Şimdi Ara

PİKAP İĞNE SEÇİMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar öncelikle şuan kullandığım pikap jvc çok iyi bir pikap değil zaten öğrenciyim anca bunu alabildim bu ara değişiklik istiyorum alırken universal kafa iğne takıldı şimdi bunu değiştirsem ses farkeder mi ? değiştirmeye değer mi ? bütçe 120 tl maksimum birde bursada tanıdık pikap ustası vede iğne vs satan bir yer olursa daha iyi olur şimdiden herkese teşekkür ederim

• sesde bi etkilenim olmaz bence. yine de iyi bilen birine danış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba üstadlar öncelikle şuan kullandığım pikap jvc çok iyi bir pikap değil zaten öğrenciyim anca bunu alabildim bu ara değişiklik istiyorum alırken universal kafa iğne takıldı şimdi bunu değiştirsem ses farkeder mi ? değiştirmeye değer mi ? bütçe 120 tl maksimum birde bursada tanıdık pikap ustası vede iğne vs satan bir yer olursa daha iyi olur şimdiden herkese teşekkür ederim

üzerindeki kafa durumu iyi ise seninki gibi bütçeli biri için örnegin AT95E gibi kafa ve iğne alsan ki fiyatı 120tl civarı hiçbirşey fark etmez.eğer pikap dinlerken sahip olduğun tüm sistemi yazarsan sana daha fazla yardımcı olunacaktır ama her halükarda o fiyatlarda hiçbir şey olmaz MC kafa bile alsan kafa+preamfi derken 1000 tl yi bulur.
  • AT91 kullanıyorum önceden universal iğne vardı. Ses biraz daha farketti.
  • SardanapaL kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam benimde korkum o boşu boşuna para vermeyelim o yüzden pikap ustası arıyorum
  • savast S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam kafa universal toplam 6 ay oluyor bi sıkıntı yok benimde amacım eğer fark etmeyecekse hiç masrafa gerek yok sistem zaten imzamda yazıyor jvc amfi ax-1 pikap jvc l-ax11 mc işi beni aşar eğer bu farkı alamıyacaksam aklımda yeni pikap alma düşüncesi var sherwood 9805 i düşünüyorum
  • Mr_YAMYAM kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam dinledim kayıdı hoşuma gitti diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pikap ve topraklanma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam nasıl yani bana dinamik bir ses lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

Merhaba üstadlar öncelikle şuan kullandığım pikap jvc çok iyi bir pikap değil zaten öğrenciyim anca bunu alabildim bu ara değişiklik istiyorum alırken universal kafa iğne takıldı şimdi bunu değiştirsem ses farkeder mi ? değiştirmeye değer mi ? bütçe 120 tl maksimum birde bursada tanıdık pikap ustası vede iğne vs satan bir yer olursa daha iyi olur şimdiden herkese teşekkür ederim

Pikabın değeri ile kartuşun değeri hemen hemen birbirine yakın olmalıdır. Ses kalitesi anlamında sistemin bileşenleri kalite anlamında uyumlu değilse iyi bir kartuş almanız bir şey değiştirmez. Öncelik olarak daha iyi bir pikap almayı düşünmelisiniz. İkinci el Thorens Td 190 bakın diyeceğim ama sisteminizin diğer bileşenleri hakkında bilgim olmadığı için için sizi yanıltabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek07 -- 16 Temmuz 2013; 15:15:05 >

• merhaba arkadaşlar bu bağlantıda plak videolarım var ordan bakıp daha iyi yönlendirebilirsiniz seslerde oynama yoktur telefon mikrofunu ile kayıtları yaptım çok iyi değil
    http://www.youtube.com/channel/UCNMn4l57R2d8tZ1kLP9rekg
  • Bir zamanlar biz de Nordmende vardı.
  • hiç bir fark olmaz o paraya alacağın iğne ile arasında bence hiç boşa masrafa girme youtube videolarınada baktım güzel paylaşımların var ama sesi pc ye kaydedip ondan sonra video haline getirsen daha güzel olur bu şekilde kamera ile alınan kayıtlardaki sesler çok yetersiz kalıyor videolarda
  • amdfx A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam zaten herkes bu yönde değişim farketmeyecekmiş o yüzden vazgeçtim sesi pc ye kaydetme işini nasıl yapacağım vede video haline getirme işini bilmiyorum eğer anlatıp yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim kalın sağlıcakla
  • bir tarafı rca genellikle kırmızı beyazdır kablonun uçları diğer tarafıda 3.5 mm stereo olan bir kablo lazım bu iş için bu linkteki kablo gibi amazon rca uçları amfinini rec out çıkışına stereo olan kısmıda pc nin ses kartının hat girişine bağlamalısın. audacity tarzı bir programla amfiden gelen müziği pc ye kaydet. kayıt yaparkende cep telefonu vs artık neyle kaydediyorsan videonu sesiz olarak kaydet daha sonra kaydettiğin plak ve video kaydını artık hangisi kolayına gelirse movie maker, sony vegas, adobe premiere, corel video studio vs gibi bir programla kaydettiğin ses ve görüntüyü birleştirebilirsin tavsiyem sony vegas dır ama sana hangisi kolay gelirse onu kullan tabiki hepside aynı işi yapar. sonuç olarak şöyle bir video buldum youtube da bunun gibi kaliteli sesle kaydedilmiş videolar ortaya çıkarta bilirsin youtube üstte verdiğin youtube linkindeki paylaşımların güzel ama bu şekilde paylaşırsan kalitelide olmuş olur

• amdfx A kullanıcısına yanıt
    Merhaba çok teşekkür ederim en kısa zamanda ayarlayıp paylaşımların hepsini yenileyeceğim kalın sağlıcakla
  • ozkansel O kullanıcısına yanıt
    merhaba teşekkür ederim özellikleri güzel bakalım shell e uyacak mı
  • Uyar uymasına da, biraz daha para biriktirip daha iyi bir pikap alsan daha iyi olur bence. İğneye 120 tl vereceğine üzerine biraz daha para ekleyip ağırlık ayarlı s kol bir pikap almanı tavsiye ederim...
  • aradığınız bir çok pikap iğnesini buradan bulabilirsinizhttp://www.budem.com/PI...168-2.html#labels=168-2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.