Şimdi Ara

Pınar ürünleri boykot ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz de pınarın hiçbir ürününü almıyoruz. Yaptıkları siyaset değil alçaklıktır. İktidara yakın olan çok firma var. Hiçbiriyle sıkıntım yok ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz sek kullanıyoruz
  • Türkiye'de nadir görülen tüketici tepkilerinden birisinin Pınar'a denk gelmesi de adamların kısmetsizliği , ciddi bir zamanlama hatası yaptıkları.
  • tavakspor kullanıcısına yanıt
    O zaman çok yanlış bir strateji yaptı Pınar markası, çünkü bahsettiğiniz tüketici kesiminde DOST Süt Ürünleri gibi büyük bir rakibi var.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    aslında büyük şirketlerin ideolojisi sadece paradır...ve hükümetle iyi geçinmek zorundadır, kim olursa olsun...o nedenle kalkıpta biz şucuyuz bucuyuz demezler, akıllı olan demez...söylemleriyle müşteri ayrımı yapan firmalar merdiven altı amatör lig firmalarıdır...
  • forever mandıra
  • pınar, ülker, metro kullanmıyorum.
  • Boykot edeceğim öğrendiğim iyi oldu almam artık

• Ne salak insanlarsinizn tek yaptığınız ülkeye zarar vermek bir gün su ülkenin faydasına bu konu açın da tartışalım,sizin Erdoğan düşmanlığıniz yüzünden ülkeyi bile satarsiniz şu enerjinizi,nefret hirisinizi ülkenin menfaati için kullansaniz şu an hiç bir problemimiz olmazdı ben bu ülkedeki kemalist insanların hiç birine guvenmiyorum ve hiçbirinin bu ülkenin menfaatine bir katkı sağladığını düşünmüyorum ,biz diyoruz 2023 de kendi jet uçağımızı yapicaz şu projeyi yapacaz böyle hedefler koyuyoruz destekliyoruz gurulaniyoruz,ordan kemalist biri geliyor yemin ediyorum bir Yunan'ın bir İngilizin ağzından konusup eleştiri yapıyor, küçümsuyor,diyor bak adamlar şunu kaç yılında yapmış siz hale yapamıyorsunuz,yok Tayyip paraları yiyor cebe atiyior yok diyor sen önce işsizliği çöz falan ,böyle gereksiz boş vizyonsuz vatan sevgisiz konuşmalar eğer beğenmiyorsanizz gidin bu ülkede ülkeyi surekli eleştirerek kültürlu olmuyorsunuz bu ülkenin gerçek vatansever bir genci olarak ilerde iyi bir mevkiye gelirsem ülkenin yönetim kadrolarından ilk olarak şu kemalistleri temizleyecem benim gözümde insan bedenine girmiş bir virüsten farksiz

• Ögrendigim iyi oldu pınar ürünlerini almak için daha çok gayret edecegim

• mojman kullanıcısına yanıt
    Sakin ol şampiyon.
    Adamlar dediler ki biz size verdiğimiz desteği gözden geçireceğiz çünkü hükümete muhalifsiniz.
    Ben de satın alma tercihlerimi gözden geçirip bu adamların malını almıyorum.
    Durum bu.
    Milli uçağımız göklerde (üniversitelerde torpil almış yürümüş çok uçarız biz daha).
  • Pınar'ın hiçbir ürününe elimi dahi sürmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

Ne salak insanlarsinizn tek yaptığınız ülkeye zarar vermek bir gün su ülkenin faydasına bu konu açın da tartışalım,sizin Erdoğan düşmanlığıniz yüzünden ülkeyi bile satarsiniz şu enerjinizi,nefret hirisinizi ülkenin menfaati için kullansaniz şu an hiç bir problemimiz olmazdı ben bu ülkedeki kemalist insanların hiç birine guvenmiyorum ve hiçbirinin bu ülkenin menfaatine bir katkı sağladığını düşünmüyorum ,biz diyoruz 2023 de kendi jet uçağımızı yapicaz şu projeyi yapacaz böyle hedefler koyuyoruz destekliyoruz gurulaniyoruz,ordan kemalist biri geliyor yemin ediyorum bir Yunan'ın bir İngilizin ağzından konusup eleştiri yapıyor, küçümsuyor,diyor bak adamlar şunu kaç yılında yapmış siz hale yapamıyorsunuz,yok Tayyip paraları yiyor cebe atiyior yok diyor sen önce işsizliği çöz falan ,böyle gereksiz boş vizyonsuz vatan sevgisiz konuşmalar eğer beğenmiyorsanizz gidin bu ülkede ülkeyi surekli eleştirerek kültürlu olmuyorsunuz bu ülkenin gerçek vatansever bir genci olarak ilerde iyi bir mevkiye gelirsem ülkenin yönetim kadrolarından ilk olarak şu kemalistleri temizleyecem benim gözümde insan bedenine girmiş bir virüsten farksiz

Kes.

Pınar sütle mi yapacaksın savaş uçağını? TF-X dediğin şey zaten İngiltere'den teknoloji transferiyle yapacağın, kritik sistemleri yine onların yapacağı bir proje. Bilgin varsa konuş dümbelek. Kemalistleri sevmiyormuş paşam... Türkiye'de askeri sanayi endüstrisi %90 beğenmediğiniz Atatürkçü ODTÜ-İTÜ mezunlarıyla dönüyor be, sen kimsin? Kimsin sen? Ne sanıyorsun kendini?

Pınar süt almayıp sek süt alınca ülkeye ne zararı oluyor? İkisi de türk malı?

Pınar yoğurt almayıp Sütaş yoğur alınca ülkeye ne zararı oluyor? İkisi de türk malı?

Pınar su almayıp zibilyon tane markadan birini alınca ülkeye ne zararı oluyor? Hepsi türk malı?

Ben senin derdini çok iyi biliyorum. Pınar bünyesinden birileri AKP'cilik oynadı diye hoşunuza gitti, milletin tepkisine gram saygınız yok. Yoksa başka şirketten başka bir yönetici/hissedar AKP karşıtlığı yapsaydı ''uuuu siyaset yeri burası değilll'' diye böğürüp şirketlerin tepesine binerdiniz... Senin derdin ülken değil, ahlak değil, hukuk değil, etik değil. Güvenilmeyecek ve tiksinilecek bir şey arıyorsan aynada kendine bakman yeterli. Allahım beni neden bu kadar hizipçi ve mızıkçı ve sinsi yarattın diye her gün yakarışta bulunsan azdır, yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

İşin kötü tarafı ben Yaşar Üniversitesi nde okuyorum, boykota katılıyorum kantinden veya yemekhaneden yemek tüketmiyorum.

Bende oradan mezunum hocam, özledim izmiri

• Bunlar nasıl mesajlar katıla katıla güldüm
  • Aksine o olaydan sonra daha da fazla Pınar ürünleri almaya başladım.

• Pınar zaten almazdım et ürünleri kokuyor peynir desen tadı falan leş. Tereyağını severdik onunda BİMDEN PERVİN alıyoruz 1 kgsu 22tl niye gidip pınara bayılayım. Tadıda benziyor hatta bazen daha güzel geliyor. Sütaş falanda almam onunda belki yoğurdunu en fazla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.