Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
70.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geldiğinde yarımdı şarjı 4,5 saat konuştum
    sonra geçen salı gecesi şarja taktım çarşamba öğlen gibi çıkardım
    bugün akşam yarıya indi şarjı
    tüm aramalar süresi toplamı 05:32 :)
    bekleme süresi 2 ay oluyor mu bilmem ama konuşma süresi gerçekten 8 saati bulacak gibi geliyor

Bu arada ufak kurcalama karıştırma dışında
    konuşmaktan başka birşey yapmıyorum makinayla.
    Ve saat fln gibi sorunlar da olmadı sadece bir kez bi ileri düzelttim tekrarlamadı.

Yalnız mesaj yazarken Türkçe T9 özelliği ya yok ya ben bulmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge_of_nights -- 6 Haziran 2009; 1:07:02 >

Orjinalden alıntı: judge_of_nights

abi bu telefon harbi süper bir alet
    geldiğinde yarımdı şarjı 4,5 saat konuştum
    sonra geçen salı gecesi şarja taktım çarşamba öğlen gibi çıkardım
    bugün akşam yarıya indi şarjı
    tüm aramalar süresi toplamı 05:32 :)
    bekleme süresi 2 ay oluyor mu bilmem ama konuşma süresi gerçekten 8 saati bulacak gibi geliyor

Bu arada ufak kurcalama karıştırma dışında
    konuşmaktan başka birşey yapmıyorum makinayla.
    Ve saat fln gibi sorunlar da olmadı sadece bir kez bi ileri düzelttim tekrarlamadı.

Yalnız mesaj yazarken Türkçe T9 özelliği ya yok ya ben bulmadım :)

UĞRAŞ Kİ: TELAFİ EDECEK BUNCA ZARAR VAR!

• quote:

Orjinalden alıntı: alos_21

mesaj editöründeyken # tuşuna uzun bas giriş metodu menüs açılacak oradan T9Türkçe seçersin mesaj editörüne geri döner burada * tuşuna basarak istediğin metodu kullanabilirsin

Teşekkürler dostum.

Bu arada 9sa02dk sonunda ilk şarjımı bitirdim :)

telefonu dün aldım. hemen kurcalamaya başladım. ilk izlenimlerim çok olumlu oldu. ekranı falan daha kötü bekliyordum. daha önce belirtilen saat sorunu bende de oldu ve burada yazılanlara bakarak bişeyler yaptım. oldu mu bu gece belli olacak. bazı yerlerde çeviri sorunu var. (görüntüle yazması gereken yerde oyunlar yazıyor). bluetooth hemen çalıştı. bilgisayarımdan bir mp3 attım tel hafızasına (zil sesi yapmak için). lakin telefonda attığım mp3 ü bulamadım. müzik çalar altında parçalar kısmında da hiçbirşey görünmüyor. bellek durumuna baktığımda kapladığı alan görülüyordu. acaba dosyada mı bir problem var diye başka bi mp3 daha attım. oda aynı şekilde ne dosyalarım da ne de başka biyerde görünüyordu. tabi bellek de giderek doluyodu. daha sonra bir jpg resim attım ufak bişey (duvarkağıdı yapmak için). dosyalarımın altında resimler kısmında görünüyordu bu sefer. ama açmaya çalıştığımda telefon kitlendi ve kapandı.

merak ettiğim:

1) Bu sorunlar bir tek bende mi oluyor yoksa daha önce başına böyle şeyler gelen var mı?
    2) Telefon belleğine mp3 falan yükleyemiyor muyuz? Eğer böyle bir kısıt varsa neden bluetooth üzerinden dosyayı kabul etti?
    3) Bellekte yer kaplayan ama benim göremediğim dosyaları görme imkanım var mı?
    4) mp3 leri göremediğim için silemiyorum da. Acaba tel belleğindeki dosyaları başka bir yerden silme yada telefon belleğine komple format atmak gibi bir imkanım var mı?
    5) Bu sorunlar için aleti servise mi göndermek lazım? internette yazılım güncellemesi falan bulunmaz mı bunun? daha önce servislerin eline düşmüş arkadaşlar memnunlar mı? servis de alet yaklaşık ne kadar kalır?
    6) Hafıza kartlarının bazıları sanırım problem çıkarıyormuş. micro SD kart için marka önerisi olan var mı?
    7) BU ALETİ ALMAKLA HATA MI YAPTIM?

tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: protagoras

selamlar.

