Şimdi Ara

Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
3
Favori
25.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi harbiden kaldırmışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gibi herifler için Stalin'in Gulag sistemi getirilmeli. Hayatları boyunca yada kampta çalışmaktan ölene kadar orada kalmalılar. Tabii kampın şartları da çok kötü olacak ve başlarındaki gardiyanlar psikopat olacak. Hergün acı çekecekler.

  • İğrençsiniz. Bu hakareti, bu caniliği gencecik bir insana nasıl reva görebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim ülkede idam cezası şart, kimsenin can güvenliği kalmadı; ruhsatlı bireysel silahlanma da kolaylaştırılmalı. At hırsızlarının hepsinde silah var, sıradan vatandaş çakı bile taşıyamıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Temmuz 2020; 17:54:12 >
  • Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..



    Ben size inanmayın diye söyledim değil mi?





  • kız hata yapmış. evli biriyle birlikte olmuş. bunun sonucu öldürülmesini gerektirmez. adamdan ayrılmış. adam ısrar etmiş. burda evlilik dışı ilişki kuran adamın suçu yok mu yani?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    Sen gerçekten tuhaf bir kardeşe benziyorsun öncelikle umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bu alçak katilin yaptıklarını nerede savunmuşum bir mesaj atarken içeriği dolu mesaj at forumda ki diğer üyelere dolup gelip burada bana uzun uzun mesaj yazma.Sana cevap vermeye bile değmez de neyse gene kâle alıp 2-3 Kelime bir şey söyledim.


    BEN ADAMIN YAPTIKLARINI SAVUNMUYORUM, SAVUNMAM DA LAKİN BU PSİKOLOJİYE SAHİP ADAMLARLA BERABER OLAN KIZLARIMIZ SONU HEP ÖLÜMLE BİTİYOR BEN BU NOKTAYA DEĞİNİYORUM.EŞİNİ ALDATAN ADAMDAN UZAK DURACAKSIN ADAMDAN DAHA KARISINA HAYIR GELMİYOR BAŞKASINA MI GELECEK



    Alıntıları Göster

    Senin mesajını alıntılayarak bu mesajı yazmam biraz sana yükleniyormuşum gibi bir izlenim uyandırdı. Amacım sadece sana değil bu zihniyete ortak olan herkese çıkışmaktı, bu konuda özür dilerim. Lakin dediklerimi hala anlamamışsın. Amacının kötü olmadığını biliyorum, katili savunmuyorsun fakat düşünce stilin yanlış ben de ondan bahsediyorum. Bugün çoğu ekonomik gücü yüksek olan kişilerin bu tarz ilişkileri mevcut, karısı bilsin bilmesin. Bunun doğruluğu yanlışlığı bana düşmez. Lakin burada bir kadın-erkek öldürülüyorsa ilişkinin türüne bakılmaksızın yargılama yapılması gerekiyor. Yani işte adam evli daha karısına hayrı yok sen ne diye onunla takılıyorsun diye birisine çıkışamazsın. Kimsenin haddine değil.





  • Bu ülkede dört şey olmayacaksın;

    kadın, çocuk, ağaç, sokak hayvanı.

  • Bu saatten sonra yapılacak tek yorum Allah rahmet eylesin ve de ne yaşandığıni biz bilemeyiz, sonuçta kimse böyle ölmeyi hak etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette bir olay olsa da erkekleri linç etsek diye pusuda bekleyen tipler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden bu it kopuk türevleri kızlar tarafından çekici bulunuyorki..


    Bakın "yanlış seçim" deniyor, yanlış seçim burada tamamen erkeği temsil ediyor, o can metin denen lavuğu, can metin o yanlış olan şey işte. bu ülkede olmaması gereken, zihniyetinin yokedilmesi gereken, kimse kıza birşey demiyor veya cinayeti meşrulaştırmıyor.


    şuradan duyar kasmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 21 Temmuz 2020; 18:15:17 >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    tabi ki de önemli bir faktör seçimler, hayatınızdaki insanları gerçekten iyi seçmek, elemek gerekir bu doğru bir şey. Benim öfke patlamam oturduğu yerden haberi okuyup "yanlış seçim", "kendi hatasından ölmüş", "yapmasaymış etmeseymiş" diyenlere. Şu olayları tek cümleyle özetliyorlar can gitmiş, vahşice bir cinayet var ortada adam elinde telefon bir iki cümle karalıyo. Seçiminin yanlış olduğunu belirten düzgün cümleler yazılabilir benim tek derdim bunu sadece ölen kişinin kararlarıyla bağdaştıranlarla. O kadın onla olmasın yarın öbür gün ayşe onunla olacak onun başına gelecek ayşe yanlış seçti diyecekler. Yahu ortada pis bir insan var böyle insanlar olmasın demiyorlar da kadın onu seçmesin diyorlar. hocam benim artık gücüm kalmadı bir şeyler yazmaya oturdum okuyorum sadece, kime ne anlatayım ben modundayım artık. her cinayette de herkesin bi ama aramasından, ahlak bekçisi kesilmesinden bıktım.

    Konudan bağımsız bir örnek vereyim. Aldatmak. Çok saygısızca bir hareket di mi. İnsanlar aldatınca karşındakini öldürmemesi gerektiğini ne zaman öğrenecek. Aldatmak karşındakinden önce aslında kendine yaptığın bir saygısızlıktır sonra ona yapılan saygısızlıktır. İki vücut hormonunun hissettirdiği şeylerle insan öldürüyorlar çok seviyodum çok aşıktım bunların hepsi sapkın zihniyetler. Eğitimli insan yok. Yüce Atatürk'ün bize bıraktığı değerlerden, amaçlardan bu ülkede artık hiç birini göremiyorum. Her ay her hafta cinayetlerin normalmiş gibi işlenip algılanmasından yoruldum. Saygılar hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hiç bir şey olmaz 5 sene yatar çıkar diyorsunuz da siz o katili içerde rahat bırakırlar zannediyor musunuz ?
    Bu tarz olaylarda içeri girenler sözde ya kendini astı yada kalp krizi geçirip öldüler diye medyaya yansıdı ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feminizm zeka geriliği yapiyor malesef


    timsahli bir göle yanlız basina balık tutmaya giden biri timsah tarafından yendiğinde bunu timsahın ne kadar kötü bir hayvan olduğunu tartışarak çözemezsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

    Ortadoğu zihniyetinde böyle düşünebiliyorlar. Bir tanesi de çıkar zaten açık giyiniyormuş der. Kafaları o kadar basıyor.

    Ortadoğu zihniyeti kafaları bu kadar basıyor dediğin katil CHP'li kemalist çıktı Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. 

    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..


    Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 21 Temmuz 2020; 17:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadınlar da yine bahaneyle erkeklere kinlerini kusmaya başladılar. Erkekler siz burada iyi niyetle onları destekliyorsunuz ama onlar ellerinde olsa bir avuç suda boğarlar sizi.

    Kıza da Allah rahmet eylesin. Ölen bir insanı bahane edip, üstünden çirkefçe erkek düşmanlığı yapanlar utansın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 21 Temmuz 2020; 18:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından bu cinayet cezasız kalmayacak. Katilin chpli olduğu söyleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu irfanı bu forum andavallarının içine işlemiş resmen.Bu tür canice bir olayda bile kadını suçluyorsunuz ya,helal olsun size,sizi yetiştiren ebeveynlere ve kültüre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.