Şimdi Ara

Ping Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: khonex

WLAN Optimizer indirdikten sonra yönetici olarak başlat. Settings kısmına girip sadece 1. ve 3. kutucuğa tick at ortadakinde tick olmasın. Minimized to tray kutusunuda işaretle sonra saveye basıp programı alta at.

Böyle mi ? Ping Sorunu

• srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    alttakinede at
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

alttakinede at

Ping Sorunu

Böyle dimi
  • srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    sanırım yani ben öyle anladım modeminde virüsde olabilir haberin olsun benim tplink modemde virüs vardı sürekli reklam çıkıyordu + dns hatası verip kopuyordu internet belki sende ping yapıyordur.bi ara kablolardan sorun çıkmıştı türkiyede düzgün internet bağlantısına sahip olmak cidden sıkıntılı
  • quote:

sanırım yani ben öyle anladım modeminde virüsde olabilir haberin olsun benim tplink modemde virüs vardı sürekli reklam çıkıyordu + dns hatası verip kopuyordu internet belki sende ping yapıyordur.bi ara kablolardan sorun çıkmıştı türkiyede düzgün internet bağlantısına sahip olmak cidden sıkıntılı

Haklı olabilirsin kardeş teşekkür ederim ilgin için . Ben de modemden şüpheleniyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

quote:

alttakinede at

Ping Sorunu

Böyle dimi

hayır alt kısımda 1 ve 3 tikli olcak üst kısımdada sadece 2 tikli olcak

• tamam doğru yapmıssın kusura bakma
  • quote:

tamam doğru yapmıssın kusura bakma

1 el attım ping 250-300 arası halen . Bence modemin kendinde sorun var . Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn13579

quote:

tamam doğru yapmıssın kusura bakma

1 el attım ping 250-300 arası halen . Bence modemin kendinde sorun var . Yardımlarınız için teşekkür ederim

türktelekomu ara ve ona Portumun değişmesini istiyorumde.
    1 gün sürer ama portunu değiştirirler o zmn daha boş porttan pingsiz yada çok az pingle bağlanırsın.
    MErak etme port değişikliğini geri çevirmiyolar.

• bende de var ama bende ilk başlarda 62 sabit oluyor ama arada bir 300 400 e çıkıyo3 bazen 600 e çıktığı oluyor kablolu da denedim kablosuzda 2 pc de de oluyodu aynı şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.