Şimdi Ara

Piercing ve Giyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar kaşıma piercing taktırmak gibi bir niyetim var. Ancak gel gelelim bu takı bence rock - metal müzik ile özdeşleşmiş gibi bir şey. Bu tarz müzikleri dinleyenlerde genelde siyah giyinirler ve bu tarz insanlarda görürüz daha çok. Ben kendi halinde sade bir vatandaşım. Anamın ördüğü kazakları giyerim falan. Bu yüzden piercing bende sırıtır mı acaba? Yoksa sizce giyimle hiç mi hiç alakası yok mu?

• Sana gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper ciddi misin yahu? Ya aslında ben böyle şeylerde pek gözüme takılmaz ama nedense kaşa yapılan piercing'lerin izi kolay kolay geçmiyormuş onu söylemek isterim. Şahsen etrafımda o kadar piercing takan arkadaşım da yok, olsa da garipsemem ama kaşdan başka bir yeri düşünmeni öneririm. Yine de emin değilim ama yazma gereği duydum. :)

Kaşa takılan piercing'ler metalci oluyorsa dile yapılan piercing'lere ne demeli acaba.

Bu arada geceleri hep bir konu açıp senden "yine benim saatim geldi" diye bir "merhaba" yazısı bekliyordum ama bu defa ilk kez göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 26 Aralık 2012; 4:32:22 >
  • Yok reyis sana pek gitmez bence
  • Saçma sapan işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Alper ciddi misin yahu? Ya aslında ben böyle şeylerde pek gözüme takılmaz ama nedense kaşa yapılan piercing'lerin izi kolay kolay geçmiyormuş onu söylemek isterim. Şahsen etrafımda o kadar piercing takan arkadaşım da yok, olsa da garipsemem ama kaşdan başka bir yeri düşünmeni öneririm. Yine de emin değilim ama yazma gereği duydum. :)

Kaşa takılan piercing'ler metalci oluyorsa dile yapılan piercing'lere ne demeli acaba.

Bu arada geceleri hep bir konu açıp senden "yine benim saatim geldi" diye bir "merhaba" yazısı bekliyordum ama bu defa ilk kez göremedim.

Konu dışını bıraktım sayılır, giresim gelmiyor hiç Kanka piercing mevzusuna gelince ciddiyim ya, kaştan başka yer de düşünemem. Göbek deliği mi, dil mi, benlik yerler değil oralar

Nerede esti bilmiyorum ama bilmiyorum bu aralar canım fena halde dövme-piercing çekti. Dövme olayı için biraz daha kararlı ve ne istediğimi bilmem lazım o yüzden aceleye getirmiyorum. Esmer ve kıllı oluşum da caydırıyor biraz açıkçası.

@ duygusal-adam

Niye kanky, yakıyoz hany ? Ya bak soğuttunuz şimdiden beni Bu arada yok çıkmıyormuş, iz bırakıyormuş filan fistan umurumda olan şeyler değil, gelecek kaygısı taşıyan birisi değilim.

• Anadolu erkeği karizması var sende o yüzden sana gitmez dedim gerçi kimseye yakıştığını da görmedim ama dene istersen belki de çok yakışır, risk budur kanky
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Anadolu erkeği karizması var sende o yüzden sana gitmez dedim gerçi kimseye yakıştığını da görmedim ama dene istersen belki de çok yakışır, risk budur kanky

Ya zaten yakışma meselesi değil. Ben piercing takmış çok insan gördüm ama hani yakışmış - yakışmamış gibi de düşünmedim. Bildiğin piercing işte ,kaşta duruyor, takmalık. Benim endişem yüzümde sırıtması Şehirli çocuklara özendim işte yapacak bişey yok, zor dönücem gibi bu sevdadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Anadolu erkeği karizması var sende o yüzden sana gitmez dedim gerçi kimseye yakıştığını da görmedim ama dene istersen belki de çok yakışır, risk budur kanky

Ya zaten yakışma meselesi değil. Ben piercing takmış çok insan gördüm ama hani yakışmış - yakışmamış gibi de düşünmedim. Bildiğin piercing işte ,kaşta duruyor, takmalık. Benim endişem yüzümde sırıtması Şehirli çocuklara özendim işte yapacak bişey yok, zor dönücem gibi bu sevdadan.

İçinde kalmasın dene gitsin bir şey kaybetmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 26 Aralık 2012; 5:09:46 >

• Usta bence de sana gitmez ama yine de hevesini al.

