Şimdi Ara

Philips Oled+ 907 (2022-2023) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
41
Favori
36.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar alacak olanlar Vatan bilgisayardan sipariş versin. Yüzde 20 indirim var şu anda

    65 inc oled 907 40.000 e düştü sepete ekledim alana kadar stok bitti. Mecburen 55 inc olanı aldım 28.800 TL ye .

    Bu fiyatları daha da bulamayız

  • Hocam elektriğe takmak için acaba akım korumalı priz var Philips marka. İşe yarıyor mu acaba. Şimdiye kadar hiç bu aletlerden kullanmadım ve sorun çıkmadı. Tavsiye edermisiniz gerek var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

    Öncelikle hayırlı olsun, arızasız sorunsuz, güzel günlerde kullanın. Çok güzel bir tv aldınız. Akım korumalı prize gellince bir zararı olmaz yararı olur. Akım korumalı priz dediğimiz şeylerin içinde sigorta var. Yüksek gerilim geldiği zaman o sigorta atar ve bağlı cihazları korur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 29 Aralık 2022; 6:47:55 >
  • @shy4434 faydalı paylaşımlarınız için teşekkür ederiz hocam.

  • ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Eywallah hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun  .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shy4434 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşlar ekran koruyucu falan kullanan varmı? Bu ekranlar aynı cep telefonu ekranı gibi mi? Öyle ise almak lazım. Çocuklar küçük benim ne dersiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

    İyi günler.

    Ben ekran koruyucu kullanmıyorum ve hiç görmedim. Ama internette satılan ekran koruyucuları incelediğimde, cep telefonunda olduğu gibi olmadığı anlaşılıyor. Sanki bir ekran üstünde askıda ikinci bir cam veya benzeri bir malzemeden yapılmış koruyucu katman gibi duruyor, yani ekrana yapıştırılmıyor. Kaldı ki ekrana herhangi bir şeyi yapıştırmamak gerekir diye biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam. 65oled907 satın alarak konuya dahil oluyorum. tv kurulumu bugün yapıldı. 60ms optik çıkış gecikmesi maalesef yeterli gelmiyor. bunu arttırmanın hiçbir yolu yok mudur? hali hazırda kullandığım samsung qn serisi televizyonumda tv ve filmlerde 130-150ms müziklerde ise 100ms civarında senkronu yakalayabiliyorum. optik çıkış ciddi problem bu tv de. birde altyazı karakteri küçültme büyütme yazı karakteri değiştirme nasıl yapılıyor?

  • Z@R@Ki Z kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun kaça aldınız birde izleme mesafeniz kaç metre. Bende 65 düşünüyordum ama indirime girmedi 55 aldım.

  • Z@R@Ki Z kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.

    Altyazı ayarlarını; Android ayarları-cihaz tercihleri-erişebilirlik sekmesinden yapabilirsiniz.

    Ses senkron ayarlarını ise; Tüm ayarlar-ses-gelişmiş-dijital çıkış gecikmesi sekmesinden yapabilirsiniz.

    Sağlıklı günler dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @shy4434 teşekkürler. altyazı ayarını deneyeceğim yalnız ses gecikmesini 60ms üzerine çıkartmak lazım, tv izin vermiyor. samsung tv de 200ms kadar optik çıkış senkronize edilebiliyor. @mna alınabilecek en yüksek fiyata ben almış olabilirim. mesafe en fazla 2,5mt dir. 55qn90a gözüme küçük gelmeye başlayınca büyük risk ile bu tv yi tercih ettim. 75 bile alasım vardı aslında.

