Beyler dalga geçmek kolay ama doğru mu bu yaptığınız bir düşünün. Belki çocuğun durumu yoktur abisinden babasından kalanları giyiyordur..
Kardeş :) Onlar benim arkadaşlarım ve durumlarıda bayağı iyi o bi tarzdır :) Ve gerçekten hiç bi şekilde apaçilikle alakaları yoktur ! Hepsinin dersi son derece iyi ve gerçekten çok düzgün çocuklar sadece yardım istedim. İsteyen eder istemeyen etmez zor birşey istemedm sadece elinizden gelen birşey varsa yapabilirmisiniz dedim... Ben hala inanıyorum birinin yardım edeceğine ! Metin çok teşekkürler kardeş ama bize hepsinin aynı fotoda olan bi montaj gerekiyor .. Yani senin yaptığın gibi ancak her köşede bir kişi :)
dostum resmin kalitesi çok düşük, o yüzden yapılsada pek güzel olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: MösYö
O en soldaki tip ne ya Apaçi :D arkadaşların mı var Ayrıca yani o fotodan o fotya apaçileeer
Gayet düzgün tipli çocuklar. Ota boka apaçi demek ne kazandırıyor?
Arkadaşlarında dediği gibi, resim kalitesiz yapılsada güzel bir çalışma olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: MösYö
O en soldaki tip ne ya Apaçi :D arkadaşların mı var Ayrıca yani o fotodan o fotya apaçileeer
tiplerinde bi tuhaflık yok.. sadece o resimle birleşince çok basit ve sıradanbir foto meydana gelcek...
@zehirlimanyak bence ödevini söyle öyle yarıdm iste yoksa bu 2 resim ile başarılı bi sonuç elde edilemez hem resminiz çok kalitesiz hem o boğaz manzarası ne alaka anlamış değilim.
bu senin için kardeşim
bu da benim için kardeşim :)
siyahlı cocuk gayet düzgün giyinmiş alay edick ne var anlamadım?
appachii kardeş eline sağlık yaaa gerçekten çok saol olay budur yaaa :)
Ayrıca at hırsızı olayıda çok hoşuma gitti onuda aldım arşivime
i Am Not Dead çok teşekkürler kardeş :) maksat laf olsun diye konuşanlar çok :)
deniz c kardeş evet doğru söyledin ama geç kaldım uygulamak için :D appachii kardeş halletmişti bile hemde tam istediğimiz gibi :) Yardım etmeyi düşünmen bile yeter bile kardeş :)
Gny* Sanada çok teşekkürler kardeş dediğin gibi ota b*ka laf :)
y.ulus kardeş sanada çok teşekkürler ama yapacak bişey yoktu :) Resmi çektik bi kere bir daha toplanıp çekemezdik :)
Hepinize çok teşekkür ederim yardım etmek içlerinden geçenlere bile :)
İyi geceler !!
bildiğiniz çok işlevlibi photoshop programı adı yazamısınız.
quote:
Orjinalden alıntı: MoNtEo0707
bildiğiniz çok işlevlibi photoshop programı adı yazamısınız.
Photoshop
arkadaşım ne yapacaksınız bu resim ile :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme