Şimdi Ara

piercingi takarken damar patladı acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün suratım kan içinde musluk gibi kan aktı hastaneye gitmeliyim zor durdurdum ama kalp krizinden gidicem

• kaşımda oldu üst tarafta zarar erirmi hafiften basım donuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpu

kaşımda oldu üst tarafta zarar erirmi hafiften basım donuyo

allah rahmet eylesin
  • quote:

kaşımda oldu üst tarafta zarar erirmi hafiften basım donuyo
    acile koş acil cidden başın falan dönüyorsa tehlikelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

acile koş acil cidden başın falan dönüyorsa tehlikelidir.

Alıntıları Göster
    epeyi kan aktı diye başım dönüyo kanı gördüm ellerimi gördüm benim sorum o damar içeri akıp hayati tehlike oluştururmu beyne zarar verirmi kanamayı durdurdum kaşım az şişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpu -- 27 Ocak 2014; 21:49:08 >
  • quote:

epeyi kan aktı diye başım dönüyo kanı gördüm ellerimi gördüm benim sorum o damar içeri akıp hayati tehlike oluştururmu beyne zarar verirmi kanamayı durdurdum kaşım az şişti

Alıntıları Göster
    Buraya yazana kadar acile gitseydin ölmeyecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

1. evde tekbaşımayım 2. beş kuruşum yok 3. telefona sarıldım ilk ama bilirsin belki kontorun yoksa 112 yi bile arayamazsın telefondan 4.ev telefonu yok 5 burdan hastaneyi bulmak yürüyerek 1 saat

ciddi ise giidicem hastaneye evden cıkmak şuan eziyet demek ve erkek arkadasım gelene kadar evini güzelce temizlemem gerekiyo iş yükü ağır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRambo

Alıntıları Göster
    bahar
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

bahar

Alıntıları Göster
    benimki sade olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

bahar

sen kimsin
  • quote:

quote:

1. evde tekbaşımayım 2. beş kuruşum yok 3. telefona sarıldım ilk ama bilirsin belki kontorun yoksa 112 yi bile arayamazsın telefondan 4.ev telefonu yok 5 burdan hastaneyi bulmak yürüyerek 1 saat

ciddi ise giidicem hastaneye evden cıkmak şuan eziyet demek ve erkek arkadasım gelene kadar evini güzelce temizlemem gerekiyo iş yükü ağır

Olabilir ama bu sağlık ben hastahaneye gitmek için her şeyi yapardım. Kusura bakma sağlık ciddi bir şey olduğu için öyle tepki verdim.
    Kaşların çevresine bak, o damarlar direk beyne gidiyor. Yırtığın nasıl olduğunu bilmiyorum ama. Çok geç olmadan bir yolunu bul git derim.
     piercingi takarken damar patladı acil

• burda görünen yerde değil kaşımın bitiminde kılcal damar vs ama sağol hazırlanıyorum
  • quote:

burda görünen yerde değil kaşımın bitiminde kılcal damar vs ama sağol hazırlanıyorum
    iyi olmuş. Böyle saçma sapan işlerle uğraşmasaydın. Dünyanın size ihtiyacı yok.
  • birdaha yapma bunu bahar
  • kpu kullanıcısına yanıt
    sigara varsa külünü kanayan yere bas kanamayı keser, 2 litreye yakın kan kaybetmediysen bişey olmaz, abuk sabuk takılar takmaktan da vazzgeç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

sigara varsa külünü kanayan yere bas kanamayı keser, 2 litreye yakın kan kaybetmediysen bişey olmaz, abuk sabuk takılar takmaktan da vazzgeç
    Son durum nedir nerde oturuyosun kardeşim yakınsak yardıma gelelim?
  • quote:

quote:

112'yi ücretsiz yani kontörsüz arayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

quote:

quote:

112'yi ücretsiz yani kontörsüz arayabilirsin.

Alıntıları Göster
    senin eleman gelene kadar imamın kayığına binmezsin inşallah cici kız yalnız beş parasız kontürsüz her şeyin 0 olmasıda çok şaşırtıcı ayrıca acil aramaları (112,155,110) vb kontür olmadan da arayabiliyorsunuz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

iyi olmuş. Böyle saçma sapan işlerle uğraşmasaydın. Dünyanın size ihtiyacı yok.

Kime ihtiyacı varmış dünyanın söyle öğrenelim 30 yaş üstü değilsen bende birşey bilmiyorum.
  • Evi temizleyeydin önce te allahim adam ölecek daha da ev diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.