Şimdi Ara

Samsung BD-E5500 3D bluray player dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
13.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftasonu Bimeksten BD-E5500 model 3d bluray oynatıcı satın aldım. Ancak samsung sitesindeki güncellemeleri bir türlü kabul etmiyordu. Daha sonra samsung çağrı merkeziyle yaklaşık 20 dakikalık bir telefon görüşmesiyle ürünün TK modeli değil, ZN modeli olduğunu ve seri numarasının içinde gömülü olmadığını fark ettim.
    Durumu Samsung Genel Merkezine ileteceklerini belirttiler dönüş bekliyorum.
    Bu oynatıcıdan alacak olanların aldıkları cihazı mağazada açtırıp model numarasını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum. Zira kutusunda ve cihaz üzerindeki etikette TK serisi olduğu yazılmasına rağmen içindeki firmware ZN olabiliyor. Bu durumda da güncelleme yapmıyor. şu an 1013 sürüm numaralı ve dün çıkan güncellemeyi TK modellerine yükleyebilirken ZN modellerine ait sadece 4. aydaki 1010.4 sürümü var. Yani yeni geliştirmeleri yükleyemiyorsunuz.
    Ancak şunu belirteyim, BD player gerçekten çok güzel. Hızlı ve güzel çalışıyor. BD-Wise ile çok hızlı ve akıcı görüntü alıyorsunuz. 46 inç ES serisi 3D tv ile kullanıyorum ve gayet hoşuma gitti.
    Ben güncellemelere önem verdiğim için bu konuya takıldım. Bu konuya önem verenlerin dikkat etmesi için bu konu açılmıştır.

• Arkadaşım bende de aynı sıkıntı var. Gelişmeleri haberdar edersen sevinirim. Kolay gelsin
  • Dün itibariyle cihaz servisten döndü ve ürünün hatalı olduğunu kabul ettiler ve iade formu verdiler.
    Samsung Türkiye bu konuda hatalı ürün sattıklarını kabul etmiş oldu. Bu player'ı alacaklar özellikle dikkat etsinler, bu düzeltilemeyen bir sorunmuş ve Ankara'daki merkez servis 10 gün boyunca düzeltemedi ve en sonunda iade raporu verdi.
    BD-E5500/TK kodlu ürünler normalde Türkiye için üretilmiş görünse de, cihazı açıp menüden yazılım versiyonuna baktığınızda Suudi Arabistanın kodu olan ZN çıkıyor. Ve bu olay şu anki yazılımla düzeltilemiyor.
    Samsung Türkiye'ye mail atarak durumun düzeltilmesini istersek belki bununla ilgili bir yazılım yayınlayacaklardır.
  • Bimeks te böyle bir sorun var. Ben de oradan tv aldıktan sonra samsung bayilerinden birisi Bimeks te satılan Samsung ürünlerinin hepsinin grey market olduğu ve türkiye de samsung servislerce desteği verilmediği gibi bir laf etti.
    Şu an arıza sorun yok ama tekrar Bimeks ten ürün alırken artık model ve seri numarası kontrolü yaparım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maltan69

Bimeks te böyle bir sorun var. Ben de oradan tv aldıktan sonra samsung bayilerinden birisi Bimeks te satılan Samsung ürünlerinin hepsinin grey market olduğu ve türkiye de samsung servislerce desteği verilmediği gibi bir laf etti.
    Şu an arıza sorun yok ama tekrar Bimeks ten ürün alırken artık model ve seri numarası kontrolü yaparım sanırım.

Hocam Bimeks ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü ürün Samsung TR garantili. Bu arada servisin bana söylediğine göre bu üründen TR için çok yüklü bir parti satışa çıkmış ve çoğu da bu şekildeymiş. Samsung'un da bu konuyla ilgileneceğini pek sanmıyorum çünkü en azından yaşadığım süreçte kimse beni kaale almadı desem yeridir. Cihazı aldın mı kimse olayın müşteri memnuniyetinde değil.<parayı alınca kimse eyvallah etmiyor.

Ürüne ait resimleri ekledim. Nereden alırsanız alın bu sorunu yaşamanız çok büyük ihtimal bu modelde.

