Şimdi Ara

pic programlayıcı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k150 pic programlayıcı ile 16f628a ya program yüklerken şu hata ile karşılaşıyorum sürekli

ROM programming error at adress 0x0000
    good 0x0186
    bad 0x003F

kodda sorun yok çalışan kodları denediğimdede aynı hata oluyor sebebi ne olabilir.

• pic degistirmeyi dene hata donanimsal oldugunu gosteriyor. ama emin degilim baska birsey de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • pic 16f628a yı değiştirmeyi dene onda da aynı hatayı alıyorsan donanımsaldır.
    aslında geçenlerde başıma gelmişti K149a devresinı kullanıyorum ben windows 8 de good ve bad hatası almıştım acaba işletim sistemin windows 8 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kprm

pic 16f628a yı değiştirmeyi dene onda da aynı hatayı alıyorsan donanımsaldır.
    aslında geçenlerde başıma gelmişti K149a devresinı kullanıyorum ben windows 8 de good ve bad hatası almıştım acaba işletim sistemin windows 8 mi?

hayır hocam win 7 kullanıyorum. pici de değiştirdim ama çözemedim bir türlü
  • k150 pic programlayıcıyı yeni mi kullanmaya başladın windows 7 de yoksa daha önceden de kullanıyor muydun? daha önceden sorunsuz kullanırken şimdi mi hata veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kprm

k150 pic programlayıcıyı yeni mi kullanmaya başladın windows 7 de yoksa daha önceden de kullanıyor muydun? daha önceden sorunsuz kullanırken şimdi mi hata veriyor?

yok hocam yeni kullanmaya başladım. programını internetten indirdim, com bağlantısını tanımladım onuda kabul etti. sorasında programla dediğimde bu hatayı aldım. arkadaşın k150 side aynı hatayı veriyor..
  • anladım hacım
    şimdi sana şöyle bir önerim olacak: bu K150 programlayıcıyı başka bir bilgisayarda xp üzerinde dene yine aynı hatayı alırsanız k150 programlayıcınızda bir problem vardır
  • eyv hocam sağolasın fırsat bulduğumda bir deneyeyim.

• Küfür etti ban

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.