Şimdi Ara

Philips ve Ps3 görüntü sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Menüde görüntü düzeliyorsa hd olarak görüntü alıyorsun demektir. Bende böyle oluyordu ben sadece 1080p yi seçmiştim ayarlardan oyun 720p olduğu için algılamıyordu ve çamur grafiklerle oyuna giriyordu. Fakat hem 720p hem 1080p işaretleyince oyuna girerken otomatik 720p ile giriyordu. Sende de öyle olması gerekir fakat öyle değil diyorsun. O zaman birşey diyemeyeceğim ne yazik ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Menüde görüntü düzeliyorsa hd olarak görüntü alıyorsun demektir. Bende böyle oluyordu ben sadece 1080p yi seçmiştim ayarlardan oyun 720p olduğu için algılamıyordu ve çamur grafiklerle oyuna giriyordu. Fakat hem 720p hem 1080p işaretleyince oyuna girerken otomatik 720p ile giriyordu. Sende de öyle olması gerekir fakat öyle değil diyorsun. O zaman birşey diyemeyeceğim ne yazik ki.

Allah razı olsun vakit ayırdın ilgilendin bilgilerini paylaştın herşey için çok teşekkür ederim
    mutlu seneler dilerim şimdiden Allaha emanet ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: aptt

quote:

Menüde görüntü düzeliyorsa hd olarak görüntü alıyorsun demektir. Bende böyle oluyordu ben sadece 1080p yi seçmiştim ayarlardan oyun 720p olduğu için algılamıyordu ve çamur grafiklerle oyuna giriyordu. Fakat hem 720p hem 1080p işaretleyince oyuna girerken otomatik 720p ile giriyordu. Sende de öyle olması gerekir fakat öyle değil diyorsun. O zaman birşey diyemeyeceğim ne yazik ki.

Allah razı olsun vakit ayırdın ilgilendin bilgilerini paylaştın herşey için çok teşekkür ederim

Teşekkürler. Umarım sorunun hallolur. Halledersen bizi de buradan bilgilendirirsin

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Umarım sorunun hallolur. Halledersen bizi de buradan bilgilendirirsin

televizyonları kutularına koyacam direk yetkili servise gidecem olmadı bu işi bakırköyde yapan khalkedon elektrnik var oraya gideceğim. sorun televizyonda mı ps3 temi ancak o zaman anlıyacaz heralde

• Çok tuhaf bir problem. Bende hem Full HD Led hem de eski HD Ready LCD Philips var ama böyle bir problem yaşamadım
  • Aynı sorun

Tuşa basılı tutma, görüntü ayarları-negatif
    Başka tv- negatif
    Kablo değişimi- negatif
    Harddisk değişimi- negatif
    Format - Negatif
    Vs vs

Sonuç olarak siyah ekran, sadece av kablo yada component ile görüntü geliyor. Hdmi görüntü almıyor. Sorun başka Tv'ye bağlayınca başladı.

Geriye sadece ps3 hdmi girişi sorunu kalıyor, o da anlamsız.

Neyse konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa zaman içinde 2 televizyonuda alıp yetkili teknik servise gidecem bu durumu çözmelerini bekliyeceğim. her durumdan haber edecen sizleri ben kafayı yedim başkası yemesin
  • Garip bendede philps tv var kumandan oyun moduna alıyorum ayarlardan ve sorunsuz oynuyorum. oyun modu varsa almayı denermisin.
  • quote:

kısa zaman içinde 2 televizyonuda alıp yetkili teknik servise gidecem bu durumu çözmelerini bekliyeceğim. her durumdan haber edecen sizleri ben kafayı yedim başkası yemesin

çözümü buldunuz mu hocam arkadaşımdada aynı sorun var çözemedik bir türlü.
  • Konuyu takipteyim, internetten hızlıca baktım böyle bir sorun tv nin anakartının değişmesiyle ortadan kaldırılmış Teknik servise gönderin direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: eesz

Konuyu takipteyim, internetten hızlıca baktım böyle bir sorun tv nin anakartının değişmesiyle ortadan kaldırılmış Teknik servise gönderin direk

servis geldi gelmesinede televizyonu göndermeye cesaret edemedik zaten garantiside nisanda bitti. ps3 almaktan da vazgeçtim çünkü televizyon yok evde başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

quote:

kısa zaman içinde 2 televizyonuda alıp yetkili teknik servise gidecem bu durumu çözmelerini bekliyeceğim. her durumdan haber edecen sizleri ben kafayı yedim başkası yemesin

teknik servis eve geldi cihazları verin bakalım dediler lakin adamlara güvenipte cihazları vermedim. çünkü adam alıdğı gibi götürecekti ne kutuya koyacaktı ne bır sarma ıslemeı yapacaktı buyuk araba var dedi bırsey olmaz dedi bende guvenemedım vermedım. sorunu bız cozemezsek fabrıkaya gonderım yaparız dedıler. fabrıkadan 40 ıs gunu ıcınde cevap gelır dedi. uzun vadeli iş ve de adamlara guvenemedım vermedım. ps3 yok artık evde satın alacaktım almaktanda vazgeçtım.

• quote:

quote:

quote:

teknik servis eve geldi cihazları verin bakalım dediler lakin adamlara güvenipte cihazları vermedim. çünkü adam alıdğı gibi götürecekti ne kutuya koyacaktı ne bır sarma ıslemeı yapacaktı buyuk araba var dedi bırsey olmaz dedi bende guvenemedım vermedım. sorunu bız cozemezsek fabrıkaya gonderım yaparız dedıler. fabrıkadan 40 ıs gunu ıcınde cevap gelır dedi. uzun vadeli iş ve de adamlara guvenemedım vermedım. ps3 yok artık evde satın alacaktım almaktanda vazgeçtım.

Hocam biz sorunu çözdük kablodanmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam biz sorunu çözdük kablodanmış.

evde kablo arşivi yaptım. en az 5 farklı markadan kablo aldım 1.4 versiyonu olan altın uçlu hdmı kablo aldım lakin sorunu çözemedim. sırf bu yüzden ps3 ps4 xbox 360 alamıyorum . daha doğrusu almaktan vazgeçtim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.