PHP'de yazdığınız kodun çıktısı ne demek? Yazıcıdan çıktı almak mı? PHP kodlarının çalıştırılmasını kastediyorsanız ayrı ayrı Apache, PHP, phpMyAdmin,... falan filan kurmak yerine WampServer, XAMPP gibi gerekli materyallerin tamamını kuran paketleri kullanmak çok daha kolay oluyor.
Revenge_94
kullanıcısına yanıt
Açtığınız konunun kimseye bir yararı olacağını sanmıyorum. Sizin dediğiniz şey biraz şöyle oldu html diliyle yazdığınız kodun çıktısını almanız için siteadi.html yapmanız lazım :) Php dilini kullanmak için apache zaaten şart olan bişey. php kodunu yazabiliyorsa zaten bunu bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: aksoydesign
Açtığınız konunun kimseye bir yararı olacağını sanmıyorum. Sizin dediğiniz şey biraz şöyle oldu html diliyle yazdığınız kodun çıktısını almanız için siteadi.html yapmanız lazım :) Php dilini kullanmak için apache zaaten şart olan bişey. php kodunu yazabiliyorsa zaten bunu bilir.
Apache sadece bir web sunucusudur ve kendi başına PHP çalıştıramaz.Apache üzerine PHP modülünü kurularak PHP desteği verilir. Kullandığınız localhost paketleri ise tüm modüllerin birleştirilmişidir
quote:
Orijinalden alıntı: R.
quote:
Orijinalden alıntı: aksoydesign
Apache sadece bir web sunucusudur ve kendi başına PHP çalıştıramaz.Apache üzerine PHP modülünü kurularak PHP desteği verilir. Kullandığınız localhost paketleri ise tüm modüllerin birleştirilmişidir
Aksini söylemedim zaten. yanlış birşey söylemişim gibi alıntı yamişsınız. merak etmeyin 15 senedir php kullanıyorum.