telefonu dün aldım. hemen kurcalamaya başladım. ilk izlenimlerim çok olumlu oldu. ekranı falan daha kötü bekliyordum. daha önce belirtilen saat sorunu bende de oldu ve burada yazılanlara bakarak bişeyler yaptım. oldu mu bu gece belli olacak. bazı yerlerde çeviri sorunu var. (görüntüle yazması gereken yerde oyunlar yazıyor). bluetooth hemen çalıştı. bilgisayarımdan bir mp3 attım tel hafızasına (zil sesi yapmak için). lakin telefonda attığım mp3 ü bulamadım. müzik çalar altında parçalar kısmında da hiçbirşey görünmüyor. bellek durumuna baktığımda kapladığı alan görülüyordu. acaba dosyada mı bir problem var diye başka bi mp3 daha attım. oda aynı şekilde ne dosyalarım da ne de başka biyerde görünüyordu. tabi bellek de giderek doluyodu. daha sonra bir jpg resim attım ufak bişey (duvarkağıdı yapmak için). dosyalarımın altında resimler kısmında görünüyordu bu sefer. ama açmaya çalıştığımda telefon kitlendi ve kapandı.

merak ettiğim:

1) Bu sorunlar bir tek bende mi oluyor yoksa daha önce başına böyle şeyler gelen var mı?
    2) Telefon belleğine mp3 falan yükleyemiyor muyuz? Eğer böyle bir kısıt varsa neden bluetooth üzerinden dosyayı kabul etti?
    3) Bellekte yer kaplayan ama benim göremediğim dosyaları görme imkanım var mı?
    4) mp3 leri göremediğim için silemiyorum da. Acaba tel belleğindeki dosyaları başka bir yerden silme yada telefon belleğine komple format atmak gibi bir imkanım var mı?
    5) Bu sorunlar için aleti servise mi göndermek lazım? internette yazılım güncellemesi falan bulunmaz mı bunun? daha önce servislerin eline düşmüş arkadaşlar memnunlar mı? servis de alet yaklaşık ne kadar kalır?
    6) Hafıza kartlarının bazıları sanırım problem çıkarıyormuş. micro SD kart için marka önerisi olan var mı?
    7) BU ALETİ ALMAKLA HATA MI YAPTIM?

tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

1)saat problemi dışındaki sorunlarını duymadım bugüne kadar hiç kimseden
    2)telefon belleğine doluncaya kadar mp3, resim vs. yükleyebilirsin. öyle bir kısıtlama söz konusu değil
    3)eğerki telefona birşey yükledikten sonra Dosyalarım menüsü altındaki klasörlerin içerisinde bulamıyosan yüklediğin içerikleri bu bir sorundur.
    4)telefonu pc'ye bağla, belki attığın dosyaları pc'den görüp silebilirisin. hafıza kartı için biçimlendirme seçeneği var fakat telefon hafızası için böyle bişey yok bildiğim kadarıyla
    5)eğerki attığın dosyaları bulamıyosan cihazda bence bi servise görünse iyi olur. servis hakkında yorum yapamayacağım çünkü işim olmadı hiç
    6)ben 2gb'lık kingston kullanıyorum bi sorun yaşamadım. fakat 1gb'lık hafıza kartını FAT16 veya FAT32 formatında, 2gb'lık hafıza kartını ise sadece FAT32 formatında destekliyor. kartları telefona takmadan önce buna göre biçimlendir yoksa kartı görmeyebilir.
    7) ???????

• arkadaşlar öldümü bu başlık?? nerde x500 kullanıcıları?? tecrübelerinizi paylaşın lütfen. cihazla aranız nasıl??
  • * Doğru valla birşey yazan yok. Benimki hala saati ileri alıyor. Onun yüzünden işe erken gittim, rezil olduk millete Yok mu daha bunun bir çaresi.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B
  • ** Bir de az önce telefonla konuşurken aklıma geldi konuşma esnasında iki tek sinyal veriyor, her konuşmada oluyor. Ne olaki bu? Sesi kesme imkanımız var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

** Bir de az önce telefonla konuşurken aklıma geldi konuşma esnasında iki tek sinyal veriyor, her konuşmada oluyor. Ne olaki bu? Sesi kesme imkanımız var mı?

ileri alma problem 1defa yaşadım forumdaki tavsiyeleri uyguladım birdaha yaşamadım :D
    dakika hatırlatıcı diye bi özelliği var her dakika başında sinyal veriyor sanırım bundan bahsediyosun
    menü>aramalar>arama seçenekleri>dakika hatırlatıcı>kapalı
    buradan kapatacaksın.
    he birde herhangi versiyon yenilemesi yayınlanmadı dimi bi bilgin varmı??
  • Güneş ışığında görünmeyen ekran için profillerden dış mekanı seçin oldukça rhatlatıyor ekran görünebiliyor.

