Şimdi Ara

Pil kullanımı ?? Mümkün değil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ayarlarda pil kullanımında süre bakımından iki bölüm var bi bekleme süresini gösteriyor bir de kulllanım süresini. Merak ettiğim şry bu kullanım dediği süre ne oluyor ? Ekranın açık kaldığı süre mi ? Bir tam şarjda ortalama 7 saat alıyorum. 7 saat boyunca telefona bakmış olmam mümkün değil. Mantıklı da değil. Bir günde 7 saat telefon oynamış olmak mümkün değil benim için. Ya bu süre başka bir şekilde ölçülüyor yada uyduruyor bişeye göre ama anlayamadım.
    Yaklaşık 24 saatte 7 saat kullanım gösteriyor. Kardeşim biz gerizekalı mıyız nir günde 7 saat telefona bakacaz işimiz gücümüz yok mu ? 7 saat mümkün değil
    Özet: kullanım süresi ne anlama geliyor ? Ekran süresi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 8 Haziran 2016; 0:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekrana gelen bildirimlerdede ekran calisiyor. Yada menude bekleme suresi vs. Kisaca telefonun ekrani acildigi anda bildirim kullanma vs o sure isliyor. Yanlissam duzeltin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylardır aklımı kurcalayan bir konuya değinmişsiniz. şimdi kullanım süresi dediği olay ekranın açık olduğu toplam süre, bekleme dediği de son tam şarjdan sonra geçen süre.

burada kullanım süresine baktığımızda günde 5-6 saat kullanım görüyoruz da kardeşim biz mal mıyız ya? sabah şarjdan çektim telefonu akşam 5'te bakıyorum toplam 5 saat kullanmışım görünüyor mesela. sabah 8'de çektiysem toplam 9 saat geçmiş oluyor ve ben 9 saatte nasıl 5 saat cihazla ilgilenmiş olabilirim? işimiz gücümüz var napıyoruz 5 saat cihaz ile. bildirimler vs oluyor diyoruz da alakası yok. mesela benim telefonda twitter bildirimleri tamamen kapalıydı. asla bildirim gelmiyordu ama bakıyorum arka planda 50 dk kullanım gösteriyor. ( arka planda uygulama yenileme kapalı )

apple ise bunun aksini iddia ediyor. arka planda uygulama yenileme kapalıysa uygulamaları kapatmanıza gerek yok diyor ama cihaz arka planda kullanım gösteriyor. nasıl bir algoritma üzerine çalışıyor sistem tam anlamıyla anlamak zor ama bayaa bi saçmalık var orada. söyledikleriyle çelişiyorlar.

spotify, müzik gibi uygulamaların arka planda çalışmasını anlıyorum. ekran kapalı olsa bile eğer müzik dinliyorsanız bunu kullanım olarak eklemesi normal ama bildirimleri kapalı twitter'ın arkaplanda çalışması saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

aylardır aklımı kurcalayan bir konuya değinmişsiniz. şimdi kullanım süresi dediği olay ekranın açık olduğu toplam süre, bekleme dediği de son tam şarjdan sonra geçen süre.

burada kullanım süresine baktığımızda günde 5-6 saat kullanım görüyoruz da kardeşim biz mal mıyız ya? sabah şarjdan çektim telefonu akşam 5'te bakıyorum toplam 5 saat kullanmışım görünüyor mesela. sabah 8'de çektiysem toplam 9 saat geçmiş oluyor ve ben 9 saatte nasıl 5 saat cihazla ilgilenmiş olabilirim? işimiz gücümüz var napıyoruz 5 saat cihaz ile. bildirimler vs oluyor diyoruz da alakası yok. mesela benim telefonda twitter bildirimleri tamamen kapalıydı. asla bildirim gelmiyordu ama bakıyorum arka planda 50 dk kullanım gösteriyor. ( arka planda uygulama yenileme kapalı )

apple ise bunun aksini iddia ediyor. arka planda uygulama yenileme kapalıysa uygulamaları kapatmanıza gerek yok diyor ama cihaz arka planda kullanım gösteriyor. nasıl bir algoritma üzerine çalışıyor sistem tam anlamıyla anlamak zor ama bayaa bi saçmalık var orada. söyledikleriyle çelişiyorlar.

spotify, müzik gibi uygulamaların arka planda çalışmasını anlıyorum. ekran kapalı olsa bile eğer müzik dinliyorsanız bunu kullanım olarak eklemesi normal ama bildirimleri kapalı twitter'ın arkaplanda çalışması saçmalık.

Aynen söylediğiniz gibi hocam. Ortada bir saçmalık var. Kimsenin işkillenmemesi de ayrı bi ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.