Merhabalar, öncelikle şunu söyleyeyim, TTnet 8Mbit'e kadar tarifesini kullanıyorum, fakat iki gündür anormal bir şekilde ping var, BF:BC2 oynarken baktığımda 617 yazdı bir ara... oyunlar hiçbir şekilde oynanmıyor, adam gördüğüm anda donmaya başlıyor, yaklaşık bir ay önce yeni bir bileşen almıştım, ve ondan sonrada format atmıştım, acaba ondanmıdır dedim ve singleplayer oynamaya karar verdim, ama single'da mis gibi oynuyorum hiç bir sorun yok... dün 2 kez ttnet'i aradım, iki konuşmadada modemi kapatın açın diyor, o taraftan interneti kesip yeniden bağlıyor bir çözüm yok, bugün aynı sorun devam ediyor ve tekrar aradım, açan adam bu seferde teknik bir arıza var olduğunu ve yardım edemeyeceğini söyledi... Bu nedir anlamadım ! Herhalde tek tek müşterilerini kaybediyordur ttnet. Açıkçası hiç memnun değilim şu anda kullandığım internetten, güya 8Mbit için para veriyorum fakat böyle bir ping varken internet'in ne işe yarayacağınıda düşünmek lazım speedtest ve benzeri sitelerde genellikle 60-80 civarında çıkıyor ping'im, fakat ttnet'in sitesinde 16 çıkması gerçekten düşündürücü...
Aynı dertten bende muzdaripim arıza kaydı oluşturmama rağmen ne bir değişme var , ne de bir arayıp durum bildiren.
444 destek hattını arayarak bögle telekom müdürlüğü nms çalışanlarından size ulaşmasını ısrarla isteyin, sizi arayan bölge nms personeline interleave olmayan bir profil atamasını isteyin ve test edin. Problemin devamı halinde hızınızı 6/1 4/1 şeklinde düşürtün. Online oyunlarda downloadun yüksek olması pek işinize yaramayacak çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: OzzTR
444 destek hattını arayarak bögle telekom müdürlüğü nms çalışanlarından size ulaşmasını ısrarla isteyin, sizi arayan bölge nms personeline interleave olmayan bir profil atamasını isteyin ve test edin. Problemin devamı halinde hızınızı 6/1 4/1 şeklinde düşürtün. Online oyunlarda downloadun yüksek olması pek işinize yaramayacak çünkü.
6/1 4/1 şeklinde hızınızı düşürün derken ne demek istedin hocam anlayamadım. Ben arıza kaydı oluşturdum nms çalışanları bana geri dönüş yapacaklardır diye tahmin ediyorum.
Düşürün demedim düşürtün hızınızı, arayan perseonele hat değerlerininz daha iyi olabilmesi için adsl hızını 6000/800 yapmasını isteyin test edin ping de biiraz iyileşme var ama tatmin edici değil 4096/800 yapmasını isteyin :)
Benim hız değerim şu anda böyle : ADSL Hızı(Kb/s): 365 / 7775