  • Z@R@Ki Z kullanıcısına yanıt
    Abi benim de mesafem 2,70 m. Hanım çok büyük olmaz diyor ama benim gözüm 65 inç te. İleride taşınırsam illlaki büyük eve geçerim. 3 sene aynı evdeyim. 3 sene boyunca ekran büyük kalır mı o mesafeden izlenmez korkusu var. Birde bu panellerin solma yanma riski olursa ondan korkuyorum bu kadar fazla para vermek büyük ekrana doğru mu? 5 sene sonra değiştireceksem büyük ekrana gerek yok. Sizin deneyimimiz nasıl 2.5 metreden 65 inç te televizyon izleniyor mu? Sıkıntı yok alıştım şahane hatta derseniz bende değiştireyim. Ekran eni 144 cm düşününce neredeyse duvarı kaplayacak kocaman bişi olur diyorum ama şimdi ekran moda olmuş marketlerde bile 55 ten küçük tv gelmiyor artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

    oledi yalnızca film izlemek için aldım. netflix ve arşivimdeki filmler kaliteli olunca mesafe sıkıntı olmuyor. normal tv yayınları için oled alınmaz.

  • mna M kullanıcısına yanıt

    Hocam büyük tv için izleme mesafesi asla sorun olmaz dibine girip 1m'den izlemediğiniz sürece. Bunu 2,5-3m'den yıllarca 110 inc perdede projeklsiyonla film izlemiş bir kişi olarak söylüyorum. Şuanda da 3-3,5m'den kullanıyorum 65". Dolayısıyla bana küçük bile geliyor. Ama yer de önemli tabi. Konulacak duvar vs.

  • Arkadaşlar uhd yayın nereden izleyeceğim. Prime video kullanıyorum uhd var galiba. Dolby atmos HDR falan vs izlemek için Disney mi alayım. Sinema niyetine çocuklara hafta sonları film izletmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

    İyi günler.

    Malumunuz internet üzerinden yayın yapan film/dizi platformlarından en geniş kapsamlısı "Netflix"; daha çok 4k, Dolby Vision ve Full Hd/Hd var, yanılmıyorsam netflixde Hdr+ film/dizi yok.

    Amazon Prime; neredeyse her format film/dizi var, çoğunlukla Hdr ve Hdr+, ama arşiv netflix kadar geniş değil.

    Yukarıdakilere göre daha yeni olan disneyplus; arşivi yavaş yavaş artıyor, ben denemedim ama özellikle "imax" için seçilebilir.

    Ses açısından hepsinde dolby atmos mevcuttur.

    Bunlar haricinde diğer platformlar bunlar kadar geniş kapsamlı değiller.

    İyi seyirler.

    Sağlıklı günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 3 Ocak 2023; 11:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, LG oled c2 ile bu model 907 arasında kaldım. LG nin bir sürü ekran yanığı temizleme sistemi var kendi kendine çalışan acaba philisde de aynı mı ? Ben genel olarak ps5 de kullanacağım. Cevaplayan olursa sevinirim.

  • mna M kullanıcısına yanıt

    65 inc alin bence, sorunsuz izlersiniz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

    Philips oled907'de ekran temizleme özelliği var. Bunu kapandıktan sonra belli aralıklarla kendi kendine yapıyor, bu nedenle TV'yi kapadıktan sonra fişini prizden çekmemek gerekiyor.


    Philips oled907 LG'nin son OLED paneli olan OLED-EX panelini kullanıyor. Ancak alacağınız C2'de EVO (çok büyük ihtimal) panel var. LG'nin bir önceki OLED paneli. Bildiğim kadarı ile LG G2'nin son üretimlerinde EX paneli kullanıyor, diğerlerinde EVO. Görüntü kalitesi olarak Philips oled907, LG C2'den daha iyi, çünkü LG'nin en son çıkan OLED panelini kullanıyor. AYRICA! Philips'de harika bir ses sistemi, Android işletim sistemi, Dolby Vision, IMAX Enhanced v.b. gibi ilave birçok faydalı özellikler var. O nedenle, Philips oled907 LG C2'den çok çok daha iyi bir TV.


    Çok daha önemlisi, LG Türkiye sabıkalı bir şirket. Yasa ve ahlak tanımaz bir ticaret anlayışı var. Şansınıza TV'nizde bir sorun yaşarsanız VAH HALİNİZE! Forumda bir sürü LG mağduru var. Kumarı ve kaybetmeyi çok seviyorsanız LG alabilirsiniz.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 9 Ocak 2023; 23:19:23 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.