Şimdi Ara

PİNG SORUNUM VAR YARDIM EDİN (TTNET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mbit kullanıyorum download ve upload hızları normal ancak ping 70+ çıkıyor..normalde en fazla 25 çıkardı.. 2-3 gündür böyle ne yapmam gerek düşürmek için.. kafayı yiyecem

• Forum ortamında bu konuda kimse somut bir yardımda bulunamaz. TTNET'deki tek hücrelilerin yardım etmesi lazım. Arıza kaydı açtır tabi üstüne basa basa düşük ping yüzünden açtırdığını belirt. Mümkünse TTNET'den kaç tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Forum ortamında bu konuda kimse somut bir yardımda bulunamaz. TTNET'deki tek hücrelilerin yardım etmesi lazım. Arıza kaydı açtır tabi üstüne basa basa düşük ping yüzünden açtırdığını belirt. Mümkünse TTNET'den kaç tabi.

smile adsl ttnetle aynı altyapıyı mı kullanıyor? bulunduğum nerde superonline fiber yok ne yazık ki.

Orijinalden alıntı: R4V3N

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Forum ortamında bu konuda kimse somut bir yardımda bulunamaz. TTNET'deki tek hücrelilerin yardım etmesi lazım. Arıza kaydı açtır tabi üstüne basa basa düşük ping yüzünden açtırdığını belirt. Mümkünse TTNET'den kaç tabi.

smile adsl ttnetle aynı altyapıyı mı kullanıyor? bulunduğum nerde superonline fiber yok ne yazık ki.

Evet, malesef tüm Adsl'ler aynı altyapıyı kullanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zannetme ki ecdadın asırlarca uyudu, nereden bulacaktın o zaman eldeki yurdu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.