Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İdam istesek orta doğu mu burası dersiniz kısasa kısas desek şeriatçı misin dersiniz ?

    Bu insan görünümlü yaratıklar yaptığının aynısını yaşamadan bu olaylar bitmez .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadını ve erkeği ile 30 yıldır, mafya,aşiret dizilerini reytinglerde durmadan birinci çıkaran bu halkın, ekşi,tt ve diğer platformlardaki sahte duyar kasan ,toplumsal yorumlarını ,bruce willis gülüşü gibi dudağımı bükerek ve gülerek izliyorum...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

    Edit: Millet farklı düşündüğümü zannedip yanlış anlıyor mesajı. Uğraşmaya gerek yok. Tek dileğim hangi sebeple olursa olsun böyle canilerin müebbet hapis almaları.

    Belkide adam takıntılı olduğu için kız korktu ondan böyle davrandı? Çünkü hayatında başka biri olduğu açık niye ayrıldığı biriyle yemeğe gitsin ki ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    İdam istesek orta doğu mu burası dersiniz kısasa kısas desek şeriatçı misin dersiniz ?

    Bu insan görünümlü yaratıklar yaptığının aynısını yaşamadan bu olaylar bitmez .

    Sivrisineklerle uğraşacağına bataklığı kurut. Bugün bunu idam edersin yarın başkasını. Asıl sorun cahillik. Cahil halk cahil çocuk yetiştirir. Cahil insan şiddete meyilli olur. Tamamen sebebi cahillik değil elbet ama yüksek bir pozitif korelasyon olduğu aşikar.

  • Ülkede sadece kadınlar ölünce haber oluyor. Şiddete dur demek lazım!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet sistemi biraz sekteye uğradığında sonuçlarının nekadar vahim olduğunu hep beraber yaşıyoruz. Caydırıcı cezalar diyoruz. Öyle bir emsal ceza ver ki bak bakalım bir daha bunu yapmaya yeltenebiliyormu vicdanını kaybetmiş insanlar.


    Yine bir annenin , babanın ve kardeşin yüreğini dağladılar. Yine bir toplumun vicdanını kanattılar. Hem de evli çocuk sahibi biri tarafından. Sen o çocuğun yüzüne nasıl bakacaksın bir daha ? Konunun net olarak asla bilemeyeceğiz. Neler yaşandığını , neler söylendiğini ve bu olayın yaşanmasında etkili olan sebebi asla bilemeyeceğiz o iki kişi arasında olacak. Olayı iki taraftan da dinleyemeyeceğiz çünkü birinin hayatına son verildi. Ve bu yüzden ne yaşanırsa yaşansın , insan canı almayı meşrulaştırmaz.


    Rabbimden dilerim ki , yaşattığını yaşama , biri de gelip senin çocuğuna aynı şeyi yapmasın. Günah tamamen sana ait. Dilerim seni kendinden koparırlar.

  • çok üzücü bir kesim kızın hakkettiğini söyleyecek.


    ve maalesef donanımhaberde de var bunlardan.

  • "Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."


    Diyecek birşey bulamıyorum. Yanlış tercihler yüzünden biri öldü diğeri 20-30yıl hapis yatacak.

  • Adamın yaptığı tamamen orman çocukluğu böyle adamlar en ağır cezayı almalı.Ölenin arkasından konuşulmaz ama yahu kardeşim evli ve çocuğu olan adamla senin ne işin var gözünü seveyim yapmayın artık şöyle şeyler.İnsanlık nereye doğru gidiyor bunu da anlamış değilim.Eğer can kaybı olmasaydı iki tarafta en ağır cezayı almalıydı.

    Şimdi o evli kadının Ve çocuğun halini düşünün; Baban&Kocan bir kadınla beraber oluyor ve sonrasında onu canice katlediyor.Hangi evlat ve anne bu psikolojiyle rahat yaşayabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını o şerefsize yapacaksın,

  • Her olayda olduğu gibi bunda da üstün körü çıkarımlar yapılıp, düm düz "ayyy, kıyamam, uyyyy" denip geçilecek. Öfke, sinir, küfür çöz-me-ye-cek böyle olayları !


    Mindhunter adlı katilleri ve olayların gelişmesi kısmen gerçekten alınan diziyi hatırladım. Katillerin neyi, niye yaptığını çok detaylı şekillerde konu alıp bir çözüm modeli oluşturmaya çalışıyorlardı. Mide bulandırıyordu ama faydalı da oluyordu, ilacın tadının acı olması gibi.


    Twitter'dan az evvel elemanın teki bir kaç kezbanı ifşalamış, yok "erkek dediğin kodu mu oturtacak", yok "Ted Bundy süper yakışıklı düştüm yhaa herifeeqq" diyenlerin hepsi şimdi bu cinayete copy/paste twitler ile tepki gösteriyorlar.


    Zaten bir kaşar tayfası var ki, kahvaltısını testisle açıp, akşam yemeğini kasık bitleri ile bitiren. İşte böyle durumlarda onlara gün doğuyor.


