Bildirim
Ping Sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
alttakinede at -
-
sanırım yani ben öyle anladım modeminde virüsde olabilir haberin olsun benim tplink modemde virüs vardı sürekli reklam çıkıyordu + dns hatası verip kopuyordu internet belki sende ping yapıyordur.bi ara kablolardan sorun çıkmıştı türkiyede düzgün internet bağlantısına sahip olmak cidden sıkıntılı
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrCleanse
sanırım yani ben öyle anladımmodeminde virüsde olabilir haberin olsun benim tplink modemde virüs vardı sürekli reklam çıkıyordu + dns hatası verip kopuyordu internet belki sende ping yapıyordur.bi ara kablolardan sorun çıkmıştı türkiyede düzgün internet bağlantısına sahip olmak cidden sıkıntılı
Haklı olabilirsin kardeş teşekkür ederim ilgin için . Ben de modemden şüpheleniyorum . -
-
tamam doğru yapmıssın kusura bakma -
quote:
Orijinalden alıntı: khonex
tamam doğru yapmıssın kusura bakma
1 el attım ping 250-300 arası halen . Bence modemin kendinde sorun var. Yardımlarınız için teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: srcn13579
quote:
Orijinalden alıntı: khonex
tamam doğru yapmıssın kusura bakma
1 el attım ping 250-300 arası halen . Bence modemin kendinde sorun var. Yardımlarınız için teşekkür ederim
türktelekomu ara ve ona Portumun değişmesini istiyorumde.
1 gün sürer ama portunu değiştirirler o zmn daha boş porttan pingsiz yada çok az pingle bağlanırsın.
MErak etme port değişikliğini geri çevirmiyolar.
-
bende de var ama bende ilk başlarda 62 sabit oluyor ama arada bir 300 400 e çıkıyo3 bazen 600 e çıktığı oluyor kablolu da denedim kablosuzda 2 pc de de oluyodu aynı şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X