• Fotoğrafını görmüştüm bence de hiç gitmez. Çok komik durursun.
  • quote:

Arkadaşlar bu aralar kaşıma piercing taktırmak gibi bir niyetim var. Ancak gel gelelim bu takı bence rock - metal müzik ile özdeşleşmiş gibi bir şey. Bu tarz müzikleri dinleyenlerde genelde siyah giyinirler ve bu tarz insanlarda görürüz daha çok. Ben kendi halinde sade bir vatandaşım. Anamın ördüğü kazakları giyerim falan. Bu yüzden piercing bende sırıtır mı acaba? Yoksa sizce giyimle hiç mi hiç alakası yok mu?

suratın inceyse del dostum yuvarlak suratlı insanlara hiç yakışmıyor bence .
  • 3 küpe 1 de piercing var . spor giyiniyorum. Kıyafet sorun olmuyorda gidip takım elbise giyersen sırıtır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Arkadaşlar bu aralar kaşıma piercing taktırmak gibi bir niyetim var. Ancak gel gelelim bu takı bence rock - metal müzik ile özdeşleşmiş gibi bir şey. Bu tarz müzikleri dinleyenlerde genelde siyah giyinirler ve bu tarz insanlarda görürüz daha çok. Ben kendi halinde sade bir vatandaşım. Anamın ördüğü kazakları giyerim falan. Bu yüzden piercing bende sırıtır mı acaba? Yoksa sizce giyimle hiç mi hiç alakası yok mu?

suratın inceyse del dostum yuvarlak suratlı insanlara hiç yakışmıyor bence .

ince ince acaip derecede incedir suratim. sanirsin yok :))

• quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

3 küpe 1 de piercing var . spor giyiniyorum. Kıyafet sorun olmuyorda gidip takım elbise giyersen sırıtır yani

takim olmasa bile kumas pant + gomlek giymem icab edebilir. Nabiyo la bu adam bakislari alirim yani oylemi

• takma bence, yüzünü deliyosun aksesuar takıcam diye, iz fln kalmadı bende kaç sene önce yaptırmıştım bi halta da yaramıyo boş boş işler
  • Dövme vücudu iyi olanlar için tavsiye ederim. Piercing'e gelince, insan kendinde neyi iyi yakıştırıyorsa onu yapmalı. Bu ikinci cümlem birinciye ters düşüyor olabilir ama birinci cümlem gerçekten kendisini gerektiriyor.

Seni tanıyan arkadaşların sana gitmez diyorsa ve sende burada yaptırsam mı diye konu açıyorsan, demek ki insanların dedikleri seni şekillendiriyor. Dolayısıyla, kendi mutluluğuna sebebiyet veren kendi düşüncelerini, insanların görüşlerinden geride tuttuğun için bence piercing'te yaptırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Dövme vücudu iyi olanlar için tavsiye ederim. Piercing'e gelince, insan kendinde neyi iyi yakıştırıyorsa onu yapmalı. Bu ikinci cümlem birinciye ters düşüyor olabilir ama birinci cümlem gerçekten kendisini gerektiriyor.

Seni tanıyan arkadaşların sana gitmez diyorsa ve sende burada yaptırsam mı diye konu açıyorsan, demek ki insanların dedikleri seni şekillendiriyor. Dolayısıyla, kendi mutluluğuna sebebiyet veren kendi düşüncelerini, insanların görüşlerinden geride tuttuğun için bence piercing'te yaptırma.

kendi mutluluguma sebebiyet verenkendi dusuncelerimi baskalarinin goruslerinden geri tutmak???

belki de benim mutlulugum baskalarinin goruslerinden ibarettir. belki ben ego manyaa bir insanim. Yuzume vurmus oldun simdi mutlumusun?

Etrafimdaki insanlarin goruslerini almadim. Bazen hic tanimadigim insanlara soruyorum... bu arada bos bos isler diyen arkadas: alt tarafi bir taki. ne ise yaramasini bekliyordun :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Dövme vücudu iyi olanlar için tavsiye ederim. Piercing'e gelince, insan kendinde neyi iyi yakıştırıyorsa onu yapmalı. Bu ikinci cümlem birinciye ters düşüyor olabilir ama birinci cümlem gerçekten kendisini gerektiriyor.

kendi mutluluguma sebebiyet verenkendi dusuncelerimi baskalarinin goruslerinden geri tutmak???

belki de benim mutlulugum baskalarinin goruslerinden ibarettir. belki ben ego manyaa bir insanim. Yuzume vurmus oldun simdi mutlumusun?

Etrafimdaki insanlarin goruslerini almadim. Bazen hic tanimadigim insanlara soruyorum... bu arada bos bos isler diyen arkadas: alt tarafi bir taki. ne ise yaramasini bekliyordun :)))

Eee, ben de onu diyorum senin mutluluğun başkalarının görüşleriyle şekilleniyor diye.

O yüzden de ekledim hemen arkasına, burada seni tanıyanlar takma demiş -o zaman takma diye-.

Bu arada ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum adamım. Sanırım da oldum karar vermende.

• nick-takı uyumsuzluğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.