Teğmen
16 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
26 kasım 2019 salı günü 65'' arçelik marka televizyon aldım. Cumartesi günü kuruluma geldiler,cihaz kurulduktan sonra ses ve görüntü problemi verdi. hdmı girişleri çalışmıyor. sadece İnternet çalışıyor. Gelen teknik servis arkadaş hem bilgisiz hem de çok yalan söylemeye başladı. değişim talep ettim. teknık servis tamam dedi çıktı gitti. merak ettim ve akşam 5 gibi arçelik müşteri hizmetlerini aradım. durumu izah ettim değişim ne zaman olur diye sordum, telefonda ki kadın bana değişim ile ilgili bilgi olmadığını kurulumun yapıldığını çalışır bir şekilde teslim edildiğini bildirdi. hemen bayiye gittim durumu izah ettim gelen ekipten şikayetçi oldum. değişim işlemini başlattılar. 5 aralık günü yeni televizyon ve baska bir teknık servıs gonderdiler. cihaz kuruldu ve yine arızalı çıktı . iade istiyorum televizyonu istemiyorum dedim. servistekiler o kadar bilgisiz eğitimsiz yalancı ve cahiller ki televizyonu iade almamak için ellerinden geleni yaptılar yok hdmı kablosu bozuk yok hdmı kablosu 1.4 değil 2.0 olacak 4k yayın için. vay efendim cihaz sağlam anten hattı çanak sıkıntılı. Gerekli cevapları verdim bayiyi ve müşteri hizmetlerini cep telefonu ile aradım konferans konuşması yaptım servis ekibi duysun diye de hoparlörü açtım. 3 farklı kişi tek sorun 3 farklı saçma sapan çözüm ve bilgi ile 20 dk konuştu. dinledim. tek kelime ettim. iade ediyorum istemiyorum. televizyonu götürdüler. duvar delik deşik evde televizyon yok.

Bu ülke de bu işler neden böyle gidiyor anlamıyorum. neden yalan söyleniyor,neden eksik ve gereksiz bilgi ile iş yapılıyor. Demek ki 65'' televizyonlarda üretim kaynaklı hatalar var. Bunu kabul etmek bu kadar mı zor. Şimdi markayı mı kötülemek lazım çalışanlar yüzünden .

Sizin başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız ? yine arçelik alır mıydınız ? fiyat çok uygun 65'' için
Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum.

* ekim ayında düğünüm var ve kirada oturmak yerine ev almaya karar verdım. uzun arayıslarımın sonun da bütçeme uygun bir ev buldum.

zeytinburnunda oturuyorum, iş yerim bakırköyde eşimde bakırköyde calısıyor. zeytınburnundan ev alamıyoruz. fiyatlar cok yuksek.

bahçelievler mahmutbey yolu uzerı 3evler camının tam çaprazından 2+1 5 yıllık bır bınanın 2. katına talıp oldum. fıyatı butceme uygun . aklıma takılan sorular var.

1- ev 2+1 ancak bır odası dıkdortgen seklınde uzun ve bıcımsız. kullanım alanı uygun degıl en fazla ve ıyı derece belkı ocuk odası olur. bu durum da ılerı de satarken sorun olur mu ?
2- evı kredı ıle alacagım ılerleyen donemlerde (iskan yoksa) satısta problem olur mu.

evın etrafını mahalleyı gezdım dukkan yok ıs yerı yok mahallede her yer apartman 4 tane daha yenı ınsaat var. o semt nasıl bılmıyorum umarım ıyı yerlerdır. fıkırlerınız neler. şuan benı dusunduren tek sey ılerde satarken sıkıntı olur mu ?
Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum.

* ekim ayında düğünüm var ve kirada oturmak yerine ev almaya karar verdım. uzun arayıslarımın sonun da bütçeme uygun bir ev buldum.

zeytinburnunda oturuyorum, iş yerim bakırköyde eşimde bakırköyde calısıyor. zeytınburnundan ev alamıyoruz. fiyatlar cok yuksek.

bahçelievler mahmutbey yolu uzerı 3evler camının tam çaprazından 2+1 5 yıllık bır bınanın 2. katına talıp oldum. fıyatı butceme uygun . aklıma takılan sorular var.