    "ORTAK NOKTA" denen bir şey var. Birisi "vajina benim sabaha kadar dilletirim" diye pankart açıyor İstanbul'un göbeğinde(hafifleterek yazdım, asıl pankartların üslubunu bilmeyenimiz kalmadı). Öteki girdiği kıskançlık krizi sonucu gayet acizce ve korkakça başta karşısındakinin olmak üzere, kendi canına da kıymış oluyor (hayat bitti sonuçta).


    Her ikisi de doğru değil, her ikisi de çözüm değil, çünkü olmadı. Bu işin bir ortak noktası, ortak değeri, eğrisi doğrusu var. Hemen toplum ve dine mal edilmemeli, her toplum için var olan değerler bunlar.


    Kadınlar kendilerine verilen bu pozitif ayrımcılığı tamamı ile karşısındakilere saldırmak ve vajina havalandırmak için kullanırken, erkeklerde yıllardır var olan güç zehirlenmesi sebebi ile böyle tepkileri gördüklerinde insanlıktan çıkabiliyorlar.


    Amacım kimseyi yaftalamak değil ama konudaki söylemlerimi destekleyen bir kaç ss paylaşmak isterim.

    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 21 Temmuz 2020; 16:39:29 >




  • Artık midem bulanıyor yeter arkadaş hayır birinin öldurulmesi bu şekilde hayatına kimse son veremez. Ama kızın bir suçu yok gibi de lanse ediyorlar ya valla yeter artık erkek olarak yildik yeter! Allah belanızı versin hepinizin namussuz kadınlarından da şerefsiz adamlarından da!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt
    • Pınar birçok kez ayrılmak istemişti, çünkü Cemal Metin Avcı’dan şiddet gördüğünü söylüyordu.
    •  Evli bir erkekle olmanın sıkıntısını yaşıyordu. İyi bir kişi ile olmak ve üniversiteden sonra evlenmek istiyordu.
    •  Son olarak “Aradığım arkadaşımı buldum, çok mutluyum” diyordu. Gerçekten mutluydu. Ama Cemal Metin Avcı peşini bırakmamıştı.
    •  Sık sık rahatsız ediyor, Pınar’ı bunaltıyordu. Pınar ona son kez inanmakla hayatının hatasını yaptı.



    https://tr.sputniknews.com/20200721/pinar-gultekinin-arkadaslari-cemal-metin-avci-pesini-birakmadi-1042496100.html/





  • @Surpentor engellemişsin heralde cevap veremiyorum sana...


    Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı.

    Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı görülüyor.


    Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:

    * Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.

    * O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

    * Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.

    * Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.

    * Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.

    https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-pinar-gultekinin-katil-zanlisi-cemal-metin-avcinin-ilk-ifadesi-ortaya-cikti-5943388/?utm_source=szc&utm_medium=free&utm_campaign=ilgilihaber


    Rahmetlinin yanlış tercihi evli biri ile birlikte olmak ve ayrıldıktan sonra ıssız bağ evinde son kez yemek yemek. Yazdığım ifadeyi büyük ihtimal avukatı ile görüştükten sonra söylemiştir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    Adamın yaptığı tamamen orman çocukluğu böyle adamlar en ağır cezayı almalı.Ölenin arkasından konuşulmaz ama yahu kardeşim evli ve çocuğu olan adamla senin ne işin var gözünü seveyim yapmayın artık şöyle şeyler.İnsanlık nereye doğru gidiyor bunu da anlamış değilim.Eğer can kaybı olmasaydı iki tarafta en ağır cezayı almalıydı.

    Şimdi o evli kadının Ve çocuğun halini düşünün; Baban&Kocan bir kadınla beraber oluyor ve sonrasında onu canice katlediyor.Hangi evlat ve anne bu psikolojiyle rahat yaşayabilir ?

    Sana ne kardeşim? İsteyen istediğiyle romantik ilişki yaşayabilir. Bakın altını çizerek söylüyorum hiçbir şekilde hiçbir ilişki cinayet sebebi olamaz. Cinayet sebebi için haklı çıkarılamaz. Tutturmuşunuz evli adamla ne işi vardı diye. Sana ne sana ne? Milletin keyfinin kahyası mısın? Ahlak bekçisi misin? Kadının yaptığı doğru yanlış bizi ilgilendirmez, kadın canice öldürülmüş yakılmış varile konmuş üzerine beton atılmış, evli adamla ne işi vardı diyorsunuz. Bu pis zihniyetinizin altı tamamen mantık dışı tutumlarınızla dolu. Bugün evli adamla ne işiniz vardı dersiniz, yarın dekolteliymiş dersiniz, öbürsü gün gece sokakta mini etek niye giymiş dersiniz.

    Bazıları da idam gelsin, aynısını bu şerefsize yapacaksın demiş. Sanki herif idam edilince, aynı şekilde ölünce tüm ülke olarak böyle suçlardan kurtulacağız-aydınlama yaşayacağız. Bakın şeriatçı katı suç yaptırımları olan ülkelere, hangisi suçları engelleyebilmiş, hangisi biz hırsız yapanın kolunu kesiyoruz deyip hırsızlığı tamamen ortadan kaldırabilmiş? Tabii ki suçları tamamen engellemesi mümkün değildir burada amaç en aza indirgemektir, benim kast ettiğim de bu zaten.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.