< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (3. sayfa)
-
-
güzel renk ayarı verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkürler
-
Önceki paylaştığım ayarlardan farklı bi ayar denedim. Bu şekilde görüntü ve siyahlar daha net oldu bence. Özellikle HDR için paylaşacağım ayarları yaptığınızda bariz farkı göreceksiniz.
SDR Ayarları (Uydu ve Full HD medya)
Görüntü tarzı: Film
Renk: 55
Arka ışık :100
Keskinlik: 6
Siyah seviyesi: 35
Gelişmiş
Görüntü temizleme
Parazit azaltma: kapalı
Mpeg parazit azaltma: max
Keskinlik
Ultra resolution: Açık
Renk
Renk Geliştirme: minimum
Renk gamı: geniş
Renk sıcaklığı: Normal
Beyaz nokta hizalama
2 nokta
Kırmızı: 119
Yeşil : 118
Mavi : 108
Kontrast
Kontrast modu: Görüntü optimizasyonu
HDR video ölöeklendirme: Açık
Dinamik kontrast: Kapalı
Video kontrastı: 75
Işık sensörü: Kapalı
Gama: 2
Hareket
Hareket Tarzları: Film
HDR Ayarları:
Görüntü tarzı: HDR Canlı
Renk: 85
Arka ışık :100
Keskinlik: 6
Siyah seviyesi: 35
Gelişmiş
Görüntü temizleme
Parazit azaltma: max
Mpeg parazit azaltma: max
Keskinlik
Ultra resolution: Açık
Renk
Renk Geliştirme: max
Renk sıcaklığı: Normal
Beyaz nokta hizalama
2 nokta
Kırmızı: 100
Yeşil : 105
Mavi : 100
Kontrast
Kontrast modu: Görüntü optimizasyonu
HDR Premium: Maximum
Video kontrastı: 100
Işık sensörü: Kapalı
Gama: 0
Hareket
Hareket Tarzları: Film
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 18 Şubat 2023; 10:39:49 >
-
teşekkür ederim
-
50PUS8807 ile bende aranıza katıldım. 10 yıldır 47inç LG kullanıcısı olarak Philips'e geçince beni en çok etkileyen ambilight oldu. İlk başta Menü karışık ve renkler ise doğallıktan uzak geldi. 2 gün içinde menüye alıştım görüntü ayarlarını ise kendimce kurcalayarak bir şekilde istediğim şekilde ayarlamayı başardım. Ambilight ı doğal ayarda kullanıyorum.
Tvnin duruş estetiği, görüntüsü, kabiliyetleri ve ambilight teknolojisi sayesinde alanı üzmeyeceği belli. Bence fiyatını hakkeden bir Tv olmuş. İnşallah sorun çıkarmaz ve uzun yıllar kullanırım.
-
hayırlı olsun arkadaşım.
-
Hocam çok kararsızım kaldım size zahmet 1 iki video çekme şansınız var mı. Birkaç video atsam müsait olduğunuz zaman çekebilir misiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=njX2bu-_Vw4&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=5oXvF1Wam7k&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Özelden tel yazın WhatsApp dan atayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefona değil de özel msj olarak atabilir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben USB den yükledim sorun olmadı. Android ayarlarindan bilinmeyen kaynaklara izin verdiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Philips konusunu aktif gördüğüm için buraya yazmak istedim bendeki eski bir model; onca elektrik tasarrufu ile ilgili özellikler olmasına rağmen ışık sensörü, müzik dinlerken panel kaplama vs. TV'ye bağlı bilgisayar uyku moduna girip ekrana sinyal yok yazısı geldikten 15 dakika sonra televizyon kapanıyor, sizde de durum böyle mi?
Samsung TV'de sinyal kesildiği anda TV kapanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 50pus8807 ile aranıza katıldım. tv'ye üstten bakıldığında ekran ve panel arasında küçük bir boşluk olduğu için belli bir açıdan ledleri görebiliyorum aranıza bunu yaşayan oldu mu ? garanti sürecini başlatmalı mıyım ? teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crixus Targaryen -- 12 Mart 2023; 22:51:48 > -
hocam philips öyle seviyor eskiden beri gelen geleneği bozmamışlar :) şaka bi yana eskiden beri çoğu philips tv de var bu sorun bence iade yada değişim isteyin yarın öbür gün sinek böcek toz birikintisi vs sinir bozar...
-
Aslında seyire engel bir durum yok görüntüyü ve ambilightı çok beğendim. İlerde daha büyük bir sıkıntı çıkar diye tereddüt ediyorum servis ile görüşeceğim. Değişim çıktığında yine aynı sorunu yaşarmıyım bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı durum olabilir hocam gelendede seyire zaten engel olmaz ama aylar yıllar sonra sinek yada toz birikintisi görürseniz yapacak bişey olmaz...
-
Forumdaki diğer arkadaşlar sizdede benzer bir durum var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kontrol ettim açıkcası birşey fark etmedim. resim atma imkanınız varsa bizim içinde yol gösterici olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X