Bildirim
Pink Ward , Nightblue ve qtpie i pazara yolluyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Adam akmiş be. Bu tarz shaco oynamayi ogrenesim geldi. -
illuminati shaco dalgasını keşfeden adam bu değil mi?
şiir gibi oynuyor eleman. Bize de keyifle izlemek kalıyor. Gerçekten şapka çıkartılır önünde. -
Yalnız top lane kısımlarında sürekli karşılıklı ölüyorlar oynaması eğlenceli ama derecelide denenecek cinsden değil gibi -
Aynen öyle.Nb3 kim zaten karşılaştırılma yapılıyor ki adam eğlendirici yayıncı.Öğrenilecek bir şey sunamayacağını düşünüyorum.Qt öyle değil,oyunculukta çok iyi,konuştuğu ve sohbetini yaptığı her şey öğretici bence.Ben olaylara bu yönden bakıyorum. -
İzlerken gram zevk vermeyen bir profili var. Nerd bir yayinci resmen. Tipi de bir tane yetiskinler icin olan cizgi filmdeki siskoya benziyor. -
Gördüğüm en iyi top lane shaco oyuncalarından takip ederim hep, gerçekten enfes oynuyor -
2 senedir izlerim pink ward ı. Bu adam seyirciyi webcam ın karşısında kendisi ile değil, oyun esnasındaki shacosuyla eğlendirir. Başarılı buluyorum kendisini. Flame yapmaz hayata küsmez. Geride olsa dahi mutsuzluk belirtisi göstermez. Bir shaclone dan iyidir bana göre. Shaclone bir hata yapıp geriye düştüğü an oyun bitene kadar ve bittikten sonra bile flame yapar. -
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA... -
Bunun bi sürahisi var üstüne kalemle rekt yazmıştı galiba outplay yapınca o yazıyı göstererek içiyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Suppordle
İzlerken gram zevk vermeyen bir profili var. Nerd bir yayinci resmen. Tipi de bir tane yetiskinler icin olan cizgi filmdeki siskoya benziyor.
Cidden aynisi ya ahahahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: YQQ4
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM...BENİ MUTLAKA ARA...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X