Bildirim
PinPhone almayı düşünüyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beni Beni Bihterini
linkteki model sizce nasıl
http://urun.gittigidiyor.com/PINPHONE-32GS-WIFI-MULTITOUCH-HARITA-MSN-JAVA_W0QQidZZ31003805
hem çin malı hemde o fiyatakesinlikte tavsiye etmem başka modellere bak.
-
bunu almak için manyak olmak lazım bence w715 alınır o fiyata -
hiç de manyak olmaya gerek yok. Arkadaş pinphone almayı düşünüyor olabilir. Bahsi geçen ürün i-phone 3gs nin en iyi çakmasıdır. Kamera çekim kalitesi dokunmatiği diğer çin telefonları gibi değildir. Ben de aynı ürünün çift hatlısı var. pinphone i836 parmak etine duyarlı dokunmatiği samsunglara taş çıkarır. Mesajlarda ekran yan dönüyor bilgisayar klavyesi gibi çok da seri yazabiliyorum. Wireless la internet konusunda sıkıntı yok. Msn e facebooka girebiliyorum. 16 gb lık hafıza kartıyla kullanıyorum. 32 gb a kadar destekliyor. Bi telefondan başka ne bekliyoruz. Çin malı olması mı dert varsın olsun işimi görüyor. Sar değeri çok yüksek mi diyeceksiniz onu da araştırıp aldım. Çift hatlı bir telefon için 0,7 sar değeri bence hiç fena sayılmaz. Telefon gayet şık. Şarjı 3-4 gün gidiyor. Merak ediyorsanız telefonla çektiğim fotoların linkini de koyayım.
http://img832.imageshack.us/i/img0046a11894190.jpg/
http://img696.imageshack.us/i/img0039a11821183.jpg/
Elinde kalır diyen varsa iki yıl garantili, imei kayıtlı faturalı, garanti belgeli aldım.
Eğer düşünüyorsan 310 tl verip garantisiz almak mantıklı olmaz. Ben compeq firmasından aldım. Capacitive modeli pinphone 3gs dir. Hiçte sorun yaşatmıyorlar. Anında destek ve sorularıma cevap veriyorlar. Müşteri memnuniyetini bu kadar önem vereceklerini ben de düşünmemiştim. Peşin fiyatına 12 ay taksitle 349 tl ye compeq.sanalpazar.com dan alabilirsin.
Hangi telefon daha doğrusu hangi elektronik cihaz çin malı değil ki. Çin de üretilmesi çin malı olduğunu göstermez diyeceksiniz. Olay şu ki çinde üretim yaptıran firmaların nokia samsung ve apple ın farkı çinde olmayan kalite kontrol sistemini kendilerinin kurmuş olmasıdır. Kalite kontrol sistemi çinde üretilen ürünlerde yoktur. Arada ki en büyük fark budur. Ama zaten garantili bi mal alıyorsan sorununa çözüm bulunacaktır. Apple ipod um da var. O da yazıyor made in china.
Bütün bunları değerlendirmeye aldım 3 ay araştırdım ve bir pinphone aldım. Memnun muyum evet bi şikayetim yok. Sizde düşünün taşının ona göre karar verin. Ama seçiminiz iphone benzeri bir telefonsa bu pinphone dan başkası olmasın bu kadar.
-
Ben aldım. Bir gün oldu. Kullandım.. Tam istedigim havayı bulamadım. İsteyene 50 TL eksiğine veririm. 200 TL ye...
Hafıza kartı ve garantisi yok... -
Eğer telefonda şekilden başka bişey düşünmüyorsan bence kaçırma. Bende sırf iphonu ve nokiayı şu benzerlerinden ayırt edilemediği için almıyorum. -
özellile pinphone 3gs i bende tavsiye ediyorum -
www.ucuzceptelefonlari.com da var arkadaşlar.imei ve yazılım garantisi veriyorlar.müşteri hizmetleri de çok içten.1. kalite telefon satıyorlar. bence en iyi pinphonu alın derim... -
Hayatının en büyük hatasını yaparsın o çakma telefona o kadar vermekle, arkadaşım aynı pinphone'dan alıp 3 gün kullanabildi sonra telefon simkartı okumadı,telefonu geride iade almadılar elinde patladı anlayacagın , 250 lira ona verecegine biraz daha biriktir 500 liraya orjinal temiz 2.el İphone 3g al... -
arkadaşının şanssızlığı olmuş ben compeq den çift hatlı pinphone aldım iki aydır mis gibi kullanıyorum. Bozulursa da sorun değil firma süper ilgili ürün iki yıl garantili Pinphone kullanmak gerçekten güzel. iki hat kullanmak zorundayım ve çift hatlı bir telefon olarak bunu tercih ettim. Çok da araştırdım ve doğru yapmışım. En küçük sorun da olsa compeq telefonunun arkasında ilk gelen fabrika hatalı çıkmıştı, para iadesi teklif ettiler istemedim, geri gönderdim yenisi geldi. 2 aydır da kullanıyorum. 349 a satıyorlar.
