Şimdi Ara

Philips ve Ps3 görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerden çok özürdiliyorum konuyu yanlış yere açtıysam beni affedin,rica ediyorum bana akıl verirmisiniz.

1- teknosadan 2012 mayıs ayın da 2 adet Philips led tv aldım
    2-32pfl3506h ve 40pfl5606h modellirini aldım
    3-bugüne kadar herhangi bir sorun çok şükür olmadı lakin bir arkadaşımdan ps3 aldım evde boş zamanlarımda vakit geçirmek için.
    4- Geldik asıl probleme;

bu iki cihazdan da görüntü alamıyorum ps3 bağlıyorum hdmı kablo ile hdmı1 hdmı2 hdmıslide çıkışlarına lakin görüntü alamıyorum.
    2009 yılında alınan bir LG lcd tv de görüntü aldım yeni model LG led tv de görüntü aldım yeni model samsung led tv de görüntü var
    İstanbul Marmara forumda ki teknosa mağazasına gittim ps3 ile birlikte orada başka maka ve model cihazlara bağladık ps3 orada da görüntü var
    3 farklı hdmı kablosu ile evde ki televizyonlara bağlantı kurdum evde ki televizyonlardan görüntü gelmiyor
    işin daha da garibi evde ki televizyonlarda d'smart hd uydu alıcısının dekoderi var görüntü geliyor laptop bağladım görüntü var masaüstünü bağladım görüntü var.

ps3 resetleme işlemi yaptım (ps3 açılırken açma tuşuna 8sn basıp 2. bip sesi gelene kadar yapılan ekran ayarlarını sıfırlama durumu bunuda yaptım) lakin yine sonuç alamadım

Ps3 Component kablo ile bağladım (5 uçlu girişi olan) görüntü geldi lakin ps2 görüntüsü geldi (iyi görüntü değil yani) neyse burada ps3 hdmı ayarlarını yapmak için çabaladım olmadı hdmi bağlant algılandı diyor X'e basıyorum ekran kararıyor ve öylece kalıyor

Philips cihazlarının güncellemesini yaptım yine sonuç aynı

şimdi başka bi hdmı kablo ile denedim( bu 4.hdmı kablo) üst katta ki komuşumuzun sunny marka televizyonunda çalışan ps3 bizim evde çalışmıyor ( yani görüntü gelmedi yine)

ps3 versiyonu düşük dediler gittim 100lira verdim versiyon güncellemesi yaptırdım (kopya oyun çalıştırması için yapılan uygulama) heryerde çalışan ps3 evde ki televizyonlarda yine çalışmadı (YANİ YİNE GÖRÜNTÜ YOK)

BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ OLABİLİRMİSİNİZ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aptt -- 28 Aralık 2013; 2:27:17 >

• 24 kişi bakmış okumuş lakin bi cevap veren yok
  • Herseyi yapmssn yazcak birsey kalmamıs bırde tv bólümüne aç konuyu
  • Yapman gereken hariç herşeyi yapmışsın

Bende de philips var, görüntü yoktan kastın ekranın siyah olması değil mi ? yani tv sinyal yok tarzı bişey demiyor ?
    Eğer dediğim gibi sadece siyah ise ve kumandadan menüye gir, akıllı görüntü ayarlarını sıfırla. Kontrast veya parlaklık fazla düşük ise tv görüntüyü yansıtmıyor.

Özet: Tv'yi fabrika ayarlarına döndür ama öncesinde kanalları usb ye kaydet bir daha dizme ile uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zett89 -- 28 Aralık 2013; 10:32:39 >
  • Composite kablo deneyin.
  • Resetleme olayını dikkatli yap bence. Bendede görüntü gelmemişti kablo bozuk felan zannettim şöyle çözüm buldum.

ps3ü scart ve hdmi ile bağla tv ye aç ps3ü sonra hem hdmi ya bak görntü gelmismi diye hemde scarta bak. Bende scarta görüntü gelmişti ve hdmi görüntü aktarayımmı diye sordu evet deyince problem çözüldü denemende yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Herseyi yapmssn yazcak birsey kalmamıs bırde tv bólümüne aç konuyu

tv bölümünde açtım konuyu 33 kişi bakmış cevap veren yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zett89

Yapman gereken hariç herşeyi yapmışsın

Bende de philips var, görüntü yoktan kastın ekranın siyah olması değil mi ? yani tv sinyal yok tarzı bişey demiyor ?
    Eğer dediğim gibi sadece siyah ise ve kumandadan menüye gir, akıllı görüntü ayarlarını sıfırla. Kontrast veya parlaklık fazla düşük ise tv görüntüyü yansıtmıyor.

