Şimdi Ara

Piercing ve Giyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

nick-takı uyumsuzluğu

neden kardes? anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan abi(Treth) diyor ki; Adamın canını sıkmasın, piercing de neymiş.

Kendisinin konu dışı uzaklaştırması olduğundan ben aracı oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Sercan abi(Treth) diyor ki; Adamın canını sıkmasın, piercing de neymiş.

Kendisinin konu dışı uzaklaştırması olduğundan ben aracı oluyorum.

kanka siradanlik canima tak etti ya, hizli takilan adamlariz az biraz sekil yapalim diom. fenami yani ya hani yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Dövme vücudu iyi olanlar için tavsiye ederim. Piercing'e gelince, insan kendinde neyi iyi yakıştırıyorsa onu yapmalı. Bu ikinci cümlem birinciye ters düşüyor olabilir ama birinci cümlem gerçekten kendisini gerektiriyor.

Seni tanıyan arkadaşların sana gitmez diyorsa ve sende burada yaptırsam mı diye konu açıyorsan, demek ki insanların dedikleri seni şekillendiriyor. Dolayısıyla, kendi mutluluğuna sebebiyet veren kendi düşüncelerini, insanların görüşlerinden geride tuttuğun için bence piercing'te yaptırma.

tam aksine dövme zayıflarda daha iyi . Kaslı vucut ve tribal dövme = apaçi .

Piercing ve Giyim

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Dövme vücudu iyi olanlar için tavsiye ederim. Piercing'e gelince, insan kendinde neyi iyi yakıştırıyorsa onu yapmalı. Bu ikinci cümlem birinciye ters düşüyor olabilir ama birinci cümlem gerçekten kendisini gerektiriyor.

Seni tanıyan arkadaşların sana gitmez diyorsa ve sende burada yaptırsam mı diye konu açıyorsan, demek ki insanların dedikleri seni şekillendiriyor. Dolayısıyla, kendi mutluluğuna sebebiyet veren kendi düşüncelerini, insanların görüşlerinden geride tuttuğun için bence piercing'te yaptırma.

Piercing ve Giyim

Cameron Thomaz'a yakışıyor haklısın, fakat yine de kaslı bir adamın üstünde dövme her daim daha güzel duruyor. Çok kaslı adam yok etrafta o yüzden muhakeme edememiş olabilirsin. Videolardan gördüklerin kaslı tipler zaten apaçi.

• quote:

quote:

quote:

Piercing ve Giyim

Cameron Thomaz'a yakışıyor haklısın, fakat yine de kaslı bir adamın üstünde dövme her daim daha güzel duruyor. Çok kaslı adam yok etrafta o yüzden muhakeme edememiş olabilirsin. Videolardan gördüklerin kaslı tipler zaten apaçi.

Kusura bakma o zaman nedense biri kaslı deyince direk aklıma kas yığını herifler geliyor

not : bu arada wizin gerçek adını bilen sayılı insanlardansın heralde . respect

• quote:

quote:

quote:

quote:

Piercing ve Giyim

Kusura bakma o zaman nedense biri kaslı deyince direk aklıma kas yığını herifler geliyor

not : bu arada wizin gerçek adını bilen sayılı insanlardansın heralde . respect

Sen de haklısın dostum. Sağ olasın, var olasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

umurumda olan şeyler değil, gelecek kaygısı taşıyan birisi değilim.

quote:

quote:

Lan bi şöyle laf edemedim ona yanıyorum 21 yıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

quote:

quote:

quote:

quote:

Lan bi şöyle laf edemedim ona yanıyorum 21 yıldır.

Demek isteyeceğini sanmam kardeş, ne mutlu sana diyemediysen.

• sen kendine yakıştırıyorsan sorun yok bro
  • piercing amacını hiç anlamamışımdır
  • piercing takınca insanlar sana delikanlı, erkek gözüyle bakmazlar haberin olsun. sadece bunu söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

piercing amacını hiç anlamamışımdır

Amaç aramaya gerek yok zaten. Ben bir çok şey de yüzeysel düşünürüm. Takınca ya da takmayınca hayatında hiç bir şey değişmeyecek. Alt tarafı aksesuar. Hiç bir amaç yok.

@ irmagasigim

İnsanların arkamdan nasıl konuştuklarıyla değil, yüzüme karşı söyleyebildikleriyle ilgilenirim adamım. Birisi arkamdan ib.e deyip de yüzüme karşı vay biladerim dedikten sonra kendi erkekliğine yansın. Ha gelip de o lafı yüzüme söylerse o zaman işin rengi değişir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmagasigim

piercing takınca insanlar sana delikanlı, erkek gözüyle bakmazlar haberin olsun. sadece bunu söylüyorum.

Haklı.İstesemde istemesemde elimde değil bende o gözle bakarım.Örf ve adetlerime yakışmayan birşey.Ha ayıplamam orası ayrı.Ama ters bakarım açıkçası.
  • taktırırsan müzk zevkin var gibi görünürsün en azından.
  • Bende de 3 delik vardi kasimi deldiricektim, sonra vazgectim.

Hem izi kaliyor hem de cok goz onunde olacagindan sikilabilirsin.

Giyimle pek ilgisi oldugunu da dusunmuyorum.

Ben sag kikirdagimi deldirdim, 5 sene once piercing taktim oraya. Artik kupede takmiyorun, kupe modasi gecti bence.

Onerim kikirdagini deldirmendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

taktırırsan müzk zevkin var gibi görünürsün en azından.

Müzik zevkim yeterince var ve iyidir, o konuda problem yok. Kaşa takılan bir metal parçasına mı kaldı müzik zevkinin olup olmaması. Ama maalesef dediğin gibi, bütünleşmiş durumda ne alakaysa
  • bence böyle yaptır alper abi ama bide ahmet kaya dinle metal olmaz şimdi:)

bunların hepsi birer denyim

Piercing ve Giyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

bence böyle yaptır alper abi ama bide ahmet kaya dinle metal olmaz şimdi:)

bunların hepsi birer denyim

Piercing ve Giyim

Soğudum şuan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.