Şimdi Ara

pi analitik mi zafer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • balıkesirdeyim 12.sınıf için dersaneye yazılıcam.. 2 seçeneğim var biri zafer dershanesi biri pi analitik dershanesi.. hangisinin yayınları ve eğitimi daha iyidir, hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkiznotded -- 15 Aralık 2011; 21:09:01 >

• Pi analitik.. Yerinde , zamanında , yanlış çözüm

aman ha uzak dur analitikten falan :D Ben ettim sen etme :D Gitmeyin , gideni dövün öldürün yine göndermeyin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Pi analitik.. Yerinde , zamanında , yanlış çözüm

aman ha uzak dur analitikten falan :D Ben ettim sen etme :D Gitmeyin , gideni dövün öldürün yine göndermeyin :D

nedenini sorabilir miyim hocam, neden memnun kalmadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkiznotded

balıkesirdeyim 12.sınıf için dersaneye yazılıcam.. 2 seçeneğim var biri zafer dershanesi biri pi analitik dershanesi.. hangisinin yayınları ve eğitimi daha iyidir, hangisini tavsiye edersiniz ?

hocam pianalitik eğitim kalitesini bilemem ama yayınlarındaki sorular bebek oyuncağı gibi çok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 15 Aralık 2011; 21:21:15 >
  • quote:

quote:

Dersaneden çok etüt merkezi gibi çalışıyorlar. Mesela soru-yanıt olayı falan yoktur. Ders haricinde ders işlemez hocaları. Bire bir alırsın ama hocaların sürekli işi çıkar. Çünkü iyi bir kurumsallaşması yoktur analitik'in.

Yayınları bir kaç ders haricinde kötüdür. Yani sırf ayrıntı sırf ayrıntı. Konu anlatımı kitapları dandiktir. Soru bankaları çok aşırı kolaydır , kendini kandırırsın sadece. Her denemede 74 net falan yapan ben sınavda 59 neti zor gördüm. Dersanede edebiyat denemelerinde 56da 50 net çıkaranlar 35 net yapabildi en fazla lysde. Yani tamamen boş iş , boş kurum. Sonunda her "dersanesi" yazan yeri dersane zannetmeyin.

• hocam zafer yani tartışmasız :D
  • quote:

quote:

quote:

Dersaneden çok etüt merkezi gibi çalışıyorlar. Mesela soru-yanıt olayı falan yoktur. Ders haricinde ders işlemez hocaları. Bire bir alırsın ama hocaların sürekli işi çıkar. Çünkü iyi bir kurumsallaşması yoktur analitik'in.

Yayınları bir kaç ders haricinde kötüdür. Yani sırf ayrıntı sırf ayrıntı. Konu anlatımı kitapları dandiktir. Soru bankaları çok aşırı kolaydır , kendini kandırırsın sadece. Her denemede 74 net falan yapan ben sınavda 59 neti zor gördüm. Dersanede edebiyat denemelerinde 56da 50 net çıkaranlar 35 net yapabildi en fazla lysde. Yani tamamen boş iş , boş kurum. Sonunda her "dersanesi" yazan yeri dersane zannetmeyin.

yeterince açıklayıcı oldu zaten aklım daha çok zaferdeydi.. teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik mi? İstatistik mi?
    16 yıl önce açıldı
    Birey b geometri zor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaferde 2 senemdeyim.Müdür ve müdür yardımcıları çok otoriter,şikayette felan hemen ilgileniyorlar..Dergi ve yayınları sosyal hariç bence kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Zaferde 2 senemdeyim.Müdür ve müdür yardımcıları çok otoriter,şikayette felan hemen ilgileniyorlar..Dergi ve yayınları sosyal hariç bence kaliteli.

tesekkürler zaferdeyim galiba
  • Tabiki pi analitik burda en iyi öğretmenler pi analitikte sınıflar 15 kişilik :) Zaferin cocuk sorularını çözerek anca ego tatmin edersin ve bildiğim kadarıyla kadrosu okadar iyi değil + sınav olarak femden biraz kolay olsada zafer - ugur ve maltepeden iyidir zaten tek pi sınavına odaklanıcak olursangerek yok ama ben kendi adıma memnunum gecen sene finaldeydm finalin işi gücüde para ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 15 Aralık 2011; 22:12:09 >
  • Pi analitikteyim hayatımda gördüğüüm en moktan dershane..

Paramı geri alabilsem çıkacağım hatta zaten sözelim evde kendim daha iyi çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Tabiki pi analitik burda en iyi öğretmenler pi analitikte sınıflar 15 kişilik :) Zaferin cocuk sorularını çözerek anca ego tatmin edersin ve bildiğim kadarıyla kadrosu okadar iyi değil + sınav olarak femden biraz kolay olsada zafer - ugur ve maltepeden iyidir zaten tek pi sınavına odaklanıcak olursangerek yok ama ben kendi adıma memnunum gecen sene finaldeydm finalin işi gücüde para ;)

nerdesin? 15 kişilik sınıflar çok iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Pi analitikteyim hayatımda gördüğüüm en moktan dershane..