Özet: Tv'yi fabrika ayarlarına döndür ama öncesinde kanalları usb ye kaydet bir daha dizme ile uğraşma.

durumu şöyle izah edeyim hdmı bağlantısını yapıyorum hdmı1 seçiyorum yada hangı porta bağladıysam onu kumanda dan seçiyorum sinyal yok uyarı geliyor her iki televizyonda da bu durum böyle.

fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine değişen gelişen bir durum yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Composite kablo deneyin.

denedim sonuç yine aynı. kabloyu teknosadan aldım

http://www.teknosa.com/urunler/125081081/kontorland-ps-3010-ps2ps3-komponent-av-kablo

bunu yaptığım vakit ext2 seçeneğini setim görüntü geldi lakin çok köt ps2 görüntüsü gibi geldi.

hdmı bulundu diye uyarı verdi başlarda X 'e basın dedi bastım 30sn sonra ekran eski ayarına gelir dedi lakin X'e bastım ekran karardı ne ses var ne seda hiçbirşey olmadı

ekran siyah siyah yarım saat bekledim düzelir diye de düzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: LaraCroft*

Resetleme olayını dikkatli yap bence. Bendede görüntü gelmemişti kablo bozuk felan zannettim şöyle çözüm buldum.

ps3ü scart ve hdmi ile bağla tv ye aç ps3ü sonra hem hdmi ya bak görntü gelmismi diye hemde scarta bak. Bende scarta görüntü gelmişti ve hdmi görüntü aktarayımmı diye sordu evet deyince problem çözüldü denemende yarar var.

dediğin işlemi defalarca yaptım scart tan görüntü geldi geliyorduda zaten lakin hdmı için aynı şeyleri söylemem çok zor
    hdmı görüntü aktarma olmuyor hiçbir türlü X'e basıp evet diyorum hani o ekran kararıyor ya işte öyle de kalıyor

çözümü nasıl olacak bu işin inan anlamış değilim :(

• Çok ibretlik bir sorun evren sana oynamaman için mesaj yolluyor.
    Yani baktım herşeyi yapmışın sorun tek bir yerde değil gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 28 Aralık 2013; 13:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Çok ibretlik bir sorun evren sana oynamaman için mesaj yolluyor.
    Yani baktım herşeyi yapmışın sorun tek bir yerde değil gibi duruyor.

yok mu çözümü daha önce böyle bir durumla karşılaşan ve çözen yok mu cidden kafayı sıyırdım son 2 gündür :(
  • Composit ve hdmi kabloyu aynı anda tak, aletin görüntüsünü resetle ps3 açma tuşuna uzun süre basarak, composit görüntüden gir alete, görüntü ayarlarından hdmi ı seç bu şekilde olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Composit ve hdmi kabloyu aynı anda tak, aletin görüntüsünü resetle ps3 açma tuşuna uzun süre basarak, composit görüntüden gir alete, görüntü ayarlarından hdmi ı seç bu şekilde olması lazım.

dediğiniz işlemi şöyle yaptım

composit ile görüntüyü aldım
    ps3 ekran görütüsünü resetledim
    ekran ayarlarına girdim
    video çıkış ayarlarına girdim
    tv nizde ki konektör tipini seçin dedi
    hdmı seçtim

x düğmesine basın ekran bu ayara göre görüntülenecek ayar hatalıysa ekran geçici olarak boş görütülenir.ardından 30saniye sonra sistem önceki ekrana döner dedi
    değiştir dedim x e bastım
    ekran karardı
    bekledım bekledım ve sonunda
    yine aynı seçim ekranına geldim
    bu işlemi defalarca yaptım
    hdmı giriş yerine de baktım orada da sinyal yok uyarısı aldım

anlıyacağınız hala hdmı dan görüntü alamadım alamıyorum da

• Bir arkadaşımda elektrik dalgaları hdmi girişi yakmıştı; o hdmi dan görüntü alıyor musunuz?
  • quote:

Bir arkadaşımda elektrik dalgaları hdmi girişi yakmıştı; o hdmi dan görüntü alıyor musunuz?

tüm hdmı lardan görüntü alabiliyorum dsmart hd uydu alıcı var göruntu alıyorum evde 2 tane laptop var hdmı goruntu alıyorum masaustu bılgısayar var onu bagladım ondan da goruntu alıyorum tum hdmı gırıslerını tek tek denedım ps3 ten goruntu alamıyorum

• Görüntü reset olayını alet kapalı iken yapıyorsunuz değil mi açıkken değil?
  • quote:

Görüntü reset olayını alet kapalı iken yapıyorsunuz değil mi açıkken değil?

dediğini tam olarak anlamadım yada şöyle söyliyeyim televizyon kapalıyken ps3 ün görüntü resetini mi yap diyorsun? hemen deniyip söylüyorum son durumu
  • quote:

Görüntü reset olayını alet kapalı iken yapıyorsunuz değil mi açıkken değil?

Malesef yine olmadı televizyon kapalıyken ps3 görüntü reset olayını yaptım sonra açtım televızyonu hdmı girişine tıkladım yine sinyal yok uyarısı geldi
  • Yok hayır TV açık ps3 kapalı olacak; hdmi kablo da takılı olacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.