Orjinalden alıntı: zzoorroo

Güneş ışığında görünmeyen ekran için profillerden dış mekanı seçin oldukça rhatlatıyor ekran görünebiliyor.

dış mekan diye bir profil yok açık hava demek istedin sanırım. diğer profillerdede alabilirsin o görüntüyü sadece ekran aydınlatmasını açman yeterli
  • * Sağolasın kapattım dakika hatırlatıcıyı açıkmış. Yayınlanan birşey yok bildiğim. Bir de hangi ayarları yapınca düzelmişti. Önceki sayfaları okuduğumda pek düzeltebilene rastlamamıştım.
    quote:

quote:

** Bir de az önce telefonla konuşurken aklıma geldi konuşma esnasında iki tek sinyal veriyor, her konuşmada oluyor. Ne olaki bu? Sesi kesme imkanımız var mı?

ileri alma problem 1defa yaşadım forumdaki tavsiyeleri uyguladım birdaha yaşamadım :D
    dakika hatırlatıcı diye bi özelliği var her dakika başında sinyal veriyor sanırım bundan bahsediyosun
    buradan kapatacaksın.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B

• ben xenium serisinin ilk telefonunu kullandım şuanda w910i kullanıyorum. Philipste multimedia özellik arayanlar mutlaka hayal kırıklığı yaşar. Donma beyaz ekran vs. bendede vardı ama nadirdi rahatsız etmezdi. Batarya gerçekten hakkını veriyor. Çok zaman işime yaradı bu batarya olayı. Telefonumu şarj etmeyi gerçekten unutuyordum

Gerçekten ben multimedia özellik pek aramam pil yeterli diyenler için philips çok güzel bi telefon
    *yerel ayarlar = gmt+2 atina beyrut bükreş kahire şam istanbul..... seçili iken >seçeneklr gün ışığı tasarrufu = kapalı
    hepsi bu kadar. birde cihazı yeniden başlat bakalım düzelecekmi?
    quote:

* Sağolasın kapattım dakika hatırlatıcıyı açıkmış. Yayınlanan birşey yok bildiğim. Bir de hangi ayarları yapınca düzelmişti. Önceki sayfaları okuduğumda pek düzeltebilene rastlamamıştım.
    quote:

quote:

buradan kapatacaksın.

• * Günışığı tasarrufu seçeneğini bulamadım.
    quote:

öncelikle şunu belirteyim şebeke sağlayıcım vodafon. bazı kullanıcılar sorunun şebekeden kaynaklandığını söylemişlerdi neyse ayarlara geçeyim
    ayarlar>genel>saat ve tarih>uluslararası saat>
    *saat durumu = kapalı
    *yerel ayarlar = gmt+2 atina beyrut bükreş kahire şam istanbul..... seçili iken >seçeneklr gün ışığı tasarrufu = kapalı
    hepsi bu kadar. birde cihazı yeniden başlat bakalım düzelecekmi?
  • slm arkadaslar bende aldım bu telefondan edirnedeim şuanda ve yedek bi batarya almak istiyorum
    galiba sadece servisinden alabilirmişim ama servisine ulaşabilecegim bi numara bulamadım
    tek buldugum numara 0800 261 33 02 bu numarada hata veriyo yardımcı olurmusunuz..
    hergun nete giremiyorum ama en yakın zamanda girip bakıcam gec cvp verebilirim şimdiden kusura bakmayın..

idare ediyoruz işte ben 185 liraya almıştım
    alo diyorum ve beni hiç yarı yolada bırakmıyor

Orijinalden alıntı: darbelux

Arkadaşlar bu telefonun mesaj yazımı nasıl rahat mı? Eğer rahatsa ona göre almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Seri bir şekilde rahat mesaj yazabilir miyim bu telefonda?

mesaj yazımı rahat ama diğer faktörleride göz önünde bulundur bence.

saat problemi 2-3 hafta önce bendede oluştu. 1saat ileri alıyor. hiçbir ayarını kurcalamadım kendiliğinden ortaya çıktı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.