Paramı geri alabilsem çıkacağım hatta zaten sözelim evde kendim daha iyi çalışıyorum.

bu kadar kötü bi dersane olduğunu tahmin etmemiştim.. teşekkür ederim cevap için :)
  • Kardeşim bunları yazanlara bir sor bakalım acaba netleri nasıl kaç net yapıyorlar. Ben mezunum Geçen sene ygs de heyecan yüzüne afalladım. İlk sınavda arkadaşlarım 1600 2000 830 gibi sıralara yerleşince moralim çok bozuldu toparlayamadım. Geçen sene bizim dershaneden arkadaşlarımın kazandığı yerleri yazayım

Hacettepe tıp türkçe
    Ankara tıp gazi tıp ankara dişçilik 9 eylül ftr boğaziçi pdr(sayısalı 10bindi eadan gitti) hacettepe otomotiv hacettepe ergoterapi gazi de mühendislikler falan vardı baya maltepede ise bir tane odtü ee bir tanede ordu tıp vardı gerisini siz düşünün

AYRICA

Maltepedeki arkadaşlara kimyacıları muhakkak pianalitikin soru bankasını çözün demişti.

Nesibe aydındaki arkadaşlarımda(2kişi) hocaları pianalitik fizik ve matematik soru bankalarını önermiş çözüyorlardı biri fatih tıpta diğeride ankara ee de

Senin şubeni bilemem ancak Kütahya İzmir ve ankarada gayet iyi başarılar var. Ancak hiç kimse yayınlar hakkında atıp tutmasın.Elimde zafer matematikte var(bitmek üzere).Biraz daha güzel ancak LYS(Pinin) kitapları gerçekten sağlam
    Öğretmen konusuna gelince o idarecilere öğretmeni yayın şirketi yollamıyor.Haberiniz olsun.

Dipçik benim sınıf 8 di 11 e çıktı 12 kilerde 15-16 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 16 Aralık 2011; 18:37:37 >

• quote:

quote:

Tabiki pi analitik burda en iyi öğretmenler pi analitikte sınıflar 15 kişilik :) Zaferin cocuk sorularını çözerek anca ego tatmin edersin ve bildiğim kadarıyla kadrosu okadar iyi değil + sınav olarak femden biraz kolay olsada zafer - ugur ve maltepeden iyidir zaten tek pi sınavına odaklanıcak olursangerek yok ama ben kendi adıma memnunum gecen sene finaldeydm finalin işi gücüde para ;)

nerdesin? 15 kişilik sınıflar çok iyiymiş

ahah :D valla diğerlerine yazık olmus burdaki pi şuan en iyi dershane konumunda çünkü diğer dershanelerin EN leri de bu dershaneye geldiler diğer dershaneler böyle olunca çok öğrenci kaçıdı ;) eğitim 10 numara öğretmenler 10 numara başka yerde nasıl bilemem ben cok ama cok memnunum fiyatıda tuzlu :) ama kimseyi takmadan git dershanelere adamlarla konus gözlemlemek istiyorum de gir derslere hangi dershane iyiyse onla devam et yoksa bende iyi baska yerdeki kötüdür ama ben memnun ötesindeyim :)

• quote:

Zafer'in çocuk soruları mı? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup milletin aklını karıştırmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknzbz

quote:

Zafer'in çocuk soruları mı? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup milletin aklını karıştırmayın lütfen.

mezun sayısalım ve bildiğim kadarıyla zaferin soruları piyasadaki birçok yayından daha zor.zaferden öyle sorular var ki senin hocaların bile ağlaya ağlaya çözer :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter749

quote:

quote:

mezun sayısalım ve bildiğim kadarıyla zaferin soruları piyasadaki birçok yayından daha zor.zaferden öyle sorular var ki senin hocaların bile ağlaya ağlaya çözer :D

Zafer dershanesinin mat kitabını çözülmüş şekilde koyayım isterseniz.Dershanedeki hocamız zaferden gelme rica edip 5'er liraya içeri verilen yayını aldık.(İstiyorsanız çekeyim kitabı)Zor diyorsan Uğur dersin Pi 2006 Öss Test Özeller ve Birey B bir adım ötesi testleri ve Fem Konu özetli soru bankası son testler

Ben yayın olarak femi sonra piyi tek geçerim(Araya birey fem simetri veya zirve)

• hehe valla bu sene denemesine girmiştim kolayca 374 aldım ne hikmetse :) neyse tamam bişey demiyorum cocuk gitsin dediğim gibi derslerine girsin ders işlenişine baksın karar versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter749

quote:

quote:

Zafer dershanesinin mat kitabını çözülmüş şekilde koyayım isterseniz.Dershanedeki hocamız zaferden gelme rica edip 5'er liraya içeri verilen yayını aldık.(İstiyorsanız çekeyim kitabı)Zor diyorsan Uğur dersin Pi 2006 Öss Test Özeller ve Birey B bir adım ötesi testleri ve Fem Konu özetli soru bankası son testler

Ben yayın olarak femi sonra piyi tek geçerim(Araya birey fem simetri veya zirve)

Zafer'in tüm sayısal kitapları mükemmeldir ve içerisinde pek çok sayıda zor soru barındırır,
    Ayrıca piyasada zor kitap dendiği zaman akla gelen ilk kitaplardan birisi de Zafer'dir,
    Ha ben daha zorunu isterim derseniz de buraya yazarım daha bir sürü kitap,
    Ama matematik geometri fizik kimya soru bankaları bu kitapların hepsi için de Zafer'i şiddetle öneriyorum,
    Biyolojisinin de konu anlatımlısı ayrıntılı kitap isteyenler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.