Arkdaşlar herkese iyi aksamlar bende lg e 500 laptop var 2 aydır kullanıyorum ancak bugun tuhaf bişey farkettım daha onceden %99 da falan pılın şarj olması dururdu prıze takılı dolmuyor yazardı ama bu aksam %100 dolu şarj oluyor yazıyo dolmasına rağmen şarjı kesmıyo aşağıdakı kucuk ısıklardan şarj ışıgı da yanıyo sızce herangı bı problem varmı sımdıden cevaplayan herkese cok teşekkur ederım
Ben de ilk aldığımda %97'den sonra dolmamasını problem sanıyordum. Daha önce çünkü LG'ninki gibi "akıllı" pili olan bir laptop'la çalışmamıştım. Ama servise götürdüğümde de orada %100'e kadar doldu. Eve getirdim yine %97'den sonrası dolmamaya başladı. Herhalde evdeki elektriği beğenmemiştire yordum.
Demek istediğim madem bu kadar akıllı bir pili var, o zaman vardır bir bildiği =)
quote:
Orjinalden alıntı: nitrousoxide
Arkdaşlar herkese iyi aksamlar bende lg e 500 laptop var 2 aydır kullanıyorum ancak bugun tuhaf bişey farkettım daha onceden %99 da falan pılın şarj olması dururdu prıze takılı dolmuyor yazardı ama bu aksam %100 dolu şarj oluyor yazıyo dolmasına rağmen şarjı kesmıyo aşağıdakı kucuk ısıklardan şarj ışıgı da yanıyo sızce herangı bı problem varmı sımdıden cevaplayan herkese cok teşekkur ederım
Yok yok demek ıstedıgım yanlış anlasılmıs eskıden 97 de falan duruyodu şarj olması tamam ona bı şey demıyorum ama sımdı %100 dolu gozukuyo ama şarj olmaya devam edıyo hatta bılgısayarı kapatsam bıle şarj olmaya devam edıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme