|
|

10 Mobil
|
|
WhatsApp Uygulaması Güncel Değil: WhatsApp uygulamasının güncel olmadığı durumlarda, silinen kişiler hala görünmeye devam edebilir. Uygulamayı en son sürüme güncelleyerek sorunu çözebilirsin.
Kişiyi WhatsApp'tan Silmemiş Olabilirsin: Kişiyi rehberinden silmek, WhatsApp'tan silmek anlamına gelmez. Kişiyi WhatsApp'tan silmek için, WhatsApp uygulamasını açıp ilgili kişinin sohbetine gitmelisin. Sohbetin üst kısmındaki kişi adına tıklayıp, açılan menüden "Kişiyi Sil" seçeneğini seçmelisin.
Kişi Telefon Numarasını Değiştirmiş Olabilir: Kişi telefon numarasını değiştirdiyse, rehberinden silmiş olsan bile WhatsApp'ta görünmeye devam edebilir.
Kişi Seni Engellemiş Olabilir: Kişi seni WhatsApp'ta engellemişse, rehberinden silmiş olsan bile WhatsApp'ta görünmeye devam edebilir.
WhatsApp Sunucularında Gecikme Olabilir: WhatsApp sunucularında bazen gecikmeler yaşanabilir. Bu gecikmeler, silinen kişilerin WhatsApp'ta hala görünmesine neden olabilir. Bu durumda, biraz beklemek ve sorunun kendi kendine çözülmesini beklemek gerekebilir.
Rehberinden sildiğin bir kişi WhatsApp'ta hala görünüyorsa, yukarıdaki nedenleri kontrol etmelisin. Sorunu çözemiyorsan, WhatsApp Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
|
hocam merhaba. çözüm bulabildin mi bu duruma? rehberden sildim, google kişilerden kontrol ettim. hiçbir yerde olmayan numara whatsapp kişilerde görünüyor. edit: whatsapp uygulamasını kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü. uygulamayı kaldırmadan önce google drive yedeklemesi yapmayı unutmayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frddrst -- 30 Eylül 2022; 8:47:1 > |
|