Bildirim
Piaggio Fly 100 önerirmisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar. Piaggio çok kaliteli bir motor olmakla birlikte başlangıç için size bu motoru önermem. Düşeceksiniz kalkacaksınız. Arıza olacak vs. Piaggio nun hem yedek parçası pahalı hem de yedek parça temin süresi uzun. Bir arızada ya da kazada yedek parça temin süresi ve maliyeti sizi üzebilir. Fly 100 yerine daha çok satılan, hatta ikinci el Japon scooter almanızı öneririm. Klasik çizgilerde bir motor istiyorsunuz ama bu nasıl olsa başlangıç. Önce biraz deneyim kazanın sonrasında zaten istediğiniz motoru alırsınız
Mesafe gayet güzel. 8 km'yi her motor yapar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle o mesafeye bisiklet öneririm. Ama 2. el scooter alacaksınız, sym fiddle2 düşük km bulabilirsiniz. Bunlardan önce eğitim ve ehliyet işini halletmeniz lazım. Piaggio Fly100 ün sıfırı yok artık zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
Öncelikle o mesafeye bisiklet öneririm. Ama 2. el scooter alacaksınız, sym fiddle2 düşük km bulabilirsiniz. Bunlardan önce eğitim ve ehliyet işini halletmeniz lazım. Piaggio Fly100 ün sıfırı yok artık zaten.
ehliyette var bisiklette, bisiklet kullanmak istemiyorum yazın terleme problemi oluşturuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X