Şimdi Ara

Wifi ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben CS GO oyuncusuyum ve laptopu internete modemden ethernet kablosuyla bağladığımda ping 50 felan oluyor ama kasma felan hiç olmuyor wifi ile bağlandığımda ise ping 100-200 arasında olmasına rağmen aşırı derecede kasıyor oyun bunun için ne yapabilirim her zaman da ethernet kablosuyla bağlanamıyorum iyi forumlar dilerim

• modeme firmware update, laptop wifi kartı içinde driver güncelleme yapın. laptop ve wifi kart modeli nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    1. olarak firmware updatei nasıl yapıyoruz :)
    2. model asus x552C
    3. Wifi kart modeli nerde yazıyor :)))
  • tamam firmware yapmayı okudum bi yerden yaparım onu diğer dediklerini nasıl yapıyoruz kardeş
  • windows update yapın öncelikle. yeni güncelleme varsa yükleyebilir. yükleme yapmazsa "driver booster" programı vasıtasıyla güncelleyebilirsiniz. wifi kart modeli
    Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları altında yazar. Yada aida64 programını kurarakda görebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MT7630E 802.11bgn wifi kart modeli bi hocam tamam dediklerinizi yapayım başka var mı bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    [ÇÖZÜLDÜ] Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    driver booster dan yükledim ama şimdi hiç bir wifiye bağlanmıyor
  • tamam hocam hallettim ben yardımların için sağol iyi geceler
  • Kablosuz bağlantı online oyunlar içini ideal değil her zaman pingin olacaktır.
  • Tahtabacak1905 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kablosuz sağlıklı değildir.Modeminin wifisi kötüdür hop düştün 200 pinglere yani normal.Etheret kullanmanı öneriyorum
  • öyle diyorsunuz da arkadaşlar 50 ping alıyorum şu anda kablosuzda ve hiç kasmıyor yani baya iyi oldu
  • Hiç çıkmıyor mu stabil mi eğer öyleyse cihazın iyiymiş şanslısın :)
  • aynen hatta 39 oldu bi ara :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.