Şimdi Ara

ping çok yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs oynuyorum. yaklaşık 1 haftadır 20-40 olması gereken ping 60-120 civarında.

ttnete

EDIT: su an 165

ping çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 31 Mart 2008; 15:41:45 >

• aynı sorundan haftalardır müzdaripim. eskiden 5-10 arası değişen cs'de istanbul server pingleri şimdi mesai saatlerinde 50-120 arası gidip geliyor. 23:00-07:00 saatleri arası pingler normale dönüyor millet pc kapatıp yatınca, ha bi de kurtlar vadisi, derbiler felan varken.
  • ben canakkalede oturuyorum pingim 30 dan yukarı cıktıgını görmedim

pc ndne kaynaklanabilir mi?
  • msn açık halde yada mp3 indirirken cs oynarsan bu tip şeyler olabilir
    birde msni kapat ve aşağıda internet sayfası olmadan oyna daha güzel olacaktır ama tabi ki sisteminde düzgün birşey olması gerek
  • msni bile kapattım önceden msn açık oluyordu. net sayfası açık deil birşey indirmiyorum. ve aynı sistem aynı bağlantıyla 1 hafta öncesi sorunsuzdu. tek fark cs v26 yüklemem onunla ilgili olabilir dicem ama speedtestde de yüksek çıkıyo.
    görev yöneticisini sık sık kontrol ediyorum zaten. ağ kullanımı %0 olmasına da dikkat ediyorum. of of
    gece 22-23 den sonra 40-60 arası oluyor ama 40dan aşağıya inmiyor.

EDIT: v26 yerine v23 yükledim sonuç yine aynı...

Allah cezanız neyse versin be sorumlu kimse. boşuna para veriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 31 Mart 2008; 21:38:50 >
  • Benimde 20-30 arası olan pingler şu anda 200lerde istanbul'a..
  • istanbulda tam 6 gündür adam gibi internete giremiyorum google bile zor açıyorum gerçekten şu saate kadar internete anca bağlandım bağlantı var modemde gözüküyor ama bağlan dediğimde uzak pc yanıt vermiyor diyor 11 den sonra gece vakitleri çok iyi internet ttnet ne yaptı çalışmamı var anlamıyorum internete giremez olduk istanbulda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İndirme Hızı Çok Düşük
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bn aydında oturuyorum
  • ben ve benim oturduğum bölgedeki arkadaşlar aynı sıkıntıyı çektiğimizden dolayı dün gece ttneti aradım ve pingler hakkında şikayette bulundum, cevaba o kadar çok güldüm ki sizinle de paylaşmak istedim, -download hızınızda bir sorun varmı? -yok -o zaman bizimle ilgili bir sorun değil pingler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-HuN -- 3 Nisan 2008; 18:58:35 >
  •  ping çok yüksek

bu da benim şuanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 3 Nisan 2008; 19:11:15 >
  • 2mbit bağlantım var ve istanbula olan pingim 200lerde ve 2 gündür akşam saatlerinde oluyor bu..
  • Bu sadece cs değil tüm online oyunlar, yabancı siteler ve yurtdışı kaynaklı her türlü web sitesinde kaynaklanan bir sorun.
    Nedeni ise Türk telekom yurtdışı çıkış kapasitesinin ve altyapısının yeterli olmaması. Gece 12-1 gibi düzeliyor, gündüz saatlerinde tekrar pingler katlanıyor.
    Ben de online olarak battlefield 2 oynarım, gece 64ms ping almama rağmen, aynı server'da öğleden sonra geceye kadar ping 150'nin altına düşmüyor.
    Geceleri avrupa'dan oynayanlarla aramızda fazla ping farkı olmuyor, ben 64ms alıyorsam onlar 45ms civarı alıyor fakat öğle vakitlerine gelince benim ping değerlerim
    tırmanışa geçiyor onlarınki yine 45 olarak devam ediyor. Bu sadece online oyunlarda ping değerleri olarak değil, rapidshare gibi direkt download sağlayan sitelerde de
    yetersiz performans almamıza neden oluyor. Youtube açıldıktan sonra bu daha da beter oldu. 1 haftadır gündüzleri internet doğru düzgün kullanılamayacak kadar yavaş.
    Youtube kapalıyken 2 hafta boyunca gündüz de pingler aynı kalıyordu, youtube'un açıldığı gün yurtdışı yine çöktü. Demek ki kapasitenin üzerinde bir kullanım var fakat
    telekom altyapıya yatırım yapıp kapasiteyi iyileştirme yoluna gitmiyor. Bu demek oluyor ki gündüz online oyun oynayamazsınız, oynasanız da lag yüzünden zevk alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Nisan 2008; 20:44:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.