• USB hdd den half SBS full SBS ve 3d bluray deneyen oldu mu?
    full web browser dediği performans olarak nasıl? Browsermark gibi yerleri açabiliyor mu? http://browsermark.rightware.com/browsermark/index.action açıyorsa skor verebilr misiniz?

Teknosa'da 300tl den satılıyor, bugun alacaktım son anda caydım ://
  • bende bu üğründen almayı düşünüyorum şu anda teknosa ve vatanda 299 tl iken bimekste 249 tl.

Peki alırken sıfır ürünün kutusunu açtırıp içine baktırırlar mı? Hadi baktırdılar ZN serisi çıktı ben bunu almıyorum diyebilme şansım var mı?

Çünkü bende bugün veya yarın almayı düşünüyorum.

Hazır konu açılmışken bu ürünü tavsiye ediyormusunuz :)) bide onu sorayım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

bende bu üğründen almayı düşünüyorum şu anda teknosa ve vatanda 299 tl iken bimekste 249 tl.

Peki alırken sıfır ürünün kutusunu açtırıp içine baktırırlar mı? Hadi baktırdılar ZN serisi çıktı ben bunu almıyorum diyebilme şansım var mı?

ben de almayı düşünüyorum,bu konularda tecrübeli değilim ama araştıra araştıra bu ürüne geldim,güzel bi noktaya değinmiş arkadaşlar,teşekkür ederim.acaba kopya blurayleri oynatırken sorun çıkıyor mu?bazı modellerde cinavia koruması oluyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyan78

quote:

bende bu üğründen almayı düşünüyorum şu anda teknosa ve vatanda 299 tl iken bimekste 249 tl.

ben de almayı düşünüyorum,bu konularda tecrübeli değilim ama araştıra araştıra bu ürüne geldim,güzel bi noktaya değinmiş arkadaşlar,teşekkür ederim.acaba kopya blurayleri oynatırken sorun çıkıyor mu?bazı modellerde cinavia koruması oluyormuş...

başka bir linkte bir arkadaş,kopya dvd ve blurayleri oynattığını söylemiş

• quote:

quote:

quote:

Ben bu üründen vazgeçtim Türkiye ye sorunlu gelen parti oldukça fazlaymış

SONY BDP-S490 3D BLURAY OYNATICI üzerinde duruyorum büyük bir ihtimal bunu alacağım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu üründen vazgeçtim Türkiye ye sorunlu gelen parti oldukça fazlaymış

SONY BDP-S490 3D BLURAY OYNATICI üzerinde duruyorum büyük bir ihtimal bunu alacağım..

sağol ben de bakıyım,ama arkadaşın dediği gibi TK serisi ise alsak sorun olmaz dimi?sonuçta kutuda TK yazıyor,orda denettirirsek TK ise alırız dersek sorun olmaz bence çünkü üzerinde TK yazıyor farklı çıkarsa almayız.kabul ederler herhalde

• bende bd6500 modeli var. Bedeki cihazda dışı tk içi zn idi. İnternetten güncelleme yapmıyordu. Samsungu aradım servise götürdüm. Servis boş flash diskle sorunsuz güncelleme yaptığını söyledi. şuan yazılım güncel. Güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar flash diski formatlayıp flash diskle güncelleme yaparlarsa sorunları çözülebilir.
  • Bimeksten BD-E5500 aldım hem de 199 TL'ye,sitelerinde bile 249 TL yazıyordu,(Osmaniye-Bakırköy tarafındaki Marmara Forumda Bimeks mağazasından).Gün içinde gezdiğim diğer mağazalarda 435 TL'ye bile satan vardı,aynı üründe inanılmaz fiyat farkları oluyor,araştırmadan almamak gerekiyor sahiden de.
    Arkadaşın uyardığı gibi kutu üzerinde TK yazmasına rağmen ürün ZN koduyla üretilmiş,ama ben bilerek aldım
  • bizde almayı düşünüyorduk ,teknsa da 299tl ye , electrow. de 429 tl ye fiyat gördük bugun burdakı bazı şeyleri okuduğum andan itibaren vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mguley

bende bd6500 modeli var. Bedeki cihazda dışı tk içi zn idi. İnternetten güncelleme yapmıyordu. Samsungu aradım servise götürdüm. Servis boş flash diskle sorunsuz güncelleme yaptığını söyledi. şuan yazılım güncel. Güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar flash diski formatlayıp flash diskle güncelleme yaparlarsa sorunları çözülebilir.

