Bildirim
PIC16F Hiçbir Anlam Veremediğim Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam nerden buldun o tarihi eseri?
Eski pic'ler kapasitör olmadan doğru düzgün çalışmıyor. Vdd ile gnd arasına 100nf kap. bağlamayı dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: elektro_gadget_
Hocam nerden buldun o tarihi eseri?
Eski pic'ler kapasitör olmadan doğru düzgün çalışmıyor. Vdd ile gnd arasına 100nf kap. bağlamayı dene.
Benim için yeni sayılır
RF devrelere merak saldım. 2 PIC16F84A'nın birbiri ile kablosuz bağlantı yaptığı bir devreye denk geldim. Bu şekilde uzaktan 8 tane 220'lik röleyi kontrol etmek istiyorum. Şimdilik sadece 22pF var elimde, 100nF sipariş verdim, gelince deneyeceğim o zaman. Teşekkürler tavsiye için.
Ekleme: TAMAMDIR ÇÖZDÜM
Siz VDD GND arasına kapasitör deyince acaba gözden kaçırdığım bir şey mi var diye örnek devrelere göz atmaya başladım. MCLR'ye de akım verildiğini gördüm sayenizde, çok teşekkürler İlk PIC projem bu şekilde hayata geçmiş oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 15 Şubat 2018; 23:50:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X