Şimdi Ara

Philips Oled+ 907 (2022-2023) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
591
Cevap
41
Favori
47.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teknoloji marketlere soruyorum , her kafadan bir ses çıkıyor...

Abi Philips tv Türkiye'den çıktı , bizim arkadaşları işten çıkardılar /Abi ne alakası var yeni modelleri bekliyorlar , tv'ler gemilerde / Stoklar bitmiş çok sattığından abi ....

Bi dolu laf...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

diğer arkadaşları bilmem ama ben gayet memnunum, üzdüğü birşey olmadı şu ana kadar. Yalnız her senenin modeli ayrı değerlendirilmeli bence. İyice araştırıp diğer marka model tv'lerle özellikleri yine de kıyaslamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

• Merhaba arkadaşlar, 65OLED910/12 aldım, ilginç olarak memnun olmadığım bir konu var sizlerin yorumunu alabilirmiyim. Bu şekilde Philips desteğe de yazdım. Philips OLED+ serisi televizyonumun uzaktan kumanda teknolojisiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı ve kullanıcı deneyimi eksikliği yaşamaktayım. Sorun, amiral gemisi (Flagship) statüsündeki bu cihazın kumandasının "Hibrit Mod" (Ses için Bluetooth, Tuşlar için Kızılötesi/IR) ile sınırlandırılmış olmasıdır. Yaşadığım sorun ve tespitlerim şöyledir: Teknolojik Gerileme Hissi: Daha önce kullandığım LG C1 model televizyonumun kumandası (Magic Remote), RF/Bluetooth teknolojisi sayesinde TV ile göz teması kurmadan (yorgan altından, ters açıdan, hatta yan odadan) kusursuz çalışmaktaydı. Philips gibi bir markanın en üst segment TV'sinde, 10 yıl önceki teknolojiler gibi kumandayı ısrarla TV'nin alıcısına doğrultmak zorunda kalmak, "Premium" hissiyatını tamamen yok etmektedir.

• ozaksoy kullanıcısına yanıt

Maalesef kumanda konusu ezelden beri böyle Philips tv'lerde. Niye böyle anlamak mümkün değil. Yanlış hatırlamıyorsam bir yurt dışı forumda "Telefon uygulamasından televizyon evdeki ağa bağlanıp yönetilebildiği için bu konuyu çok önemsemiyorlarmış" diye birşey duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 5 Ocak 2026; 16:54:35 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.