Bildirim
pic programlayıcı hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pic degistirmeyi dene hata donanimsal oldugunu gosteriyor. ama emin degilim baska birsey de olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
pic 16f628a yı değiştirmeyi dene onda da aynı hatayı alıyorsan donanımsaldır.
aslında geçenlerde başıma gelmişti K149a devresinı kullanıyorum ben windows 8 de good ve bad hatası almıştım acaba işletim sistemin windows 8 mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: kprm
pic 16f628a yı değiştirmeyi dene onda da aynı hatayı alıyorsan donanımsaldır.
aslında geçenlerde başıma gelmişti K149a devresinı kullanıyorum ben windows 8 de good ve bad hatası almıştım acaba işletim sistemin windows 8 mi?
hayır hocam win 7 kullanıyorum. pici de değiştirdim ama çözemedim bir türlü -
k150 pic programlayıcıyı yeni mi kullanmaya başladın windows 7 de yoksa daha önceden de kullanıyor muydun? daha önceden sorunsuz kullanırken şimdi mi hata veriyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: kprm
k150 pic programlayıcıyı yeni mi kullanmaya başladın windows 7 de yoksa daha önceden de kullanıyor muydun? daha önceden sorunsuz kullanırken şimdi mi hata veriyor?
yok hocam yeni kullanmaya başladım. programını internetten indirdim, com bağlantısını tanımladım onuda kabul etti. sorasında programla dediğimde bu hatayı aldım. arkadaşın k150 side aynı hatayı veriyor.. -
anladım hacım
şimdi sana şöyle bir önerim olacak: bu K150 programlayıcıyı başka bir bilgisayarda xp üzerinde dene yine aynı hatayı alırsanız k150 programlayıcınızda bir problem vardır -
eyv hocam sağolasın fırsat bulduğumda bir deneyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küfür etti ban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X