Şimdi Ara

Pikap iğne tartısı onarımı/pioneer pl 255

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre önce kullanılmadığı dolayısıyla alıp sahip çıkmak istediğim pikabımı istanbula götürdüm; önceleri gözlemlediğim tek problemi şurada anlatılan şeydi:http://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?f=18&t=76693
    Yani forumdan anladığım kadarıyla aslında bu bir problem değilmiş...
    dün tam tamirhaneye vardığımda farkettik ki kötü taşıma dolayısıyla tartıyı tutan demir kırılmış. Değişim şarttı, işçilik için 125 malzemeler ve ek onarımlar için toplam 200 tlye yakın fiyat çıkardı. Bu pikap için değer mi değmez mi bilmiyorum, yapan adam işinin ehli orası kesin. ( Kerim Nişancı, karaköy- dilker ticaret)
    Aklımdaki soru işareti bu fiyata aynı kalitede başka 2.el pikap bulabilir miyim? Bu modele yakın modeller önerebilir misiniz?
    Ek olarak; eğer yaptırırsam alacağım iğneyi biraz kaliteli mi almalıyım sizce?
    edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 6 Mayıs 2016; 9:48:08 >

• Pikap nedir? Durumun bir kaç fotoğrafını da görsek daha iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Pikap nedir? Durumun bir kaç fotoğrafını da görsek daha iyi olabilir.

Marka/Modelini başlıkta belirttim, durumunu gösterebileceğim herhangi bir fotoğrafı şu an yok maalesef.
    İçeri girdiğimdeki izlenimim tam olarak şuydu; selam verdim çıt yok, biraz da Kerim ustanın yanındaki korkunç sessiz abiden dolayı tam olarak şu sahne geldi gözümün önüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 6 Mayıs 2016; 16:08:49 >

neyin değip değmeyeceğine siz karar vermeslisiniz . bazı cihazların manevi değeri ölçülemez .
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.