Şimdi Ara

PINOOER BLU-RAY PLAYER KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pionerr BDP 430 3D destekli bir bluray player aldım
    Cihaz usb flash disktten oynattığım filmlerde türkçe karakterleri desteklemiyor.Bu konuda bir çözüm bilen varmı?
    Ayrıca 500 GB ve 1 TB olmak üzere iki HDD bağladım 2 sinide görmedi.

Pinooer kullanan arkadaşlar bu konuda tecrübelerini yazarlarsa memnun olurum.

• bende bu cihazla ilgiliyim muadillerinden pahalı olduğu halde belirttiğiniz sorunlar varsa bayağı düşündürücü...
  • Pioneer BDP LX 55 kullanıyorum,

Bahsettiğiniz problem bende de var,MKV lerde setupdan Turkish subtittle seçeneğini aktif hale getirdiğim halde görmüyor.
    Bluray lerde sorun yok ama konuyu Pioneer Europa ya maille bildirdim problem hakkında bir case açtırdım,elimde ki takip
    numarası ile takipteyim.

Cevap olarak,Japon mühendislerinin konuyla ilgilendiğini,muhtemelen yeni firmware de çözülebileceği bilgisini döndüler.

http://forum.donanimhaber.com/m_46112213/mpage_3/key_/tm.htm

linkte ki sayfamdan lx 55 incelemesi ve konuyla ilgili problemin çözümünü takip edebilirsiniz.

Disk olayına gelince 1 TB lık WD Mypassport smartdiski sorunsuzca görüyor.Bir sıkıntı yok bende.

• Bende 2-3 tane deneme sahnesi disinda hic kullanilmamis bdp430 mevcut. Ilgilenen olursa pm'den ulassinlar. Urunun kumandasi bile acilmadi, kutusu mevcut, GSA elektronikten alinma ve garantili.

Ozellikle Pioneer avr'si olanlara tavsiye ediyorum. Yaptigim denemelerde PQLS'in faydalarini bolcana gordum. Ayrica belirteyim, referans model lx54'lerden tek farki elektrik girisi ve kasasi. Onun disinda urununun donanimsal olarak hic bir farki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 9 Şubat 2012; 14:18:41 >
  • Pioneer BDP 430 da Kumandadan ses kontrolü varmı...
  • bende yok mesela
  • LX 55 de hem TV hem de AVR için ses kontrolü tuşları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Blu-ray Filmler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BDP-430 altyazı problemiyle bende karşılaştım. DİGİCOM a görüştüm.Durumu pioneer avrupaya bildirmişler.Cihazla ilgili pioneerden cevap bekliyorlar.Büyük olasılıkla yazılımla çözülür.

BDP-430 USB ve HDD lerde fat32/16 dosya sistemini destekliyor.Sizin hddlerin dosya sistemi NTFS olabilir.
  • Hepinize iyi akşamlar. Geçen hafta BDP LX70 aldım. Çok kaliteli bir ürün fakat üründe usb çıkışı yok buna başka bir yolla hdd bağlanıp indirdiğim filmler izlenebilirmi acaba ? Yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.