Şimdi Ara

Piaggio Fly 100 önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, Piaggio Fly 100 almayı düşünüyorum, günlük işe gel git 8km yol yapacağım. ilk motor olacak deneyimim yok. klasik çizgilerde düşük motor hacmindemotor arayısımdan dolayı nu modeli beğendim servis ağı parça temini ne durumdadır bilginizi rica ederim

• Merhabalar. Piaggio çok kaliteli bir motor olmakla birlikte başlangıç için size bu motoru önermem. Düşeceksiniz kalkacaksınız. Arıza olacak vs. Piaggio nun hem yedek parçası pahalı hem de yedek parça temin süresi uzun. Bir arızada ya da kazada yedek parça temin süresi ve maliyeti sizi üzebilir. Fly 100 yerine daha çok satılan, hatta ikinci el Japon scooter almanızı öneririm. Klasik çizgilerde bir motor istiyorsunuz ama bu nasıl olsa başlangıç. Önce biraz deneyim kazanın sonrasında zaten istediğiniz motoru alırsınız

Mesafe gayet güzel. 8 km'yi her motor yapar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle o mesafeye bisiklet öneririm. Ama 2. el scooter alacaksınız, sym fiddle2 düşük km bulabilirsiniz. Bunlardan önce eğitim ve ehliyet işini halletmeniz lazım. Piaggio Fly100 ün sıfırı yok artık zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Öncelikle o mesafeye bisiklet öneririm. Ama 2. el scooter alacaksınız, sym fiddle2 düşük km bulabilirsiniz. Bunlardan önce eğitim ve ehliyet işini halletmeniz lazım. Piaggio Fly100 ün sıfırı yok artık zaten.

ehliyette var bisiklette, bisiklet kullanmak istemiyorum yazın terleme problemi oluşturuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.