Bildirim
pili değiştirmeniz yararlı olabilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güç planını yüksek Performans'a ayarlamışsın ondan olabilir. Alttaki Pilimin değiştirilmesi gerektiğinde beni uyar yazan yerdeki işareti kaldır ve tam dolu olarak kaç dakika gidiyor bir dene. Güç planını da Dengeli'ye ayarla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 2 Nisan 2012; 17:45:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Güç planını yüksek Performans'a ayarlamışsın ondan olabilir. Alttaki Pilimin değiştirilmesi gerektiğinde beni uyar yazan yerdeki işareti kaldır ve tam dolu olarak kaç dakika gidiyor bir dene. Güç planını da Dengeli'ye ayarla
Uyar tıkını kaldırdım, şuan sorun yok gibi. -
Güç planını da Dengeli'ye ayarla -
quote:
Orijinalden alıntı: ReservoirDogs
Merhaba;bugün karşıma çıktı bu sorun kullandığım laptop markası sony vgn-ns31st.
Bu sorunu nasıl halledebilirim.Teşekkür ederim.
Pili Değiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: Conroller
quote:
Merhaba;bugün karşıma çıktı bu sorun kullandığım laptop markası sony vgn-ns31st.
Pili Değiştir
Çakala bak pilcididemi çalışıyon
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Conroller
quote:
Pili Değiştir
Çakala bak pilcididemi çalışıyon
Yoo..Sadece Düz Mantık
-
Aynı sorun benim acer aspire 7741G markalı bilgisayarımdada bugün oluştu konuyu açıcaktım bende bu konuyu gördüm ve buna ek ne yazıkki "prize takılı, dolmuyor" ibareside var bende çözümü varmıdır bunun?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X