Şimdi Ara

philips spc900nc ve usb bant genişliği aşıldı uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu webcami yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum fakat bir hafta önce sistem yeniledim ,eski sistemimde hiçbir uyarı ve soruna almadan kullandığım kamera yeni sistemde msn üzerinden görüntülü ve sesli görüşme yapmak istediğimde usb bant genişiliği aşıldı diye uyarı veriyor bunun sebebi nedir acaba sistemler şöyle

eski sistem

cpu : p4 3000

anakart : abit ıc7 875 chipsetli

yeni sistem

cpu : i5 750

anakart : Gigabyte p55A UD3R

yani eski anakart bundan dahamı iyidide sorun olmuyordu veya eski chipset dahamı başarılı idi

• usb 3.0 portuna takmadiniz degil mi hocam
    hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz ayrica webcam icin kendi driverini mi yuklediniz yoksa windows update ile mi geldi?
  • hayır usb 2.0 portuna takılı işletim sistemi xp kurdum ve daha önce xp de kullandığım sürücüyü yükledim zaten xp için başka sürücü yok , p875 chipseti p55 den baya eski olmasına karşın usb bant genişiliği daha fazla olabilirmi
  • hocam yeterli gelmiyor degil asiyosunuz. yani geciyor... sanirim philips xp icin yeni surucu yayinlamistir birde onu deneyin olmadi baska bir webcam ile ayni sorunu alip almadiginizi kontrol etmek en iyisi.
  • yanlız dediğim gibi 4 gün önce kullanmakta olduğum önceki sistemde hiçbir şekilde böyle uyarı almadım aynı webcam ile
  • Hocam bende itiraz etmedim dikkat ederseniz ona. bu hatayi 2006 da da alan olmus cozum bulup bulmadigini yazmamis. Aklima oncelikle yeni driver denemek geliyor. olmadi baska webcam de de yapiyorsa xp ile yeni sistem tam anlami ile calismiyor olabilecegi aklima geliyor... biliyosunuz gigabyte usb 3.0 portlari uzerinden iphone gibi cihazlari tam sarj edebilen tescilli anakart bu yuzden asiri akimda geliyor olabilir. Bende diyorum ki baska webcam de yapiyorsa iste o zaman dusunmek lazim...
  • xp için kontrol ettim ve en son driver 2005 te yayınlanmış ve daha yeni driver çıkarmamışlar başka webcam deneme şansımda yok açıkcası ,usb 3.0 portları en altta ve mavi renkliler onları kullanmıyorum

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&mid=Link_Software&ctn=SPC900NC/00
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SORUN: Bant genişliği aşıldı uyarısı alıyorum ?
    ÇÖZÜM: Bilgisayarınıza bağlı bir USB kamera varsa ve �ant genişliği aşıldı�iletisi alırsanız video akışını görüntülemek için kullandığınız programda kamera çözünürlüğünü düşürün. Daha küçük çözünürlük ayarı daha düşük bant genişliğini gerektirir. Bu ayarı belirleme konusunda bilgi için video akışını görüntülemede kullandığınız programın bilgilerine bakın.(Windows Vista-YARDIM VE Destek)

dejaay adlı arkadaşımızdan alıntıdır
  • zeki kardeşim bu mesajı google danda buldum ama video çözünürlüğünü değiştirdiğim helde aynı uyarı devam etti
  • 1 hafta önce işletim sistemimi xpden windows 7 ye yükselttim. 3 yıldır da aynı donanım öğelerini kullanmama karşın windows 7de msnde bir türlü webcamle karşı tarafa görüntü ve ses gönderemedim. kameram philips spc900nc/00. yapmadığım şey kalmadı. en son sadece usb portunu değiştirdim ve oldu. ona ait ikili bi portu bıraktım, yanına hiç bişi takmadım başka. bence windows xpde normal çalışmasının nedeni chipset driverını xpkurulumundan hemen sonra yuklumem. windows7de sorun çıkarmasının nedeni de 7 için olan chipset driverının buna neden olduğu. benim tahmnim böyle ve sorunum da çözüldü. şu an en yüksek çözünürlükte ve frame 90 ken bile çalışıyor webcam. darısı başınıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.