1- ev 2+1 ancak bır odası dıkdortgen seklınde uzun ve bıcımsız. kullanım alanı uygun degıl en fazla ve ıyı derece belkı ocuk odası olur. bu durum da ılerı de satarken sorun olur mu ?
2- evı kredı ıle alacagım ılerleyen donemlerde (iskan yoksa) satısta problem olur mu.

evın etrafını mahalleyı gezdım dukkan yok ıs yerı yok mahallede her yer apartman 4 tane daha yenı ınsaat var. o semt nasıl bılmıyorum umarım ıyı yerlerdır. fıkırlerınız neler. şuan benı dusunduren tek sey ılerde satarken sıkıntı olur mu ?
Merhaba arkadaşlar ; Bir haftadır araç satın almak için yoğun bir çalışmaya girdim. Sıfır araç almak için çok uğraştım lakin bütçem sıfır araca yetmediği için ikinci el araç almaya karar verdim. Bütçe olarak maksimum 45.000TL dizel araç tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim.

Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI Biz dizel yarı otomatik
Peugeot Dizel düz vites 301
POLO 1.2 TDI TRENDLINE

bu araçlar ile ilgileniyorum şuan. Sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Renault clio joy 1.5 75 bg alev kırmızısı makyajlı 2016 model sıfır araç almaya niyetlendim. 500 lira kapore verdim . 58000 fiyat aldım. park sensörü,mtv,sis farı hediye dediler. 126 lira noter masrafı, 1254 lira zorunlu trafik sigortası ve 1700 lira kasko bedeli fiyat teklifi aldım. Şimdi 2017 yılında 2016 model sıfır bu tarz bir araç almak doğru bir karar mı ? Bugün iş yerinden bir kaç kişi çok mantıksız 2017 yılında 2016 model araç almak dedi. Vazgeç dediler. Sizlerin fikirlerini de değerlendirmek isterim.
Merhaba arkadaşlar nasipse bu hafta renault joy 1.5 dci 75 bg dizel 2016 sıfır araba satın alacağım.
Aklıma takılan bir soru var ve bir türlü cevap bulamadım. Sizlerden ricam lütfen doğru bir bilgi verir misiniz..

Alacağım bu araç için Zorunlu Trafik sigortası ne kadar olur ? Alacağım yere ona göre para ile gideceğim ve bu parayı borç alacağım. Miktarı öğrenme sebebim çok fazla nakit borca girmek istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Yılbaşı için e-kitap okuyucu alacağım.. Fiyat sınırlaması yok. Yurt dışından alma ihtimalim de yok.. Yurt içinden almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum..

http://www.kindleturkiye.com/Kindle-E-Kitap-Okuyucu

http://www.kindleturkiye.com/Kindle-E-Kitap-Okuyucu/Kindle-Paperwhite-2-satin-al

http://www.kindleturkiye.com/Kindle-E-Kitap-Okuyucu/Kindle-Paperwhite-2-ve-Kilifi-satin-al

http://www.hepsiburada.com/liste/kindle-paperwhite-2014-elektronik-kitap-okuyucu-ve-kilifi-4-gb/productDetails.aspx?productId=kkindle02&categoryId=15043649

Fikirlerini ve önerilerinizi bekliyorum.

NOT: KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM. TAŞINMASI GEREKİRSE UYARIN, HEMEN TAŞIRIM
Merhaba arkadaşlar. Bugün anakart, işlemci, ram satın aldım. Şuan kasaya anakartı monte ettim açtım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Asus B85M-G İntel B85 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
Core i3 4150 Soket 1150 3.5GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Merhaba arkadaşlar. Bugün anakart, işlemci, ram satın aldım. Şuan kasaya anakartı monte ettim açtım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Asus B85M-G İntel B85 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
Hakkında
Meslek: mühendis
Hakkımda:
Elektronik ve haberleşme mühendisi

Güvenlik sistemleri teknik servis
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
peugeout
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 136
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.820 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.