Şimdi Ara

Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
24
Favori
26.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorum olacak ,8807'de 3-4 tb harici diskten 4k film izleyen var mı? takılma donma vs. oluyormu merak ediyorum

  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Ben 500 gb ve 1Tb lık harddiskten izliyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım.

  • Yaklaşık bir haftadır 65" olanı kullanıyorum öyle çok beğendiğimi söyleyemem.


    Öncelikle bu tv sayesinde vertical banding diye bir şeyin varlığını öğrendim. Kullandığım eski 55PUS6401'de yoktu. Ondan önceki 50" Philips TV'de de yoktu. Balkona aldığım uyduruk 50" Grundig tv'de bile yok, bunda var. Öyle teste falan da gerek yok, Xbox'ın ana menüsünde görünüyor hemen, menü gri olduğu için. Her filmde/oyunda rahatsız etmiyor ama dikkat ederseniz futbol maçı vs izlerken görülebiliyor. İnternetten biraz baktım garanti kapsamına da girmiyor anladığım kadarıyla, girse de gelenin daha iyi olacağı kesin değil diyorlar.


    Kutudan çıktığı haliyle Dolby Vision ve HDR çok karanlık. Biraz uğraşınca siyahlar biraz toparlanabiliyor ama görüntüdeki o yapaylıktan kurtulmak mümkün değil. TV çok müdahale ediyor görüntüye. Bir türlü istediğim gibi doğal bir görüntü alamadım.


    Tasarımı fena değil, çerçeve ince meselesi yalan ama. Çerçeve ince evet çerçeveden sonra hemen görüntü başlamıyor ki, ufak siyah bir boşluk var. Fırsat bulabilirsem 6401 ile karşılaştırmasını eklerim. Eski 6401'in çerçevesi daha geniş ama 8807'deki siyah kısmı ekleyince aynı oluyorlar neredeyse.


    Xbox'ta 120hz için aldım ben esasen. Oyunları ilk denediğimde eski tv kadar net görünmediğini fark ettim. Oyunların 120fps modları daha düşük çözünürlükte çalışıyor ama Flight Simulator 120hz modunda sadece fps kilidini açıyor çözünürlüğü değiştirmiyor misal. Ama diğer tv'den daha düşük çözünürlükte çalışıyor gibi geldi gözüme. Biraz araştırınca bir incelemede TV'nin 120hz modunda doğal 4K çalışmadığını dikey çözünürlüğü yarıya düşürdüğünü öğrendim. Neyse ki görüntü ayarlarından monitör seçildiğinde doğal 4K'da 120hz çalışıyormuş. Oyunları böyle oynuyorum artık. Hem pek çok görüntü iyileştirme özelliğini kapattığı için daha iyi bile görünüyor.


    En iyi tarafı fiyatı tabi. Vatan'dan 25 küsüre aldım ben. Bu paraya büyük ekran, 120hz ve VRR desteği vs fena değil. Ama görüntü kalitesi eh seviyesinde. 7/10 ya da 6/10 verirdim puan verecek olsaydım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 17 Mart 2023; 0:47:17 >




  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım herşeyi anlatmışsın özellikle vertical banding aşırı can sıkıcı olay. Film diziler de yapay bir görüntü var gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende philips pus8807 55inc almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım basettiğiniz modeli. üst mesajlarda ilk izlenimlerimi yazdım. hız- görüntü-estetik ve ses düzeyi gayet yeterli. diger konular tamamen kişisel beklentiyle ve ne amaçla(oyun vs) kullanacağına bağlı. 20 kadar tv model marka izledim mağzada aşağı yukarı hepsi aynı geldi bana kendi segmentinde(ben sony den geçtım). yani bir iki farklı öz ambl. gibi, bu biraz daha doğal geldi görüntü olarak. tcl marka etkiliydi ama renkleri çok makyajlı. tafsiye ederim. kolay gelsn.(maç anlatır gibi oldu)

  • güncelleme gelmiş haberiniz olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme açık olmasina rağmen niye söylemiyor acaba güncelleme var diye. Ben hep manuel kendim güncelledim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu güncellemede bir değişiklik farkeden oldumu? ben hızda biraz iyileşme (menü geçişlerinde, iptv başlatma vb.) farkettim.

  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    o benim de aklıma takıldı başta ama orada bekletme modunda bırakın yazıyor herhalde o yüzden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, 75PUS8807 aldım. Logitech x530 5+1 sistemi audio decoder ile bağladım. Optik ses ayarı yapmam gerekiyormu?


    Bu arada Kablo Tv kutu kullanıyordum, CONAX modüle geçtim görüntü Netflix te ki gibi çok net oldu. CONAX modül tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusem -- 28 Mart 2023; 20:10:29 >
  • herkese selamlar, pus 8807 de google asistan sesi ile ilgili sorun yaşayan var mı? örnek veriyorum ilk etapta gayet normal çalışıyor. fakat bir müddet sonra örneğin youtube dediğimde sesi çok az geliyor. sonrasında google app i kaldırıp tekrar yüklediğimde düzeliyor. birkaç gün belki 1 hafta düzgün çalışıyor. ardından tekrar youtube dediğimde youtube u açıyorum derken sesi çok az geliyor. bu problemi yaşayan ve çözümünü bilen varsa yardım rica ederim.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Ben de TV yi ilk aldığımda ses geliyordu ama bir süre sonra hiç gelmedi. Ses falan duymuyorum artık :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    google appi kaldırın sonrasında assistanı açmayı deneyin. hata verecek. bir müddet sonra kendi kendine google bağlanıp app i yüklemeyi deneyecek. işte o yüklemeden sonra düzeliyor. sonra yine bozuluyor:)

  • 5+1 yada dts ses almak için tv'nin ses ayarlarında stereo veya çok kanallı seçeneği vardır.Sistemde müzük dinlerken stereo, film izlerken çok kanallı seçilmeli.

  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Logitech x530 5+1 sanırım pus8807 ye uygun değil. 5+1 ses alamadım. Logitech x530 5+1 'i satıp yeni bir sistem alacağım. Ne yaptıysam 5+1 ses alamadım.

  • Mavi Korsan kullanıcısına yanıt
    Konuyu yeni keşfetmiş, baştan sona okumaya başlamıştım ki, "rakuten'i kırmızı diye youtube'a atadım' olayına takıldım. Belki ilerleyen mesajlarda vardır cevabı ama naaıl yapıyoruz hocam? Benim de çok işime yarar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tusem T kullanıcısına yanıt
    Tesadüfi bir şekilde denk geldi. Kablo tv konusundan yorum yaparak katkıda bulunan arkadaşlar var. Hocam bende 55pus8807 kullanıyorum. muhtemelen donanım ve yazılım tamamen aynı. Kablo tv de hd kutusu var ama Conax modül gündemimde. Tecrübe ve süreçten bahseder misin? Servis talebiyle gelip ücretsiz ve eksiksiz kuruyorlar. bizim tv mizle kusursuz çalışıyor mu bu modül? Artı ve eksilerini birde siz paylaşır mısınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

    Button mapper diye bi uygulama ile yapılıyor hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.