Şimdi Ara

Pick ekranında quit atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gümüş 5 deyim tr de nasılsa düşme yok diye salmıştım epey w/l çöp oldu tabi toplarlamak için sadece geceleri girmeye başladım ama bazılarından hala kurtuluş yok bende sadece kazanacagıma ınandığım adam akıllı takımlarla giriyorum bazen quit atmak durumunda kalıyorum bu quitlerin w/l oranına bir etkisi varmı puan onemlı değil

• neden quit atıyosun ?
  • Yok. Atabilirsin. Sadece LP gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 12 Temmuz 2013; 1:40:57 >
  • Sadece lp gidiyor eloya bişey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

neden quit atıyosun ?

dur son pick ekranını anlatayım klasik tr herkes mid solo jung falan yazarken bırı tank yazdı dedım aha bır sıkıntı var ayvayı yedık dediğim gibi rammus pickledi eleman son 2 bot du biri vayne aldı diğeri ben supum dedi urgot aldı 1 sn düşünmeden quit attım
    eksiklikler var: rammus şifa ve berrak zihinle jungle yapmak üzereydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunkolonyasi -- 12 Temmuz 2013; 1:47:35 >
  • Saçmalık buna birşey yapılması lazım takım adam gibi olmayınca çıkmak olmalı ve bir cezada almamalıyız son pick adc al dedik nocturne alıp pickledi ve adc yok dedi adam seçim sırasına 1 laf etmedi. Çıktım ve 10 LP gitmiş e aga çıksan gidecek çıkmasan gidecek (all oyunu kaybetmek) e bu iş şans a kaldı adam gibi birileri gelip düzgün pick yapmazlarsa ne anlamı var.

2 saatte oyun başlar derseniz adam gibi oyun olsun da biz bekleriz.
  • -3 LP gidiyor başka birşey olduğu yok. Aslında bu sistemi de saçma buluyorum millet trolleyince mecbur çıkmak zorunda kalıyorum olan bana oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    ''Lane Swap'' Nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seri maçlarında ne oluyor peki ?
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    seri bozuluyor deneyerek öğrenmiştim
  • hala tr de oynayan var mı ? solo girenlere acıyorum
  • Abi seri bozulması çok saçma. Ben zar zor seriye girdim bir kez(win= +10 lose=-26 ) ondada jarvan tröllüycem höhöhö diye revive bide o görme summoner spellini aldı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

neden quit atıyosun ?

dur son pick ekranını anlatayım klasik tr herkes mid solo jung falan yazarken bırı tank yazdı dedım aha bır sıkıntı var ayvayı yedık dediğim gibi rammus pickledi eleman son 2 bot du biri vayne aldı diğeri ben supum dedi urgot aldı 1 sn düşünmeden quit attım
    eksiklikler var: rammus şifa ve berrak zihinle jungle yapmak üzereydi

En iyisini yapmışsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.