Şimdi Ara

ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malatyada yaşıyorum yurtiçi minimum 150 ping süresi neresi olursa olsun, gece saat 2 den sonra ancak olması gerektiği değerlere düşüyor ping 30-40 civarına yani. Şimdi birkaç farklı noktada test yaptım malatyada her bölgede durum böyle ama kimsenin çıtı çıkmıyor? bağlantılarda zaten haliyle 4 te 1 kapasitede çalışıyor . şimdi bu durumu kime nasıl anlatırız anlatıyorsun anlamıyor kimse , 2 aydir kafalarının etini yedim sonuç yok . başka yerdede bu problemle karşı karşıya olan kimse yokmu?

• ben de malatyadayım.. zaten 8mbit olmasına rağmen 0,7 mbit internet veriyorlar.. ve normal diyolar.. 2 aydır çileden çıkarttılar.. bunlarla uğraşılmaz.. bi alternatifi de yokki burada geçelim..
  • Vay be malatyalı görmek ve bulmak forumda çok güzel
    ben geçen hafta buradaki telekoma gittim. Tabi sabah böyle bir problem olmayınca farkedemediler.
    Akşam gidince eve baktım yine pingler uçmuş. hemen malatya telekom adsl arıza birini aradım (Nosunu özelden verebilirim istiyen olursa)
    adamlı baya sıkıştırdım yok ping bizim neyimize lazımmış falan deyip durduş Sonra hızımı 24 mbit çıkartı test ettik hiç bir sıkıntı yok. denim ben sonra arıyayım bilgisayrı modemi değitireyim ozaman dedim. bir fark yok. 2 gün sonra akşam vakti tekrar aradım. Bana dediği çümle aynen şu: Şuan kimseye bilgi vermiyoruz ama Malatya Elazığ civarlarında arızamız var en az 1 ayda giderilebilir. Ne diyeyim bende arızanın giderilmesini bekliyorum. başka bir alternatifde yok zaten.

Ben baya denidim malatya genelinde 2-3 noktadada aynı sonucu aldım. çüzüm şimdilik yok görünüyor.
  • 1,5 aydır zaten arızalı.. 1,5 ayda düzeltmek zor muydu da 1 ay daha bekletiyolar bunlar? Neyse yakında alternatifi çıkar..
  • ankaradayım internet berbat 5000ms var wow da 2 gündür pc yi kırdırtacaklar bana bu internete para veriyoruz delimiyiz biz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tracert okuma, ping sorunu ?
    14 yıl önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.