-
-
Arkadaşlar , pinphone çin malı değil Japon malıdır ve sharp fabrikasında üretilmektedir. İphone 3 gs modelinden 3 gömlek ileri teknoloji ve özelliğe sahip muhteşem bir cihazdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ysozsoy
Arkadaşlar , pinphone çin malı değil Japon malıdır ve sharp fabrikasında üretilmektedir. İphone 3 gs modelinden 3 gömlek ileri teknoloji ve özelliğe sahip muhteşem bir cihazdır.
yaznlızca bu lafa bunlar söylenir..Hala ve de hala bunlara inananlar var ki burada yazıyorlar...ha ha ha
-
ben bugün doğubanktan aldım biraz pahalı aldım ama idare etsin yeter zihniyetiyle satın aldım n86 yere düşüp ekranı kırılınca n8 ucuzlayana kadar idare etmesi için 230tl ye satın aldım dokunmatiği güzel 5800 ü katlar karşı tarafa sesi az gönderiyor az dediğsem duyulmuyor değil eh işte 200 eder çok bir şey beklememek lazım fakat kulanımı sinir etmiyor donma yok 5800 aklıma geldi kamerası n70 kalitesinde hafızayı tam göstermiyor 29gb ama esasında 4gb yinede benim satın aldığım fiyatın altında bulabilir seniz sıfır olarak çekinmeden alın 200tl yi hak ediyor en azından şarz ı bitmiyor muzik dinlerken. bozulur ise garantili de olsa fark etmez düzelmez çin telleri bu sebebten garantili almadım bu tel ile alo dersiniz radyo ve mp3 dinlersiniz pusulasına bakarsınız görende İ phone zanneder mutlu olursunuz. -
sahibinden com da gördüm fiyatı 140 tl hemde pinphone 5 çıkmış ilgilenenler için -
ucuzceptelefonları.com dan almayı düşünüorum bende fiyatları çok makul ama pek açıklama yapılmamış siz aldınız mı? paramı boşa vermek istemem hem bu ucuzceptelefonları.com da satılan pinphone orjinal kasayla aynı kasaya mı sahiptir.özellikleri aynı mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dilaybllsz
ucuzceptelefonları.com dan almayı düşünüorum bende fiyatları çok makul ama pek açıklama yapılmamış siz aldınız mı?paramı boşa vermek istemem hem bu ucuzceptelefonları.com da satılan pinphone orjinal kasayla aynı kasaya mı sahiptir.özellikleri aynı mı?
Yapma dostum sakın !!
Nolur şu telefonlara para vermeyin artık
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaybllsz -- 21 Aralık 2011; 12:24:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nova.6
quote:
Orijinalden alıntı: dilaybllsz
ucuzceptelefonları.com dan almayı düşünüorum bende fiyatları çok makul ama pek açıklama yapılmamış siz aldınız mı?paramı boşa vermek istemem hem bu ucuzceptelefonları.com da satılan pinphone orjinal kasayla aynı kasaya mı sahiptir.özellikleri aynı mı?
Yapma dostum sakın !!
Nolur şu telefonlara para vermeyin artık
yapma diyosun da ben işlevi için almicam beni dışı ilgilendirir..
-
dışı için alacağın elefon iki gün sonra şarjdayken elinde patlarsa elinin dışının halini görmek istemem. onu da geçtim 150-250 neyse artık vereceğiniz paraya yazık sırf dış görünüşü iphone diye o kadar para verip özenti konumuna düştüğünüze değmez.
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- küçük ekranlı telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- doğubank senetle telefon
- periscope canlı yayın
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X