Bildirim
PİNG SORUNUM VAR YARDIM EDİN (TTNET)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yardım edecek? _____________________________ -
Forum ortamında bu konuda kimse somut bir yardımda bulunamaz. TTNET'deki tek hücrelilerin yardım etmesi lazım. Arıza kaydı açtır tabi üstüne basa basa düşük ping yüzünden açtırdığını belirt. Mümkünse TTNET'den kaç tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Forum ortamında bu konuda kimse somut bir yardımda bulunamaz. TTNET'deki tek hücrelilerin yardım etmesi lazım. Arıza kaydı açtır tabi üstüne basa basa düşük ping yüzünden açtırdığını belirt. Mümkünse TTNET'den kaç tabi.
smile adsl ttnetle aynı altyapıyı mı kullanıyor? bulunduğum nerde superonline fiber yok ne yazık ki._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: R4V3N
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
smile adsl ttnetle aynı altyapıyı mı kullanıyor? bulunduğum nerde superonline fiber yok ne yazık ki.
Evet, malesef tüm Adsl'ler aynı altyapıyı kullanıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
modem değerlerini koy bakalım _____________________________ Zannetme ki ecdadın asırlarca uyudu, nereden bulacaktın o zaman eldeki yurdu!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler