Şimdi Ara

Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetimde çok bi sorun yok ama LoL de hunharca ping var . 240-250 arası ve oynayamaz durumdayım şuan . Bu durumu yaşayan benden başka biri var mı ? Nası çözerim bu problemi ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı ?

• Upload kullanan arkaplan uygulamalarını kapat, Wi-Fi yerine kabloyla bağlan, bir de internete yüklenen insan(lar) varsa çeşitli yöntemlerle (en acısı QoS olabilir) onların internetten ayrılmasını söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Upload kullanan arkaplan uygulamalarını kapat, Wi-Fi yerine kabloyla bağlan, bir de internete yüklenen insan(lar) varsa çeşitli yöntemlerle (en acısı QoS olabilir) onların internetten ayrılmasını söyle.

Hepsini yaptım değişen bi durum yok

• Up
  • Ciddi ciddi kimsenin en ufak bir fikri dahi yok mu ?
  • Ping değil de bu aralar fazla bağlantı kopuyor. Ağ ayarlarında dns girdiysen otomatiğe almayı dene. Girmediysen dns girmeyi dene. İşe yarar belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Ping değil de bu aralar fazla bağlantı kopuyor. Ağ ayarlarında dns girdiysen otomatiğe almayı dene. Girmediysen dns girmeyi dene. İşe yarar belki.

4-5 ayrı dns denedim , otomatik de denedim sonuç aynı gerçekten çıldırmak üzereyim 3 gündür oyun atamıyorum , takıma girmiştim şu 7 ağustostaki turnuva için çıkmak zorunda kaldım allah bin belasını versin böyle işin . TTNET e gitsem yardımcı olurlar mı zaten çok anlamıyorum bu işlerden .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    7 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    6 ay önce açıldı
    Wifi ping sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

quote:

Ping değil de bu aralar fazla bağlantı kopuyor. Ağ ayarlarında dns girdiysen otomatiğe almayı dene. Girmediysen dns girmeyi dene. İşe yarar belki.

4-5 ayrı dns denedim , otomatik de denedim sonuç aynı gerçekten çıldırmak üzereyim 3 gündür oyun atamıyorum , takıma girmiştim şu 7 ağustostaki turnuva için çıkmak zorunda kaldım allah bin belasını versin böyle işin . TTNET e gitsem yardımcı olurlar mı zaten çok anlamıyorum bu işlerden .

Gitmek yerine müşteri hizmetlerini arayın. Sert dille konuşunca düzeltirler illaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gitmek yerine müşteri hizmetlerini arayın. Sert dille konuşunca düzeltirler illaki.

Aradım ping bizle alakalı değil diyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aradım ping bizle alakalı değil diyorlar

www.vodafone.de adresine trace route çek ekran görüntüsünü al, aynı işlemi komşunda da yap, aynı sorun ondada var ise ekran görüntüsünü kaydedip türk telekom ilçe santraline git. bilişim uzmanını bul sorunu anlat portunun değişmesini talep et.

• Wi-fi kullanıyorum yanı kablosuz pingim lolde 63-67 arası bazen 70 oluyor overwatchta 73-80 arası seyrediyor TTnet kullanıyorum özel bi buff ı felan yok klasik sınırsız akk 50 gb normal paket ve wi fi de 2 bilgisayar 1 tablet 4 telefon 2 smart tv bağlı ben oyun oynarken hepsıde video face felan takılıyorlar arka planda çalısan programları vs.saymıyorum bazen ekran kartı update i iniyor pıng vs artmıyor.
    oyuna girmeden önce arama yerine cmd yaz çıkan siyah panele - ping 104.160.141.3 -t - yazıp enter la orda Ms diye değer cıkıcak bende genelde 63 eğer anormal yüksekse modemını resetle ben herhangı bır sıkıntıyla karşılasmadım.
    bu tür sorunlar genelde kendı donanımımızdan kaynaklanıyor kablosuz nete geçme sebebım önceki kabloluda koltugun ayagı kablonun uzerıne denk gelmıs dümdüz olmus kablo kablosuz kalp ben <3

ping muhabbetıyle ilgili bilmeyen arkadaşlarda surdan yararlanabilir :http://www.hwa.com.tr/nasil-oyuna-girmeden-pinginizi-ogrenirsiniz/

ve evet site benim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 3 Ağustos 2016; 12:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Wi-fi kullanıyorum yanı kablosuz pingim lolde 63-67 arası bazen 70 oluyor overwatchta 73-80 arası seyrediyor TTnet kullanıyorum özel bi buff ı felan yok klasik sınırsız akk 50 gb normal paket ve wi fi de 2 bilgisayar 1 tablet 4 telefon 2 smart tv bağlı ben oyun oynarken hepsıde video face felan takılıyorlar arka planda çalısan programları vs.saymıyorum bazen ekran kartı update i iniyor pıng vs artmıyor.
    oyuna girmeden önce arama yerine cmd yaz çıkan siyah panele - ping 104.160.141.3 -t - yazıp enter la orda Ms diye değer cıkıcak bende genelde 63 eğer anormal yüksekse modemını resetle ben herhangı bır sıkıntıyla karşılasmadım.
    bu tür sorunlar genelde kendı donanımımızdan kaynaklanıyor kablosuz nete geçme sebebım önceki kabloluda koltugun ayagı kablonun uzerıne denk gelmıs dümdüz olmus kablo kablosuz kalp ben <3

ping muhabbetıyle ilgili bilmeyen arkadaşlarda surdan yararlanabilir :http://www.hwa.com.tr/nasil-oyuna-girmeden-pinginizi-ogrenirsiniz/

ve evet site benim :(

160 civarı ping var . Modemi resetlemeyi denemiştim değişen bi durum yok çıldırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn13579 -- 3 Ağustos 2016; 12:15:11 >

• "Oyna" dedikten sonra id ve şifre girdiğimiz yer bile gelmiyor şuan
  • İyi günler.

Öncelikle pinginiz sabitmi 250-300 arası yoksa birden çıkıp iniyormu. Birden 250 olup yavaş yavaş iniyorsa size bir program önerebilirim.

(bkz: WLAN Optimizer )

DNS olarakta Level3 DNS öneririm.

Bir diğer önerim ise Driver güncelleyici programlar yardımıyla veya Wifi driver ınızın sitesinden en son sürümünü yüklemeniz.

Eğer işe yararsa bu yöntemler yorum olarak bildirerek böyle sorunlar yaşayan başka kullanıcılar içinde faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khonex -- 4 Ağustos 2016; 13:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khonex

İyi günler.

Öncelikle pinginiz sabitmi 250-300 arası yoksa birden çıkıp iniyormu. Birden 250 olup yavaş yavaş iniyorsa size bir program önerebilirim.

(bkz: WLAN Optimizer )

DNS olarakta Level3 DNS öneririm.

Bir diğer önerim ise Driver güncelleyici programlar yardımıyla veya Wifi driver ınızın sitesinden en son sürümünü yüklemeniz.

Eğer işe yararsa bu yöntemler yorum olarak bildirerek böyle sorunlar yaşayan başka kullanıcılar içinde faydalı olur.

240-300 arası değişiyor .

• Dediğim yöntemleri uyguladınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khonex

Dediğim yöntemleri uyguladınmı ?

DNS i değiştirince 150 ye kadar düştü baya da iyi oldu eskisine nazaran . Önerileriniz için çok teşekkür ederim Diğer dediklerinizi ne yalan söyleyim beceremedim / anlayamadım .
  • WLAN Optimizer indirdikten sonra yönetici olarak başlat. Settings kısmına girip sadece 1. ve 3. kutucuğa tick at ortadakinde tick olmasın. Minimized to tray kutusunuda işaretle sonra saveye basıp programı alta at.
  • Kendin dışındakileri ağdan at sonra sadece kendine izin ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Kendin dışındakileri ağdan at sonra sadece kendine izin ver

Sadece ben varım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.