Şimdi Ara

Philips MG7730/15 hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
10.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mg7720 modelini alacakken bir üst modelinin sadece 10 tl daha pahalı olduğunu gördüm diğer sitelerden daha ucuz..

www.hepsiburada.com
    Philips MG7730/15 Erkek Bakım Seti 16’sı 1 Arada Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-mg7730-15-erkek-bakim-seti-16-si-1-arada-p-HBV00000APKSW?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz değişik aslında bu konular...
    mesela sevgiliniz ağzınıza tükürse mideniz bulanır mı? öpüşürken sıkıntı olmuyor :)
    oralara birilerinin dudaklarının değmesi ve o dudakları öpmeniz sıkıntı değilken oraya buraya değen makinanın saça değmesi mi problem:)
    adamın temizliği adamın vucudu :)
  • Aynı ürünü kullanıyorum tavsiye ederim sessiz , şarjı uzun gidiyor. Aparatları kullanışlı . Fiyatı çok değişken ama ben alacağım zaman 3 kez fiyat inip çıkmıştı.

• ehliask kullanıcısına yanıt
    vucut kıllarını alırken kullanıyor musun ? tarhiş ve sorunu yaratıyor mu
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Soru bana değil ama ben de cvplayabilirim..

Ben de bunu geçen sene almıştım. Moser' e alternatif olur sarjlı diye düşünüp..

15 yılı aşkın süredir moser kullanıcısıyım. (Bildiğiniz bordo modeli)

Onunla kıyasladığınızda fazlasıyla hafif, numaralarına alışkınsanız eskinin-bununla alışmanız zor, diğerinde 5 numaramız varken bunda 10 küsür..

Ben halen moseri saç için kullanıyorum, moser ağırdır-seslidir-körelir-eskir ama sağlamdır ve şarjlılar bunun yerini tutmaz kanaatine vardım.

Vücut alınır, saç kesimi hariç herşey yapılabilinir. O kadar iyi alır ki, taraksız mikronluk kanamalara bile yol açabilir dikine alım yaparken bastırırsanız...

Islak kullanmadım ama sarjına diyecek yok, alet safi batarya sanki, nadir kullanırsanız-saça girmezseniz en az 3 ay batarya ömrü var...
  • Hocam bu sinek kaydi tras yapiyo mu ? Basliklarina baktim ama anlayamadim

• Bu tarz değişken başlıklar bir süre sonra tabiri caizse yalama oluyor ve sıkı tutmadığı için işlevini yitiriyor. Servise gidiyorsunuz, başlıklar garanti kapsamında değil, çok fazla tak çıkart yapılmış olabilir, kullanıcı hatası diyorlar ve elinizde çöp gibi kalıyor alet. Philips pişmanlıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

vucut kıllarını alırken kullanıyor musun ? tarhiş ve sorunu yaratıyor mu
    evet kullanıyorum,tahris yapmadı. Diğer arkadaşın sorusu için jiletle kıyaslamak yanlıs olur bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum bunu. Güzel alet, dedikleri gibi şarjı çok uzun gidiyor. Vücut tüyleri olan başlığı kesiyor evet ama kıllı biriyseniz çabuk tıkanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu bar . gayet iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7720 modelini kullanıyorum 1 senedir. Sessiz, kaliteli ve sorunsuz. Herhangi bir sorun yaşamadım. Bunu aldığımdan beri kuaföre gitmiyorum. Islak, kuru, saç, sakal, vücut ve hassas bölge dahil kesintisiz kullanıyorum. Tahriş veya ona benzer sorun ya da tıkanma gibi sorun yaşamadım.
    Yalniz tek dikkat etmeniz gereken nokta yumurtaları da aliyorsaniz arada bir kapıyor Ona göre kullanın.

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Sonra tekrar saciniza mi suruyorsunuz?

• Dumanus kullanıcısına yanıt
    biraz değişik aslında bu konular...
    mesela sevgiliniz ağzınıza tükürse mideniz bulanır mı? öpüşürken sıkıntı olmuyor :)
    oralara birilerinin dudaklarının değmesi ve o dudakları öpmeniz sıkıntı değilken oraya buraya değen makinanın saça değmesi mi problem:)
    adamın temizliği adamın vucudu :)
  • Sadece ense almak ve sakal toplama işi için düşünüyorum kampanyali fiyat belki en ucuz fiyat ama yinede. Bana 320 TL çok geldi yalnız ense almak ve sakal toparlamak için

• Dumanus kullanıcısına yanıt
    Hepsi için ayrı başlığı var. Ayrıca yıkayabiliyor

• HB'den ürün alırken umarım iade etmeniz gereken bir durumla karşılaşmazsınız.

Sorunumu anlattığım bir konu var, incelemenizi tavsiye ederim.
    https://forum.donanimhaber.com/ayipli-mal-iadesinde-izlenmemesi-gereken-yontem-belgeli--138506367-5#138519883
  • ehliask kullanıcısına yanıt
    Çavuşu üzüyor mu hocam?

• Bende bu makineyi babam için almıştım.Saç sakal traşı için.Gayet memnunuz bir sıkıntı Yok.

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Sıfır traş yapmaz
    Sıfıra yakın traş istiyorsanız philips oneblade tavsiye ederim

• herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Philips 5000 serisine bakın. 7000 serisi ile en büyük fark şarj dolum ve kullanım süreleri. Nerdeyse aynı başlıklı gm5740 ı anneler gününde teknosadan 200tl ye aldım. Başlığı azaldıkça 130tl kadar bulabileceğinizi düşünüyorum

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda ne kadar fark ediyor hocam?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.