Şimdi Ara

Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
20
Favori
32.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...11...19202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizinki de benimki gibi kullanıma çok engel değil hocam en azından. Diğer markalarda da var sıkıntı merak etmeyin. En iyi TV dediğimiz Sony var bacanakta. 3 sene falan olmuştur alalı. Kanal geçişleri iyice rezalet olmuş. Bir süre sonra da donuyor diyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün birkaç cevap geldi; ancak tr’de olduğumu öğrenince yardımcı olmadılar. halbuki başta belirtmiştim. sonra beni philips nederland’a yönlendirdiler. ulaşabileceğim bir e-posta adresi istedim, hala cevap yok. sanırım beni saldılar.

şimdi 3 mart’ı bekliyorum. küresel temsilci, “ayın üçünde ofiste olacağım.” diye mail atmıştı; bir umudum o. o da olmazsa zaten bugün televizyonu servise bıraktım. ücretsiz bakacaklarını söylediler. diğer servis bunun için ücret istemişti; bu servis iyi niyet gösterdi, durumumu anladı. hatta bugün ödeme yapayım dedim, “gerek yok.” dediler. en geç çarşamba alacağımı söylediler; o kadar sürmez dediler. servisteki usta panel arızası gibi göründüğünü, ancak detaylı kontrol edeceğini söyledi.

inanılmaz iyi niyetliydi. ilk aradığım servis, kurulumu yapan servisti; iletişim kurmak zor oldu. bu servisteki insanlar gerçekten anlayışlı çıktı. yine de umarım televizyona daha fazla zarar vermezler. ayrıca kurulumu yapan servis ekran filmini çıkarmamış. “bunu neden çıkarmadılar?” dediler. ben de “siz de çıkarmayın.” dedim, not düştüler.

buradan tutanak alacağım; ardından hakem heyetine gideceğim. şikayet sitelerinden birçok benzer şikayet buldum, fotoğraflar çektim. iyi bir savunma hazırladım. daha önce benzer bir olayda hakem heyeti red vermiş; ancak kullanıcı mahkemeye başvurup davayı kazanmış. bunu da dosyama emsal olarak ekledim. diğer servis de aradı; 10–12 bin TL civarında bir ücret olabileceğini söyledi.

hakem heyeti kararını bekleyene kadar onarım için kesinlikle bir aksiyon almayacağım. açıkçası philips’ten pişman oldum. müşteri hizmetleri inanılmaz derecede yetersiz; ürün satarken en iyi müşteri sensin, arıza çıkınca ortada kalıyorsun.

bugün yeni televizyonlara baktım: lg, samsung, thomson ve tcl'nin alt markasına adını unuttum. kampanya olunca çok uygun fiyatlı 65 inç modeller var. artık 50 inç pek üretilmiyor gibi görünüyor. evde hue ışıklandırma kullandığım için seçeneklerim samsung, lg ve maalesef yine philips’e kalıyor. boşuna masraf yapmak istemiyorum. uzun süredir sağlığım da iyi değil. boş vaktim olduğu için hakem heyeti süreci ve philips’le uğraşacağım açıkçası. ekşi'de ilk rezalet başlığımı açacağım gibi görünüyor ama geçmişteki tavırlarına baktım biraz laçka oldukları için hiç cevap bile vermemişler.

bundan sonra çöp bile alsam, önce müşteri hizmetlerini arayacağım. bakalım ulaşabiliyor muyum, bilgililer mi, tavırları nasıl? nu yaştan sonra bunu öğrendim. bu ülkede herkes herkesi enayi yerine koyuyor. herkes anasının en akıllı evladı sanıyor kendini.

@atom-karınca en azından tv'de sıkıntı yok geçişleri yavaş olsun ciğerimi yesin zaten karasal yayın kullanmıyorum. açıp internet üzerinden izlesin arkadaşınız daha iyi görüntü kalitesi olduğu kesin. ben de sony ve philips arasında kalmıştım en başta yanlış karar almışım her zaman ki gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pure Evil kullanıcısına yanıt

Umarim is hakem heyetine kalmadan butun sorunlariniz cozulur ve ugrasmassiniz.Saglik sorunlarindan bahsetmisiniz size acil sifalar diliyorum. 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.