Tam olarak nasil yaptin guncellemeyi. Bende almayi dusunuyodum ama cok kararsiz kaldim bu konu yuzunden. Sony s490 dusunmeye basladim ama biraz fiyat farkida var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bimeksten BD-E5500 aldım hem de 199 TL'ye,sitelerinde bile 249 TL yazıyordu,(Osmaniye-Bakırköy tarafındaki Marmara Forumda Bimeks mağazasından).Gün içinde gezdiğim diğer mağazalarda 435 TL'ye bile satan vardı,aynı üründe inanılmaz fiyat farkları oluyor,araştırmadan almamak gerekiyor sahiden de.
    Arkadaşın uyardığı gibi kutu üzerinde TK yazmasına rağmen ürün ZN koduyla üretilmiş,ama ben bilerek aldım

Bende o magazadan camasir makinesi almistim heryerde 1900 iken 1650 ye :) hala varmi acaba biliyomusunuz?? Bide kullandiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bimeksten BD-E5500 aldım hem de 199 TL'ye,sitelerinde bile 249 TL yazıyordu,(Osmaniye-Bakırköy tarafındaki Marmara Forumda Bimeks mağazasından).Gün içinde gezdiğim diğer mağazalarda 435 TL'ye bile satan vardı,aynı üründe inanılmaz fiyat farkları oluyor,araştırmadan almamak gerekiyor sahiden de.

Bende o magazadan camasir makinesi almistim heryerde 1900 iken 1650 ye :) hala varmi acaba biliyomusunuz?? Bide kullandiniz mi?

kullandım ama çok fazla bilgiye sahip olamadığım için pek yardımcı olamayacağım :(.fakat gayet güzel ve memnunum

ZN olduğunu gördüm,fiyatın çok uygun olduğunu düşünüyorum.isterseniz Bimeks :Marmara forumu bir arayın ben alırken 15-20 tane vardı ellerinde fırsat ürünü olarak koymuşlar,3D olmayanı daha pahalıydı hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganyan78 -- 3 Eylül 2012; 13:13:02 >

• Web browser var bunda dimi ??
  • quote:

quote:

quote:

kullandım ama çok fazla bilgiye sahip olamadığım için pek yardımcı olamayacağım :(.fakat gayet güzel ve memnunum

ZN olduğunu gördüm,fiyatın çok uygun olduğunu düşünüyorum.isterseniz Bimeks :Marmara forumu bir arayın ben alırken 15-20 tane vardı ellerinde fırsat ürünü olarak koymuşlar,3D olmayanı daha pahalıydı hatta

Ben de sorun olmayacağını düşünüyordum ancak Bruce Willis'in 16 blocks blurayini takınca filmi resmen titreyerek gösteriyordu. Bu nedenle hevesim kaçtı ve soğudum. Güncelleme önemli çünkü bir hevesle alıp geldiğiniz film problem çıkarınca hem hevesiniz kaçıyor hem de üründen soğuyorsunuz.
    Bu arada film bozuk diye iade için götürdüğümde oradaki görevli sony de çalıştırdı ve o an bu playerda sorun olduğunu anladım. Bu arada, bu sorunu servis problem olarak kabul etmiyor bilginiz olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mguley

bende bd6500 modeli var. Bedeki cihazda dışı tk içi zn idi. İnternetten güncelleme yapmıyordu. Samsungu aradım servise götürdüm. Servis boş flash diskle sorunsuz güncelleme yaptığını söyledi. şuan yazılım güncel. Güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar flash diski formatlayıp flash diskle güncelleme yaparlarsa sorunları çözülebilir.

Tam olarak nasil yaptin guncellemeyi. Bende almayi dusunuyodum ama cok kararsiz kaldim bu konu yuzunden. Sony s490 dusunmeye basladim ama biraz fiyat farkida var.

Hocam sizdeki modele özgü bir güncelleme olabilir o. Ben Ankara Sıhhiyedeki genel servis merkezine verdim 10 gün boyunca yazılım ile uğraştılar hatta Samsungtan olayı teyit ettim ancak düzelmesinin mümkün olmadığını ve bu nedenle iade raporu vereceklerini söyleyerek servis raporu vermişlerdi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.