Şimdi Ara

Pil tasarrufu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmişte mutlaka tartışılmıştır bu konu ama güncellemek lazım. s3 telefonumda dokdo rom kullanıyorum memnunum, hızlı şarj olup hızlı da şarjı bitiyor. Ama 1-2 günü çıkarıyor.
    İstediğim şey ise benim belirlediğim uygulama-oyunları OTOMATİK sonlandıracak bir uygulama. Greenify benzeri ne önerirsiniz?

• Greenify muadilinde bir uygulama daha yok.
    Eger hala yapmadiysan Xposed Framework yukleyip Greenify i daha gelismis bir sekilde kullanabilirsin.
    Xposed yukledikten sonra modullerden Greenify i aktif hale getir. Sonra telefona reset at. Greenify i acip ayarlardan Boost modunu sec. Acabildigin butun secenekleri ac.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bir sıkıntı var xposed framework lollipop da çalışmıyor. Bunu daha önce kullandığım başka bir romda test ettim, olmadı yani. Mesela internet uygulamasını greenify içinde bulamadım, atıyorum bir sayfa açtım ve ekranı kapattım, istiyorum ki o sayfa o an kapansın ve şarj yemesin.
  • ben de aynı dertten müzdaripim var mı bir uygulama, çözüm önerisi?
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğim bir uygulama yok ama denemenizi tavsiye ettiğim bir yöntem var.

Bunun için Nova Launcher Prime (apk) indirmeniz gerekiyor.Diğer launcher'larda denemedim.

Pil tasarrufu tavsiyesi
    Masaüstünde herhangi bir uygulamaya basılı tutup düzenleye basın.
     Pil tasarrufu tavsiyesi
    Kaydırma eylemi yazan yere tıklayın.
     Pil tasarrufu tavsiyesi
    Buradanda etkinlikleri seçin.
     Pil tasarrufu tavsiyesi
    Ayarlar kısmına tıklayın.Daha sonra önünüze bir sürü seçenek çıkacak.
     Pil tasarrufu tavsiyesi
    Aşağılarda 3 tane Güç tasarrufu modu seçeneği olacak.En alttakine , 3'üncüye tıklayın.

Şimdi sadece kaydırma eylemi atadığımız uygulamayı yukarı kaydırıyoruz.Basılı tutup kaydırmayın , öyle yaparsanız uygulamayı taşır..

Pil tasarrufu tavsiyesi
    Bende ultra güç tasarrufu modu olmuyor ama diğerinde bulunan gri tonlama modu ve arka plan verilerini kısıtlama seçeneği bazen işime yarıyor.

Arkaplan uygulama ve verilerinden tam olarak kurtulmak için bir de ayarlar bölümünden geliştirici seçenekleri kısmındaki arkaplan verilerini kısıtlama seçeneğini ayarlayın.Ben 4 yapıyorum..

Umarım işinize yarar.

Not:İnternetten büyük dosyalar indirirken bu işlemleri pasif hale getirin yoksa indirme iptal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BlackGhost. -- 29 Aralık 2015; 16:14:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.