quote:Orijinalden alıntı: Freddiew Beyler şu resmin altındaki fire and blood targaryen yazısını kaldırabilirmisiniz?
quote:Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak Oglum ne adamsiniz ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: BurakYZ quote:Orijinalden alıntı: Freddiew Beyler şu resmin altındaki fire and blood targaryen yazısını kaldırabilirmisiniz? olm nasıl yapıyosunuz bunu? Bende amatörce bi şeyler yapıyorum.Doldur diyerek mi yapıyorsunuz?
quote:Orijinalden alıntı: HurinThalion quote:Orijinalden alıntı: BurakYZ quote:Orijinalden alıntı: Freddiew Beyler şu resmin altındaki fire and blood targaryen yazısını kaldırabilirmisiniz? olm nasıl yapıyosunuz bunu? Bende amatörce bi şeyler yapıyorum.Doldur diyerek mi yapıyorsunuz? yahu akıl var aç paint i o yandaki siyah yerlerden kes kopyala o yazının üstüne yağıştır en iyi psci bile anlamaz
HurinThalion kullanıcısına yanıt Yok hocam Photo Shop CC sürümünde sol tarafta yara bandı var onda kaldırma istediğim yeri seçiyorum tamamdır.