 630 a aldılar

9850bt ile 9800bt aynı.
    Dediğin paralara zor bulursun
    Ben 550 tl ye arkadaşıma sattım 1 tanesini
    Diğerini de 600 e verdim, site üzerinden GET iloe 630 a aldılar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben hala karar veremediğim için henüz teybimi alamadım ..ancak bu akşam verilen tavsiyeler üzerine kararımı verip sipariş vereceğim netten...

http://www.dogubanktuning.com.tr/?urun-220-OTO-TEYP-PIONEER-DEH-7250SD.html

adresinde pioneer 7250 nin fiyatı 310 tl,
    8350 nin fiyatı 285 tl
    9350 nin fiyatı 335 tl...
    bunlardan hangisinin siparişini vereyim ..bu akşam siparişi verip kurtulayım ,düşündükçe araştırdıkça karışıyor işler ve bütçeyide gitgide zorlamaya başlıyoruz...
    şimdilik anfi compenant vs düşünmüyorum ...sadece arkalarda 2 oval ve önlerde 16 cm hoparlörle kullanacağım...belki 1 sene sonra amfi vs olayına girerim ..oda belki bir ihtimal..şimdiden teşekkürler.

• quote:

arkadaşlar ben hala karar veremediğim için henüz teybimi alamadım ..ancak bu akşam verilen tavsiyeler üzerine kararımı verip sipariş vereceğim netten...

http://www.dogubanktuning.com.tr/?urun-220-OTO-TEYP-PIONEER-DEH-7250SD.html

adresinde pioneer 7250 nin fiyatı 310 tl,
    8350 nin fiyatı 285 tl
    9350 nin fiyatı 335 tl...
    bunlardan hangisinin siparişini vereyim ..bu akşam siparişi verip kurtulayım ,düşündükçe araştırdıkça karışıyor işler ve bütçeyide gitgide zorlamaya başlıyoruz...
    şimdilik anfi compenant vs düşünmüyorum ...sadece arkalarda 2 oval ve önlerde 16 cm hoparlörle kullanacağım...belki 1 sene sonra amfi vs olayına girerim ..oda belki bir ihtimal..şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    birde essen sound da şöyle birşey var ...bunu mu alsam acaba????

http://www.essensound.com/index.php?act=viewProd&productId=136

• quote:

birde essen sound da şöyle birşey var ...bunu mu alsam acaba????

http://www.essensound.com/index.php?act=viewProd&productId=136

Alıntıları Göster
    Şeklini beğendiğini al
    8350sd nin ekranı biraz küçük
    Zaten ilk mesajda detaylar var

• quote:

Şeklini beğendiğini al
    8350sd nin ekranı biraz küçük
    Zaten ilk mesajda detaylar var

Alıntıları Göster
    Teyp konusunda cok az merak ettıgım konu kaldı sız ustadların sayesınde yeterınce bılgı sahıbı olduk hepınıze cok tskkur edıyorum gonulden.. cok buyuk ıhtımal 8350sd modelını alıcam gg den .. ancak sormak ıstedıgım ve yukardakı yazıların bazılarını okuyunca kafam karıstı.. benmp3 dınledıgım kadar sehır ıcınde radyo da dınlıyorum. suankı orjınal teyp radyolarda genellıkle cızırtı yapıyor bu yenı alacagım teyp ın radyo kalıtesı nasıldır? radyo dınlemede sıkıntı cekmek ıstemıyorum acıkcası yardımlarınızı beklıyorum.. saygılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.